Fjord og fjell..
Dette var et 7-timers prosjekt. Uten garanti av noe slag gikk vi opp på det høyeste fjellet på Tjeldøya (1010moh), hensikten var både å få nødvendig trim, men med flere objektiver pakket i sekken, stativ m.m., var det håpet om å få "blinkskudd" av mektige Vestfjorden med Kjerstadtinden i forgrunnen som var hovedformålet. Hele oppturen gikk i et parti der man ikke kan se horisonten, så spenningen var stor idet man bikket kanten og kunne se utover. Bildet er tatt fra en klippe med stup på hundrevis av meter rundt oss på alle kanter, bak oss måtte vi gå flere hundre meter før vi var på "trygg" grunn. Et landemerke få mennesker har satt sine spor på, og ihvertfall fotografert på en skikkelig måte, noe jeg håper å få gjort etterhvert! Under oss ser vi Kjærfjorden, Tysfjorden og Ofotfjorden skjærer seg inn til venstre i bildet.
Utstyr
  • Nikon D600
  • Nikkor 24mm f1.4
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/9
  • Lukker0,6seks
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_995057} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Ja, hva utsetter man seg ikke for i jakten på et blinkskudd.
God informasjon om anstrengelsene og motivasjonen som ligger bak disse eminente bildene.
Jeg falt for glansen på steinen og i fjorden i v2, og det røde lyset og og fargen i steinen i originalen.
I v4 økes kanskje dramatikken ytterligere?
En billedserie av høy klasse.
Nils Christian S.

Fremragende!
Versjon 2 tok nesten pusten fra meg!
Storslagent !

N.Chr.
Trygve B.

Et bilde som fortjener stor oppmerksomhet. Fantastisk lys, komposisjon, dramatisk natur. Dette var virkelig bra. Få bildet ut i den store verden, hvis du ikke allerede har gjort det. mvh Trygve
Avsluttet .

Liker veldig godt dramatikken i v.4.
Hans Petter S.

Flott dette! Fantastisk landskap, med fjorder og flell. Flott lys og spennede skyer! Synes alle versjonene har hver sin sjarm. Veldig bra!!
Astrid S.

Lekkert og dramatisk. Versjon 2 med det vakre ljoset er fantastisk!
Geir K.

Nydelig flotte bilder alle sammen. Velger meg versjon 2 med det flotte lyset som gir gjennskinn i ura. Flott undertekst er alltid kjekt. :-)

Geir
Fred Åge H.

Takk for så mange fine og flotte kommentarer!

Jeg er selv veldig godt fornøyd med disse bildene, og når det ligger så mye "slit" bak dem så var det ekstra godt å komme hjem og se dem på dataen, se at alt var slik jeg ønsket at de skulle være. Det inspirere til flere fjellturer med samme formål..;)!!

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu