Et annet utsnitt med Varhaug kirke i fokus...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger370
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_99352} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
kine n.

kjempe tøft bilde, god komp, vinkel og stemning. liker det spøkelsesaktige og den mektige himmelen :)
emil w.

synes det var kjempetøft jeg og men bildet fremstår lit uskarp eller rettere sakt det ser softetet ut det er ingen tekstur på gresset eller kirken tror en mer røffere kornet stil hadde passet bildet bedre.

mvh ewb
Avsluttet .

Veldig bra. Gudfryktig, flatt og med truende skyer. Fanger Jæren (ihvertfall fortidens Jæren) på en svært bra måte! Plasseringen av korsene gir svært bra liv ;-) i bildet.

Utflyttet Jærbu
Morten F.

Tøft!
Kinda kreepy!
Bra komp.
Anette G.

Skummelt, vakkert med en dramatisk himmel. Liker det veldig godt!
Dag J.

Komp og lys sitter veldig bra her syns jeg. Ellers veldig enig med ewb ang softing eller hva som er gjort. Litt struktur hadde understreket den dystre stemningen.
willy m.

Supert bilde..herlig komp med et fantastisk lys..skaper en utrolig ''episk''stemning.. likte dette godt:)) mvh willy
Allan K.

Veldig bra. Men likte ikke helt softinga, som jeg synes virker unaturlig.

mvh
Allan
Rune T.

Takk for kommentarer alle sammen!

Mht softing er det interessant. På forrige bilde fra samme sted ble det kommentert at det var for mye korn! Antar at det er ''softingen'' på gresset der tenker på. Lite av de andre elementene som kan karakteriseres slik så vidt jeg kan se.
Ståle Arild G.

hei
Det er stygt å banne i kirken så derfor vil jeg ikke si hvor jævl... bra bildet var. Men det var det. En hel stabel med meningsmettede symboler, håndtert med dramatisk lys.
Espen P.

Kompen og lyset er perfektus absolutus... men struktur hadde absolutt vært å foretrekke. Du verden, detta var bra jobba!!!

ePsen
Rune E.

Hei!

Meget bra bilde! God komposisjon og glimrende lys!

Personlig hadde jeg foretrukket mindre softing her. Med så sterke kontraster i bildet, skulle jeg anta at klarere og røffere gress ville løfte bilde enda mer...

mvh
Rune
Anniken S.

Jeg liker softingen.....får en litt høytidelig stemning over det hele. Vinkelen er upåklagelig og jeg syntes du har fått en effektfull og dramatisk himmel. Dette må være en eldgammel gravplass utfra støttene å betrakte. At de står litt skjevt gjør bildet enda mer ''levende'', men jeg håper det ikke er din skyld at de gjør det :-)
Stilfullt og tiltrekkende. Herlig gjennomført.
Tarjei Ekenes K.

passe dystert, majestetisk

fint perspektiv og vinkel

:-D ! son tarjeiav !
Caroline M. S.

Hmm - jeg er visst kjerringa mot strømmen her, for jeg synes ikke bildet ser dystert ut. Synes bildet ser veldig religiøst ut, men på en positiv måte. Vektlegging av det gode, milde, varme lyset - det som skal være Jesus, kjærlighet, frelse og alt det der. Det lyset kommer først - det mørke er på utsiden og ufarlig/langt vekke. (He, he - og dette skriver jeg som grøsser hver gang jeg nærmer meg den sorte kyststripe).

Liker at korsene har fått så dominerende plass i bildet og at det til høyre er på skrå. Samtidig er kirken også et blikkfang på grunn av alt det lyse lyset rundt. Bra Rune! :-)
Odd Tore S.

Mektig igjen, litt lysere stemning denne gangen etter min oppfatning.
Skal ikke skrive stil om alt det jeg liker her, men på minussiden synes jeg vel at gressbakken er for glatt, litt mer tekstur her hadde kanksje gjort seg. Skriver kanskje, for slikt vet jeg ikke før jeg får sett resultatet.
MVH
Odd Tore
Tone B.

Utrolig flott bilde! Du har fått frem en perfekt stemning for en kirkegård. Likte bildet kjempegodt!
mvh Tone
Bjørn H.

En kanon komposisjon med et trolsk og spennende lys ...

Liker også toningen. Er nok mer usikker på softingen og effektbruken... hmmmm... kanskje de er kult.... må synke litt ...

Meget bra bilde :)

Bjørn :¤
Lars-Anders M.

Toppenbild. Bra uttnyttet motiv. stå på.
Jonas L.

Dramatisk bilde, men det hadde blitt ennå mer forsterket med litt grov kornstruktur.

mvh JL
Avsluttet .

Sinnsykt bra bilde!! Noe slikt vil jeg se mer av!!
Tore U.

Meget braaaaaaa! Dyster stemning som forsterkes av perspektivet du har valgt. Skulle det være noe å ønske måtte det være om det hadde vært mulig å jobbe noe mer med detaljer i himmelen for om mulig å gjøre denenda mer dramatisk.

mvh
Tore
Carl Martin N.

synes også det er litt for mye softing, spesielt kirka. bortsett fra det, veldig lekkert!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu