Stille stund i travel by
Bildet inngår i albumet Athen -
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon AF Nikkor 28-85mm f3.5-4.5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger261
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_92881} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .
fint øyeblikk, fint fanget...

Mags
Kurt S.
Fin belysning og flott komposisjon.
Teksten står veldig godt til bildet.
Har selv vært i Athen en gang. Det er en by ''med sjel'' hvor det ikke mangler fotomotiver. Likte serien din.
mvh Kurt
Bjørn H.
Hei Stig -

Et fint motiv du viser her ...

Har aldrig vært i Athen, men har hørt at det er rimlelig mye trafikk, varme og kaos :) Så dette må rett og slett stå godt til tittelen din ...

Liker komposisjonen godt ...

God kveld ..

Bjørn ;¤

Stig S.
Takk for kjappe kommentarer!

Til å være storby, er Athen en av de mest sjelfulle jeg vet om. Absolutt en by å ta med fotoapparatet til :-))

--stig--
Stig S.
Takk Bjørn, du kom imellom. Athen gjør seg absolutt best litt utenom turistsesongen; både tempo og temperatur går ned, athenerne tør opp, og byen lever på en helt annen måte. God kveld til deg óg!

--stig--
Line .
Godt bilde, treffende tittel :-)
Fred S.
Lite som minner om Athen slik jeg opplevde byen;vi fikk med oss bare en hektisk natt og dag i Plakaen før vi dro på øyhopping fra Pireus. Rakk selvsagt Akropolis, vi bodde jo rett under, men dette er vel adskillig nye og mindre klassisk. Synes linjene her skaper ro og harmoni, selv om det går i flere retninger, og paret er fint plasert. Synes faktisk skyggene av trær også gjør seg, de blir ikke påtrengende, tvertimot.

vh fred
Hans-Einar O.
Fint stemningsbilde fra Athen, en by jeg gjerne besøker en vakker dag ;-)
Likte godt linjeføringene og plasseringen av paret som nyter en stille stund. Liker diagonalene med forskjellig struktur og skyggene er med å heve dette.
mvh Hans
Ishi K.
fint bilde, flott motiv... bildet som er vist her er jo helt ok, men føler den omtrent perfekte gyldne snitt gjør bildet statisk. Hadde vært mer spennende å bryte den regelen? Særlig vil jeg gjerne hatt litt mer av strukturen.
Stig S.
Takk til dere siste óg!

Faktisk helt enig med deg, Ishi, utsnittet her er en litt kjapp løsning, og neppe den som velges for utskrift. Får se om jeg rekker å legge ut en versjon...

--stig--
Elin L.
Dette var et vakkert bilde! Belysningen får fram søylene, og menneskene får fram størrelsen. Jeg ville gjerne kuttet bittelitt av den venstre siden, eller plassert menneskene til høyre - men det er bare pirk. Bildet har en flott dybdeskarphet og er flott i s/h.
Rune N.
Vellykket! Liker stemningen veldig godt, det ser rolig og behagelig ut, til tross for at mønsteret i søyler og trapp gjør det veldig urbant. Vet ikke om jeg ville ha kuttet det annerledes, syns det er en fin ballanse slik det er. Skyggene er viktige i så måte.

mvh
Rune
Caroline L.
Stilgt bilde dette.

Caroline

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu