barneportrett
forsøkte meg på et barneportrett - fungerte dette eller ??
Bildet inngår i albumet mennesker -
Fotograf
Utstyr
  • canon eos 10D
  • Canon eos 100 mm f/2,8 macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger247
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_96646} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Siren L.

Ja, dette funker.
du har fint lys, oppsøkt skygge. Fanget barnet i en ''levende'' situasjon!
Jeg liker det!

Mvh
SirenLoy
Lars L.

Brukbart utgangspunkt, men kutt ut blitzen! Den ødelegger noe som ellers ser ut til å være et fint mykt modelerende lys her. Skal den brukes må den dempes mer.
Hadde klart vært interessant og sett en variant der barnet fulgte med på hva du gorde. Eller så litt mer i retning av fotografen. Kjolen er også ganske prangende med sin sterke farge, og jeg tror bildet kunne fungert vel så bra i sort/hvit.
Se f.eks. bilde nr. 100180
Bakgrunnen er ellers ganske god, men kunne nok vært ennå mer uskarp.
Liv L.

Hei på deg.
Syntes dette var et bra bilde. Det eneste jeg kunne tenkt meg var å få litt mer av ansiktet til barnet. Kjolens farge skapte kontraster til det grønne og det likte jeg.
Espen P.

Dette funker bra. men når jeg ser bilder av disse herlige små, bare MÅ jeg se øynene.... Liker best at det er mye kontakt med de helt små, men for all del, dette var absolutt et flott bilde av ei søt lita jente :) - Og selv om hun snur hodet mye, er det lett å se uttrykket hennes, og det ''gjør'' bildet.....

ePsen
Inger-Lise S.

Visst funker det.Jeg syns det var et godt barneportrett.Likte posituren.Den rt litt annerledes enn de fleste barneportrett vi ser.Jeg ser godt nok blikket hennes her! Nydelig frøken!
Fine farger,klart og godt bilde.

mvh Inger-Lise
Jan M.

Takk for alle kommentarer. Er klar over at blikket til jenta ikke er vendt mot fotografen, men valgte likevel dette bildet da jeg syns det fungerte i dette tilfellet
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu