Arctic icefishing with Aurora
Årets to første dager ga igjen fint nordlys og da var det bare å komme seg ut i kulda med klær og kamera.

Jeg har hatt en idè om "dette" bildet i bakhodet en stund. Nuh klaffet det endelig med is uten mye snø på samt at vi var heldig å få et brukbart nordlys i kurant retning. Bildet samsvarer godt med ideen som lå i bakhodet, men det kan jo godt være noen andre har gode innspill på bildet. Og det mottaes med takk!
Utstyr
  • Canon Digtal EOS 5D mk II
  • Canon 16-35mm f/2,8 L II
  • Brennvidde16mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker13s
  • Nei
  • AnnetPga lysretning, nordlyses posisjon osv er det hjulpet med bittelitt lys fra hodelykt til venstre for kamera for å hente frem litt lys og detaljer på isfisker og ustyr. Hodelykt er valgt fremfor blitz for å gi noe av den samme fargen i lyset som fjøslykta gir da jeg ikke har noe gul gel til blitzene som matchet dette på en god måte...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_991948} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Henrik H.
+1
Kreativt og stemningsfullt! Sjelden å se isfiskere med denne lyktetypen. Men alle kan jo se at dette er Blånissen anno 2014.
Komposisjonen og eksponering er fenomenal i mine øyne. Hadde foretrukket et varmere lys i ansiktet på pilkeren - En annen positur kanskje liggende nærmere fjøslykten med stikka foran seg, ville kunne eliminert behovet for en 3. lyskilde. :-)


tom mamen b.
+1
veldig kult - flott beskrivelse av hvordan du gjorde (og planla) opptaket.
Jostein S.

Hei
Meget stilig av isfiskeren
Og for noen omgivelser!
Flott formidling
Jostein
Hans Petter S.

Ja her har du planlagt godt og gjort en god jobb! Synes du har komponert godt her og får til et fint bilde som er mer enn bare et nordlysbilde. Driver selv å prøver meg på nordlyset, det gir mange flotte opplevelser!
Tomas J.

Kreativt og flott! Nordlyset er flott!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu