Blomst
Her er nesten den samme blomsten som siste bilde, bare i litt annen vinkel og ja litt annerledes. Hva synes dere om denne?
Bildet inngår i albumet Blomster i alle variasjoner -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 60 mm Micro
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/320s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger358
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_98867} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
monica p.

Hallo Eli
Joda likte utsnittet, men synes den ble liiit for uskarp i forhold til det forrige som var akkurat passe.
Stå på.
Mvh Monica:o)
Marcelo V.

Jeg derimot synes dette fungerer bedre enn det forrige.
subjektive greier.
MV
Rune N.

Ja, fortsett å vise oss slike. Jeg liker dem i alle fall veldig godt! Ørlite skarphet helt øverst til høyre holder for meg!

mvh
Rune
Marianne M.

Hei Eli
Jeg sier meg veldig enig med Rune....Luftig sommerblomst med en bitteliten touch av skarphet øverst.....Holder lenge det.

Mvh Marianne
Inger Anne Maritsdotter V.

Likte denne her , akkurat passe uskarp men som Marcelo sier ; det er en smaksak , likte også utsnittet , ble fløyelsmjukt og vakkert dette.
-IAV-
Wigdis W.

Vakkert bilde med akkurat den toch jeg liker og som jeg ikke har fått til enda :-)
Eli B.

Tusen takk, blir glad for all denne rosen. Det er litt rart, når jeg tok bildet tenkte jeg at dette ble bra. Hadde liksom den følelsen. Når jeg satt forrige dagen å så på bildene, valgte jeg det forrige bildet fordi jeg var redd for at dette var for uskarpt, men hjerte var egentlig hos denne. Så man skal vel kanskje følge hjertet litt når det gjelder bilder.
mvh Eli
Ann F.

Bedre en din forrige, en elegant sving på kronbladene, er ørlilten skarphet oppe t.h. og en fin gul trudelutt midt inne i kronbladene.
Kanskje litt tung i det nørke partiet, men absolutt OK, fint utsnitt.
Mvh Ann
Karianne H.

Et skikkelig fint bilde selvom jeg likte det andre bittelitt bedre.
Men det funker så absolutt dette også.

Karianne :-)
Elisabeth N.

Jeg likte den duse stemningen i bildet..Veldig ''avslappende'' stemning om det er rett og si det slik. Tror egentlig ikke det hadde gjort seg særlig mer skarpt, muligens litt mer skarpere helt nederst av bladene, på stengelen. Men duse herlige sommerpasteller.
Steinulf L.

Likte den forrige bedre.
Cristina B.

Likte denne bedre enn den forrige. Denne er så vakker både med tanke på lyset som skinner gjennom blomsten og at den nesten går i ett med bakgrunnen. Som sagt, veldig bra det med lyset, fordi at man akkurat passe kan ane konturene av de bakerste bladene på blomsten. Synes ikke bildet bør være skarpere, fordi ellers ville nettopp det spesielle med bildet forsvinne. Veldig bra bilde, og ser frem til ditt neste bilde.
Mvh Cristina.
Irene L.

fint bilde!synes egetnlig at uskarpheten gjør seg! Hva vil ''nesten den samme blomsten'' si?hehe;) takk for kommentar på bildet mitt!
Tone B.

Hei Eli,

Takk for svar på mitt innlegg om makrofotografering! Har lagt ut mitt første makrobilde her på dotten om du har lyst å ta en titt bilde nr. 137757

Dette var jo riktig så flott! Liker det duse inntrykket som du har fått frem ved at blomsten er så uskarp. Fint utsnitt og fin plassering av blomsten i billedflaten. Likte dette en hel masse!

mvh Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu