Kompis sin Audi
Kunne mulig ha skåret av litt øverst, men jeg liker det egentlig godt som det er. Pent syntes i hvertfall jeg og bilens eier.
Utstyr
  • Canon 300D
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStativ og lang lukkertid.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger346
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_97038} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Baard L.

Ikke spennende nok; Du er for langt unna, for stor dybdeskarphet kombinert med uryddig miljø og uheldige refleksjoner i karosseriet på bilen.

Hadde du derimot gått inn til bilen, brukt stor blender og eventuelt et polafilter (kvitte seg med refleksjoner) hadde dette kanskje fungert!

Håper jeg ikke var for krass, men du skriver jo at du må lære deg å bruke utstyret i profilen! :-)

-Bård
Hans Petter L.

Heisann Andy. Da var du her inne også! Nice..
Da kan jeg jo '' gi deg inn''. Hehe..
Jeg er enig med det Bård skriver her. Forsåvidt. Som et action bilde, hadde det vært bedre å gå nærmere bilen. Men om du hadde hatt polafilter, ville du som han sier, unngått en del refleksjoner også. En annen fordel som Bård her nevner, er lukkertid. Med pola, kan du øke lukkertiden en del. En fordel der, kan være bruk av håndholdt blitz. Med lang lukker, kan du ''styre'' blitzen på en annen måte, og f.eks fjerne skyggen under fronten. Men ellers så synes jeg at det er bra eksponert slik som det er nå. Lysene på andre siden blir ikke utpreget utbrendt. Det kan være et faremoment ved lang eksponering.

Men god damn it, jeg liker dette bilde GODT.
Bare noen tips til forbedring!

mvh
HansP
Anders B.

Sikkert en smakssak dette, men jeg har i ettertid fått meg polariseringsfilter. Takker for tips om det og så må jeg visst prøve meg med større blender (antar du ville blurre bakgrunnen litt?).

Jeg er over alt, HPL! ;)
Hans Petter L.

Tips til bilder: Om du ikke har sett bildene hans før, sjekk ut denne fotografen: http://foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_oversikt.cgi?brukerid=7767
Fotograf for Autofil bl.a

Samt han her:
http://foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_oversikt.cgi?brukerid=15249

MØE bra bil bilder OG damer! (...og du himmel og pannekaker!)

mvh
HansP
Avsluttet .

Det er et bra bilde, men som de andre påpeker har det ett visst forbedringspotensiale. Hvis det er slik at akkurat denne bakgrunnen er viktig (f.eks at han som eier bilen bor der eller noe sånn) så synes jeg at det er ok med god dybdeskarphet. Hvis ikke så synes jeg at denne bakgrunnen blir litt kjedelig og med fordel kunne vært ute av fokus. refleksjonene i siden av bilen er også nevnt.

Hilsen
Stein Erik
Forza Italia
Avsluttet .

kjip vinkel, for midtstilt. grei location...
Anders B.

Glemte å skrive at jeg hadde glemt den kork greia som man skrur kamera fast i på stativet (doh!), så bildet ble tatt ved å sette kamera oppå stativet og håpe på at det ikke datt ned. Derfor var jeg ganske låst til å bruke vannrette vinkler.

SEH: bakgrunnen er ikke så viktig egentlig. Skulle vært morsomt å sett den litt mer blurret for å se hvordan det hadde blitt.

HPL: Arild D er proff og har jobbet noen år sikkert. Men utrolig bra bilder han tar ja. God inspirasjon, men sikkert et stykke igjen for meg.....
Avsluttet .

Det går an å blurre bakgrunnen i ettertid også... Bare selekter det du vil blurre, bruk litt feather og kjør på! :-)
Anders B.

Juks! ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu