Kveld.
Jeg forsøker å få til noe i skumringen.
Utstyr
  • Olympus 400 mju
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger182
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_93023} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Inger-Lise S.

Hei! Det ble litt mye trær her og kuttet i toppen og..De stenger for utsikten.Noen færre hadde gjort seg.Om det skulle være noen trøst,har jeg tatt masse lignende bilder;)
Stå på!

mvh Inger-Lise
Henrik Eidem K.

Er nok enig mde Inger-Lise her.

Og så er trærne bare nesten silutetter. Kanskje du skulle eksperimentert litt mer med eksponering slik at de hadde blitt bare siluetter eller at man hadde sett litt mer av stammer og sånt.

|-| e |\| r | K
Avsluttet .

Hei hei
Må nok være så ærlig å si at dette ikke var ditt beste bilde.
Det blir liksom hverken fugl eller fisk.
Men en må prøve ut for å få til ting§:)
Du haar jo vist før at du kan ta gode bilder!

Tore
Inga Helene J.

Må si meg enig med tidligere kritikere. Litt for mye trær og litt for liten siluettvirkning. Fortsett og prøv! Du har jo vist tidligere at du kan ta gode bilder!

Inga
Tom R.

Er ikke enig med de andre her. Syntes det gjorde seg med de trerne i forgrunnen. Hvist du hadde gått lengere frem å tatt bilde uten trerne så ville det ha blitt et kjedelig utsiktbilde i et kjedelig lys.
Stå på, dette var flott.

Tom:)
Avsluttet .

Det er vanskelig å gjøre et slikt bilde veldig bra og jeg synes du kanskje ikke når helt frem men du gjør et anstendig forsøk her. Fortsett med det.

Jeg tror jeg ville ha forsøkt å finne et tre (eller gruppe trær) som står litt for seg selv for så å ta et tilsvarende bilde der. Jeg har også forsøkt med litt utfyllingsblitz på slike bilder med godt reslultat. Da får du litt farge i bildet.

Stå på, vi vet du kan ta bra bilder.

Mvh Tor
Inge-Martin F.

Enig med forslaget til Inger-Lise for kompet er greit,men kunne tenkt meg meir nede.
Viktig å eksponera par trinn Pluss og Minus på like motiver.
Lomme lykt og hand heldt blits er og ein ide,men og kraftig opplyst (stort)motiv som ein ser relativt klart igjenom trea.
Mvh. I.M.F





























Janne L.

Takker og bukker for svar. Jeg ser også det nå at bilde ble rotete. Flott at dere er ærlige, det hjelper meg til å se mine egene bilder med nye øyne. Og jeg lærer av det. Jeg skal klare å ta fine nattbilder. Det er så mangen fine bilder her inne, som er tatt om kvelden. Må nok øve, øve og øve enda mer.
Jeg setter utrolig pris på svarene deres.
Janne
Bjørnar P.

Bruk av trær som en naturlig innramming av hovedmotivet er mye brukt, og kan være veldig vakkert. Her har du rammer i massevis, men det er lite i rammene... Det som er av bakgrunn virker tilfeldig og er delvis gjemt at greinene. Dersom du hadde gått nærmere og bare brukt en liten del av treet kunne du fått en flott effekt. Dersom treet i seg selv er hovedmotivet er du avhengig av en god komposisjon og en nøytral eller naturlig bakgrunn. Du er på rett vei. Stå på!
Odd Tore S.

Jeg tror at bildet ditt ville blitt et helt annet om du hadde hatt en mer spennende bakgrunn, dvs. himmel som ikke var så grå.
Trær kan gi fine effekter som siluetter mot rød himmel før eller etter solnedgang. Noen vil da gjerne si forenkle og bruk ett tre, men et mønster av trær og greiner som du har her, kan også gi fine effekter.
Det viktigste er vel at du bestemmer deg for hvordan bildet ditt skal være, og så prøver å ta det. Så får du vektlegge kommentarene i forhold til om de bidrar til at du når målet ditt eller ikke.
MVH
Odd Tore
Bjørn H.

Savner ikke mer i bånn ....

Kult utrykk. Tror jeg hadde trøkka til med mer kontrast her...

liker det :)

Bjørn ;¤

Kay R.

Hei Janne..

Synes denne var litt kul. Vet jo at det e litt rotete, men det gjør ikke så mye når siluettene har gode detaljer og er godt synelige mot den lyse bakgrunne. Mangler jo litt teknisk, men det falt faktisk godt i smak hos mæ. Blir litt orginalt.
Likte det..

MVH Kay:-)
Haiman A.

hadde du målt lyset på himmelen før du knipset, hadde du kanskje fått til noe. dette blir bare rot dessverre.

mvh

Haiman
Jarle K.

Det er ihvertfall lettere å legge merke til helheten i bildet dersom du legger inn bildet i noe mindre format, slik at du får litt ro rundt bildet når jeg ser på det i fullskjermmodus. Men jeg har sans for dette. Tror nesten jeg ville kutta litt i bånn også for å få litt mere helhetlig preg, men det er vel fordi spillet i trærne fasinerte meg mest.
Jarle Knapstad
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu