- Mullah 2 -
Bildet inngår i albumet Persisk drøm og virkelighet - <br><p align=''center''>Fra fattige kurdiske landsbyer i nordvest, til estetiske nytelser i Esfahan; Iran byr på mye, og er langsomt på vei inn i en ny tid - åpnere, mindre tildekket. Og med en nysgjerrig vennlighet som slår det meste!</p>
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon AF Nikkor 28-85mm f3.5-4.5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger270
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_99912} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Nils B.
Greit dette Stig, liker det bedre og bedre desto lengre jeg ser. Men tror jeg kunne tenkt meg halve bilen og litt mer av skyggen fra mr. mullah.
mvh Nils
Kjetil H.
Liker denne serien fra Iran godt. Dette bildet har idé. Men utførelsen blir for diffus, kan det stemme at han leser noe mens han spaserer? Det er knapt mulig å se. Mullahen blir klemt mellom tre store hvite felter og to sorte. Jeg tror blildet ville profittert på mer nyanser, omtrent som de tre skolejentene i et annet av dine bilder.

Kjetil
Stig S.
Takk til dere, Nils og Kjetil!

Mulig litt annet utsnitt kunne gjort seg, Nils, men i underkant er det dessverre ikke særlig mer å hente...

Joda, Kjetil, han leser. Bildet er tatt i Qom, hvor alle de mest konservative prestene i Iran utdannes. Og her kaster men ikke bort tiden, men leser Koranen på vei til og fra presteskolen. Livsfarlige i trafikken...

Er lang på vei enig i de ankepunktene du har. Har en ide om hvordan jeg vil ha det, men tross mye jobbing, blir ideen noe uforløst..... Flotte tilbakemeldinger fra dere gir meg noe å jobbe videre med!

--stig--
Kjetil H.
Det var interessant å høre - det at han leser er mao. bildets store poeng slik jeg ser det. Og siden bildet er tatt i denne byen, ligger det jo masse fortelling i det. Hvis lesingen fremheves bedre, får bildet mye større mening. Tror det kan bli virkelig bra.

Blir spennende å følge med på.

Mvh
Kjetil
Tarjei Ekenes K.
fett bilde

helt i min smak

:-D ! son tarjeiav !
Nils L.
Likte dette - tross en del mørke partier.
Mvh Nils :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu