Innsikt
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_991787} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
tom mamen b.

vanskelig å velge mellom de 2 versjonene, men jeg tror det må bli originalen, den har noe tiltrekkende over seg som jeg liker veldig godt.
Trond H. T.

Versjon 1 gir mer da landskapet i vinduet kommer med. Versjon 2 blir for meg litt kjedelig og gardinen överst til venstre forstyrrer.

Behagelig lyssetting. Fin bruk av naturlig tilgjengelig lys og jeg liker hvordan det faller inn over bordplaten samtidig som alt annet forblir mörkt.

Det eneste som forstyrrer er alt stöyet i vinduet. Vet det kan väre vanskelig å gjöre noe med, men hvis det hadde värt mulig å fjerne det så hadde jeg gjort det för bildet ble tatt.

Videre så tror jeg at et tetter utsnitt, eller for den saks skyld: mindre tett/lenger unna, kunne fremhevet bildet/motivet.
Svein V.

Meget fint! Lyset faller godt inn og gir fine konturer. Jeg er ikke tilhenger av å perfeksjonere vinduet, synes det forsterker temaet slik det er. Originalen for meg også, men fint med det tenksomme blikket i v2.
Knut B.

Hun lengter virkelig ut i det fri, Vekk hjemmefar og ut av alt som binder henne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu