happy happy
Bildet inngår i albumet streetstealing - om å knipse
Utstyr
  • Canon d10
  • 20-35mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger205
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_92850} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Litt ''rart'' bilde, men samtidig ganske ukonvensjonelt. Liker det på et vis. Bevegelsen på jenta er fin, men alle bena uten overkropp blir litt pussig; selv om jeg selvsagt skjønner det er bevisst.

Liker ditt forrige bedre, og tror dette kunne blitt bedre med et litt annet komp - f.eks. om du stod litt lengre til høyre, og slik sett fikk med mere fotgjengerfelt og mere av bakre del av korpset...usikker.
Bjørn H.

Hei Christer ....

Hmmmm.... du er trofast i stilen din, og har et klart varemerke med utrykket ditt, og det er bra.... Alikevel er jeg litt usikker på dette bildet..

Vet ikke helt hva jeg ikke tenner nok på ... Budskapet når meg ikke nok, av en eller annen grunn -

Men ser at det er litt snodig og flott med denne lekne jenta som vaier rundt med flagget, og at du har gått ned på hennes nivå og kappet omgivelsene til bare å bli mass ben .. hehe ... Joda....Men kanskje du kunne vært tettere på, på en måte, zoomet henne inn med en tele, slik at det hadde skjedd litt mer, og ikke fult så mye luft ...Sannelig ikke sikker ?

En annen tanke er, hva om jenta hadde vært skarp, og du hadde fått frem mer bevegelser i bakgrunnen og på bena til alle som sto rundt. Enten med blitzbruk, eller bevegelse i kamera huset .. tja .. vet ikke jeg...

Som du skjønner er jeg nok litt ambivalent til bildet .. hehehe ...:)

Stå på videre ... Streetsteeling er kule greier :)

Bjørn :¤



Christer B.

Hmmm, ja. Budskapet er vel egentlig bare masse stive bein som må stå stille, hvilket er helt umulig for ei lita gla' jente å skjønne! Takker for innspill og forslag.
Karianne H.

Synes bildet er veldig artig! Og jeg skjønte faktisk hva du mente med bildet, i allefall trodde jeg at det var slik. For det er ikke mange små jenter (ja gutter også!) som orker å stå stille på 17. mai! Regner med at det er den dagen pga flagg og bunad...? Hun venter vel på is, pølser og brus! Koselig bilde med et godt budskap. Litt annerledes og uvanlig....

Karianne :-)
Ioannis L.

Mange fabelaktige bilder du har tatt i det siste!
Har visst vært borte for lenge...
Må bare ønske deg en riktig god sommer!
Omfavn alt sol og dype tanker kan gripe tak i! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu