Sleeping in heaven
Make Canon
Model Canon EOS 10D
Shutter Speed 1/45 second
F Number F/4.0
Focal Length 28 mm
ISO Speed 100
Date Picture Taken Jul 25, 2004, 8:08:43 PM
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1934
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_97892} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Rune Edvin H.

Du er definitivt inne på noe her.
Behagelige myke, lyse og duse toner får bildet til å se godt ut.. Bare en liten ting før det sitter skikkelig: Få personen til å ''sove i himmelen'', ikke til å konsentrere seg om kameraet. Man må ha det fantastisk godt som modell for at dette skal komme helt i mål.
Rune
Ingela G.

Har flere bilder hvor hun ''sover'' men vurderte faktisk at dette fungerte bedre... men sikkert en smaksak... kan hende jeg laster opp et av de andre litt lenger frem også
Rune Edvin H.

Trenger ikke å sove, bare slappe litt mer av i ansiktet.
Rune
willy m.

Heisann.. dette var et vakkert bilde..litt enig med at hun bør sove..på en annen side kan det se ut som hun nettopp er våknet..duse fine farger skarpt der det kreves..synes kanskje at hodet kunne vært rettet opp litt..tok meg selv i å bøye hodet for å se...vet ikke..mulig det er bare meg..likte det veldig godt iallefall...så gjennom mappen din og og likte det..bokmerket..liker og din fine bruk av rammer til bildene, ikke alle skjønner hvor viktig dette kan være også rent estetisk..ha en god dag :)
mvh willy
Ingela G.

Takk Willy
Koselig kommentar fra deg. Har nok de fleste bildene mine på mascotter.deviantart.com hvis du skal se en mer komplett portefölje ellers har jeg det meste av det nyeste på mascot.photosight.org. Liker systemet på siden dems bedre.
Og når det kommer til hodet hennes, jeg er enig med deg der, har som sagt andre som kanskje er bedre med hodet men som jeg da föler har andre mangler igjen.
willy m.

:) ja sånn er det he he det skal alltid være noe :))
ha en fortsatt god dag da:)
mvh willy
Espen P.

Jeg synes dette var et meget vakkert og behagelig bilde. En fryd for øyet.

ePsen
Avsluttet .

Nydelig, sånn kan det gjøres, men et lite tips; litt mørkere hud takk. Når man lar fokuset vike og ser helheten med en blanding av det ytre og indre øyet, er det klart at posituren er (virker) en tann for anstrengt, tenker da spes. på hennes vestre underarm/håndledd/hånd. Ellers teknisk godt og alt det der.
Avsluttet .

Dette bildet falt jeg for...vakkert.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu