Bahnhof Zoo, Berlin
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_998596} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Lasse S.

Flott svart/hvitt konvertering. Du kunne gjerne ha rettet opp bildet. Det er viktig når du satser på slike symmetriske komposisjoner, ja egentlig bestandig ved arkitekturfoto (eller gjør det skikkelig skjevt, sånn nesten er ikke bra). Fin situasjon og flott lys :)
Walter S.

Flott lys, der nede i undergrunnen, og gode valører hvor hele gråskalaen er tatt i bruk.

Ryddig og symmetrisk komposisjon hvor mennesket som roter i "Abfall-Eimer" bryter sånn passe i alle de rette og sterke geometriske linjene, for å tilføre ekstra interesse. Jeg likte spesielt dette hvelvede taket med sine grå murstein, som øker følelsen av perspektiv enda et hakk.

Og klokkene er synkronisert!

Jeg ville kansje ha "ryddet" litt på golvet og klonet vekk en fire-fem papirbiter. Et interessant bilde som forteller en liten historie.

Mvh,
Walter
Jan G.

Glimrende. I en bok jeg leste fra Berlin 1945 ble Bahnhof Zoo benyttet som fluktvei av folk som befant seg i Førerbunkeren. Pluss for damen som leter i avfallsdunken.
Mvh Jan
Ivar W.

Et bilde som gjør seg godt i s/h.
Enig med Lasse ang å rette opp.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu