eifeltårnet
Utstyr
  • casio qv-r40
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger410
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_96699} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Lise J.

Hei Tone..
Bildet var stilig, men kanskje eifeltårnet var litt uskarpt og bildet var gjerne litt i mørkeste laget, men det er bare min personlige mening.

MvH
Lise
Inger-Lise S.

Hei Tone!
Fint med Eiffeltårnet mot den fine blå himmelen du har fått til.Mange sliter med at himmelen blir hvit..
Bildet ble litt mørkt,men hadde du fått det lysere nede,hadde du kanskje fått en helt annen himmel.Fint med en busk på hver side av tårnet.
Jeg syns ikke bildet er så uskarpt.Kanskje ørlite.Men du er veldig flink,og flinkere enn mange voksne.
Her vil du sikkert lære mye.
Husk bare å ikke bli lei deg når noen nevner feil med bildene dine.Det må vi igjennom alle sammen ,og vi lærer av det.Selv har jeg lært mye på den måten.
Og har masse igjen å lære..
Lykke til!

Mvh Inger-Lise

Vibeke P.

oi,oi,oi for en fantastisk himmel. Enig med Ingerlise her at det er vanskelig å få til en bra Himmel, men det fikset du. Du har fått med deg hele Eiffeltårnet, det er et fantastisk bygg. At det er litt uklart spiller liten rolle.
Synes du gjør en bra jobb her. Det skal bli spennende å følge med deg framover. Lykke til med fotgraferingen. Det er kjempegøy.

Vibeke : )
Kristine G.

Syns du hadde fått en fin innramming av Eiffeltårnet her, med de to grønne buskene på hver side :-) Bildet hadde kanskje også blitt stilig dersom du hadde enten kuttet litt nede, sånn at bygningen foran tårnet forsvant, eller gjordt noe som heter kloning, og fikk det sånt at det bare var grønne busker nederst :-) Syns du er flink jeg, som klarer å sette opp bildet slik, når du er 10 år :-) Stå på!
Tone P.

jeg kan gått prøve å kutte litt i ennen. da blir det sikkert bra. (jeg er bare 10 år ja) jeg hadde faktisk ikke regnet med å få til himmelen på den måten. takk for kritikkene.



hilsen tone
Karianne H.

Hei igjen!
Bra bilde Tone ;-))
Eiffeltårnet i sin prakt dette her. På min skjerm synes jeg ikke bildet er noe uskarpt i det hele tatt. Enig med de andre her om at himmelen er flott, og at de to buskene gjør seg godt på bildet. Kanskje litt mørkt, men pytt, pytt... Hvis du hadde gjort bildet så mye lysere så hadde sikkert også himmelen blitt dårligere...
Synes du gjør en meget bra jobb her, og til å være 10 år er du veldig dyktig. Stå på! Ser frem til flere bilder fra deg....

Hilsen Karianne :-)
Avsluttet .

Hei hei.... jeg syntes dette bilet var veldig bra.. kanskje bildet ble litt mørkt.. men ellers så syntes jeg det var en fin vinkel på det.. bra til å være 10 år...
Linn S.

Heia og velkommen til foto.no får jeg vel si ;)
Synes du har fått en flott bilde, spesiellt av den flotte himmelen (var den virkelig så fin?)
Synes du har fått en flott innramming på bilde med buskene,
De kunne vært litt lysere, men det kommer neste gang.
Synes du er kjempe flink, stå på.

PS- håper du legger ut noe nytt snart :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu