Alternativt bryllupsfotografi 1 af 3
Skoleopgave: Lav alternativt bryllupsfotografi. Uden tanke på hvad folk ønsker og vil have. Brug kreativiteten i nogle iscenesættelser.
Bildet inngår i albumet Alternativt Bryllypsfotografi - Skoleopgave: Lav alternativt bryllupsfotografi. Fotografi med personlighed, og uden tanke på hvad folk ønsker. Hele serien kan ses på
http://www.fata.dk/041/041thomash.htm
Utstyr
  • Hasselblad
  • 80
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeKodak Portra 160NC
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger1259
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_94456} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Mads Ole N.

Har tatt mange brudeserier opp igjen min tid som portrettfotograf - i henehold til oppgaven din har du vel gjort dette helt rett, ikke noe vanlig setting hva angår romvalg, men selve poseringen og måten brudeparet med brudepike/datter er danderte, synes jeg ikke var noe spesielt. Minner meg heller litt for mye om når ''en skal være morsom i en fei'' under en brudefotografering. Slike bilder blir, i mine øyne, ofte platte og kjedelige (det mangler liv i slike bilder). For selv om det skal være utradisjonellt så må brudeparet og evt. andre aktører være helt og fullt med - i dette tilfellet føler jeg at de bare er satt opp. Og en behøver ikke lage rabalder for å være utradisjonell, da M. Tomasczhevic (har aldri skrevet det navnet rett) begynte med og tilte sitt 135-film kamera med S/H film i!!! - var det en liten revolusjon innen ''portrettfotonorge.'' Dette var det ingen eller få som gjorde. Utradisjonelt for en kort periode - sinnsykt mange begynte med dette og det utviklet seg til ''life-style'' fotografi på godt norsk. Problemet var at de andre ville også være utradisjonelle, men mestret ikke denne ''nye'' form for portrettfotografi (de ble vel på en måte presset til å gjøre en fotograferingsform de ikke mestrer/mestret). Jeg sier ikke dermed at det bare er ovennevnte fotograf som behersker dette - for all del, vi har mange gode fotografer. Denne måten å fotografere på er jo rett og slett bare en måte å slippe reportasjefotografen i seg løs, leke, ha det gøy. I dette bildet ser jeg ikke at du har det gøy, ser mer ut som at du er tvunget til å gjøre noe ikke helt mestrer (ingenting er utradisjonellt mer - så derfor skal det ikke alltid rabalder til for å gjøre et bilde/en setting utradisjonell!) Nå er jeg trøtt og må legge meg, så får bare de som måtte være uenige være det - god natt og lykke til med prosjektet!!!
Eliza A.

Synes du har fanget mye glede her=)

Eliza
Ishi K.

Enig med MON. Prøv å ha få posering til å passe mer naturlig inn i resten av scenesetting slik at du også gi bildene et innhold/fortelling.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu