Q U I E T - D A N C E
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger152
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_997005} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Risto Wilhelm H.

Likte dette, lyset og fargene.Kanskje et lite kutt i bunnen av bildet.

/Risto
Frank Daniel B.

Tusen takk Risto!
ja jeg er enig og vurderte det men vill ha det kvadratisk. Er ikke glad i "tilfeldige urytmiske" formater. Det jeg kunne gjort er å ha mer lys på steinene ned mot høyr hjørne slik at man leser bildet derfra og inn. Kunne også speilvendt det slik at man leser naturlig fra venstre nede og mot høyre og inn i senter. Føler ofte at det er mer lyset enn objektet som leder øyet.
Hans Petter S.

Veldig bra! Dette likte jeg godt. Flot motiv, fint og spennende lys! Skarpt og fint! Liker utsnittet ditt godt og er veldig enig med deg når det gjelder "tilfeldige urytmiske" formater, har selv satt meg et mål om å holde meg til de "ordentlige" formatene! Blir litt tilfeldig når man bare beskjærer litt her og litt der.
Vidar Magnus J.

Stemningsfullt. Jeg liker skydekket og det dramatiske lyset over bildet, samt tåkesløret over steinene i forgrunnen.
Mona P.

Ja, et flott stemningsfullt og behaglig bildet. Liker roen og lyset veldig godt. Som en tidligere har nevnt, ville nok jeg også foretrukket at mesteparten av steinene i front hadde blitt borte. Men så er nå jeg personlig veldig glad i breddeformat. ;)

Flott arbeid!

Mona
Frank Daniel B.

Tusen takk Hans Petter. Ja prøver å holde meg til 1x1 alternativt 1x2 på panorama.
Frank Daniel B.

Tusen takk Vidar og Mona! Enig med tanken om kompositonsmessig kutt. Må se hvordan jeg kan løse det. Blir nok noe av det jeg hadde i kommentaren øverst. Også enig i at det er flott med breddeformater. Gir oss også ofte mer "råd" til luft i bildet.
tom mamen b.

det blir bare gjentagelser for meg å kommentere bildene dine, - igjen: meget bra (venter på hjemmesiden din + utstilling av bildene dine!!!) :-)
Tone A.

Her treng eg ikkje sjå på kven som er fotografen, pga du har skapt ditt eige sæpreg med dine vakre kystbilde.Bruken av lang lukkartid her gir heilt roleg sjø med sine sløringar.
Såg på teknisk info at du bukar "bulb" og 45 sek, her. Har du brukt gradert gråfilter? Eller er det berre himmellyset som blir reflektert og gjer at stolpane kjem lystona fram?
Varme bruntonar på treverket kor garna heng. Flott med den diagonale linjeføringa med desse stolpane som dreg blikket bakover mot den knivskarpe horisonten.
Himmelen gir dramatikk til bildet som elles er prega av ro pga sløringa av sjøen. Tittelen står flott til bildet her kor dansen er er på himmelen.
Her synes eg at dei 2 store steinane nederst dreg blikket litt, men elles gir steinane ein fin forgrunnen der dei ligg med mjuktona sjø rundt seg.
Kjempebra jobba med dette vakre kveldsstemningsbildet.
Helsing Tone



Frank Daniel B.

Tusen takk Tom!etter alltid pris på tilbakemeldingene dine! Sender link til nettsiden straks den er oppe og kjører. :)
Frank Daniel B.

Tusen takk Tone! Gøy å høre at det begynner å bli signatur på bildene mine. En ting er hva man ser selv, en helt annen er hva andre opplever. Tusen takk!
Ja jeg bruker alltid ND filter (gråfilter). For det meste en som stopper lyset 10 ganger. Bruker aldri gradert filter fordi man ofte ender med å gjøre ting mørkt som ikke skal være mørkt. Tar det med større konroll med lightroom etterpå. Skyter RAW og da er alle muligheter åpne.
Bruker lightroom 98% og 1% nik og1% PS.
Ja, det er himmel lyset som skaper skyggene.
Enig med steinene :)

Bildet er nesten helt i toppen på internationale 500px i dag, og stiger fortsatt. :)
Elisabeth K.

Magisk og stemning til tusen..... Tommelen opp for det kvadratiske utsnittet. Mvh Elisabeth
Frank Daniel B.

Tusen takk Elisabeth! :)
Siv O.

En fantastisk stemmning, vakkert komponert!!
Mvh Siv Olsen
Frode K.

Dette er et veldig flott bilde, det meste er allerede sagt i de andres kommentarer. Jeg vil iallefall se på det du legger ut på foto.no framover samt se på nettsiden din når den kommer opp
Geir K.

Nydelig bilde.! Flott komposisjon. :-) Hva med og kutte bort de nederste steinene som nevnt og like mye av himmelen. Da beholder du det kvadratiske snittet. Liker også forslaget ditt om og lysne steinene.
Er det LEE Big Stopper filter du har brukt her. ?

Geir
Frank Daniel B.

Tusen takk Siv, Morten og Geir!!
Morten: Nesten. Det er IRND filtrene Hitech, men i utgangspunktet er det ND110 (som begrenser lyset 10 ganger) som jeg bruker. Lee big stopper er vel akkurat det samme bare ren ND? IRND tar også det infrarøde lyset som øyet ikke ser. Det gir litt mer crisp til bildet, men ikke mye. Bruker 3, 6 og 10 stop filtre som også kan settes på hverandre til 16 osv. 10 holder nesten alltid.
Geir K.

Vilken fremgangsmåte bruker du her. Eksponerer som vanlig først uten filter,og så stiller kameraet på bulb og manuell fokus og så setter filteret på plass. ?
Spør for og lære. :-))

Geir
Frank Daniel B.

Bare hyggelig Geir :)
Ja det er riktig. manuell fokus ved å zoome digitalt for best skarphet. Di zoomer inn maksimalt (normalt 10 ganger) digitalt og setter fokuspunktet der du vil ha det. (her må det være på stativ selvfølgelig) Når komp og fokus er satt så er det bare å sette på rett filter. Jeg prøver meg litt frem på tiden på første bilde og bruker den tiden videre. Blir det gradvis mørkere legger jeg bare på litt tid pr. bilde. Normalt mellom 30 seunder og 3 minutter. Long exposure blir man bare hekta på. Også arkitektur der man spiller på skyene er flott. Om du vil ha miljø og inspirasjon på dette så join Google+. Her er de beste i verden på det. Navn som Michael Levin, Nathan Wirth, Joel Tjintjelaar er noen med litt forskjellig stil.
Du trenger stativ, fjernkontroll med eller uten ledning, filter.
Lightroom har du sikkert, om ikke anbefaler jeg det sterkt.
Lykke til og bare spør igjen :)
Sissel Elisabeth H.

Flott sløring, stillhet og lys.God dragning innover. Likte dette bilde veldig godt.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Frank Daniel B.

Tusen takk Sissel Elisabeth!
Frank Daniel B.

Da er hjemmesiden oppe Tom: www.frankbrubakken.com :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu