Destinies
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • Canon EF 24-105mm f/4.0L IS USM
  • Brennvidde67mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_993047} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jan G.

Bildene på veggen er med å gjenskape først livet, så skjebnene, de ufattelige hendelsene som store deler av menneskene i Tyskland, Østerrike og Polen, ja mange også i Norge, støttet eller stillet seg likegyldige til.
Mvh Jan
Avsluttet .

En svært sterk formidling som gjør stort inntrykk.
Bildet er svært bra komponert.
Mvh Liv
Jon Petter M.

Hjertelig takk, Liv og Jan. Synes selv dette var et bilde som ga rom for litt tankevirksomhet. Litt usikker på tittelvalget mitt, da - lurer på om "Skjebner - Auschwitz" - ville passet bedre - noen som har noen tanker om det? Sliter alltid med å finne passende titler... :-)
Eirik B.

Et utmerket bilde til ettertanke. Kompet virker veloverveid, og det fungerer knallbra. For meg blir bildene på veggen med speilingen i gulvet et stort "negativ space", men MED innhold og kontekst. Veldig originalt synes jeg. Og budskapet er selvfølgelig hjerteskjærende.

Ang valg av tittel, siden du spør om synspunkter, så er jeg en litt "less is more" type. Det vil si hvis du kun henvender deg til et norsk publikum- hvorfor ikke bruke norsk. Henvender du deg til ikke-norsktalende publikum, så er gjerne engelsk best... etter min mening. Men det kommer ikke tydelig fram i bildet at dette dreier seg om Auschwitz, slik at tittel bør kanskje gjenspeile dette.

Uansett: Vakkert, brutalt hjerteskjærende og minimalistisk.

Mvh
Eirik
Jon Petter M.

Wow! Takk for meget konstruktiv tilbakemelding også til det, Eirik. Liv har også diskutert titler med meg, og konklusjonen er i tråd med ditt forslag - Destinies, eller Skjebner - avhenging av publikum. Å legge på Auschwits i tittelen er nok heller ikke dumt, slik at man med en gang forstår hva dette dreier seg om.

Takk, Takk!
Jostein S.

Hei
Sterkt og tankevekkende
Kunne godt vært med i bildeteksten en link til Auschwits
Synes speilingen gjør bildet på mange måter
En gjenspeiling av smerte tilbake til vår tid
Det er som "smertens hav" som ligger i denne speilingen
Jostein
Jon Petter M.

Ja, slike bilder kan ha behov for en nærmere forklaring - har forøvrig lagt det ut på flickr også, med tekst: http://www.flickr.com/photos/jpmarthinsen/12013632696

Takk for fin tilbakemelding, Jostein!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu