LilleSpesielleSøster
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger527
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_95633} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Marius J.

Herlig, spesielt nr 2 var kanon. Liker den grå stemningen og posituren !
Kjetil N.

Fett bilde, nr 2 var skikkelig spooky. Tror det hadde stått seg best alene og uten tittel.
Jan Erik L.

Vil se nr 2 uten at hodet var kuttet. Både blikk og attitude får det bildet til å stå godt for seg sjøl. Likte godt uttoningen rundt henne. J.... bra!

vh Jan Erik
Elisabeth W.

Kuttingen av hodet i nr 2 er helt OK for meg, det forsterker inntrykket av at hun er mye nærmere på det bildet enn på de to andre. Skulle du la være å kutte hodet på dette bildet, måtte du enten 'zoome ut' og skape avstand, eller flytte henne nedover i ramma og miste det at skulderhøyden er konstant. Jeg tror begge delene ville være dumt for flyten i serien av bilder. Nå er det spesielt lett å tenke seg en bevegelse, tenke på bildene som stillbilder fra en sekvens.
Er rekkefølgen du har valgt den eneste mulige? Du har laget en slags symmetri, med bildene der motivet er 'smalere' på hver side, og det blir som om hun snur seg mot tilskueren og så går igjen. Greit nok det, men jeg tror rekkefølgen 2-1-3 hadde vært stilig også, eller 3-1-2.

-- Elisabeth
Carl Martin N.

knall!! perfekt rekkefølge..
Marit Anne S.

Tok bildene en dag i regnet med lillesøster, da de var ferdig fremkalt fra mitt mørkerom la vi de utover gulvet og lekte med de som en kortstokk. Den ene snudde seg vekk og den andre lagde en bildeserie.....og det gjorde vi nesten en time:) Så vi har prøvd mange muligheter:) Utroli koseli. Jeg liker denne rekkefølgen......dette er min lille spesielle vakre lillesøster! Bildet i midten er favoritt....men uten de to andre er det ikke min lillesøster....
Vurderte et annet bilde som siste bilde, det er et nærbilde av ansiktet hennes hvor hun har samme ansiktutrykk som bilde nr. 2. Ba Berit velge hva hun ville ha...og hun valgte dette :)
Merethe W.

Synes i grunnen bilde nr. 2 klarer seg bra på egenhånd - de 2 andre er også ok, men kommer litt i skyggen av nr. 2. Synes du har kuttet hodet helt riktig! Bra! Mvh Merethe
S. N.

dette var veldig bra,
selv om også jeg er enig i at nr 2 nok er det sterkeste, synes jeg bildene utfylte hverandre såpass godt at det fungerte utmerket presentert på denne måten.

likte utbrentheten, kontrastene og grove stoffligheten du har fått frem i klærne hennes.

mvh sn
a tse & s.

fine utrykksfulle bilder

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu