Boris the spider
Bilde tatt under fuglefotografering på Vedøya utenfor Røst. Edderkoppen fikk meg til å tenke å en gammel Who-låt, derav tittelen. Egentlig hadde jeg tenkt å kalle den Ernst...
Utstyr
  • Olympus C-5050
  • Supermacro
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetJeg brukte kameraets supermacro- funksjon som har en nærgrense på 3 cm.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger465
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_91306} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kai Roger J.

Veldig stilig og utrolig detaljert bilde! Det ser ut til at modellen er vant til å holde seg rolig foran kamera... Det hadde kanskje vært bedre om også de fremste bena hadde vært i fokus, men det helt klare fokusområdet er som kjent meget begrenset under makro fotografering som dette, så jeg syns du har fått til et bra kompromiss! Forøvrig, for tiden leser jes romanen ''Halvbroren'' av Lars Saabye Christensen -snodig nok skjer mye av handlinga nettop på Vedøya utenfor Røst...
Inger-Lise S.

Hei! Her syns jeg du har fått et stilig og veldig godt macrobilde av edderkoppen,Klare og skarpe detaljer.Bakgrunnen passet også godt,rolig og fin med passende farge.Et fint bilde dette.

mvh Inger-Lise
David S.

Sinnsykt stilig bilde det her.
Edderkoppen blei veldig tydelig, og detaljene kom fram. :)

- David
Yngve H.

Flott motiv med gode detaljer og skarphet, men
noe blasse farger kanskje?

Yngve
Torgeir J.

Flott bilde, heldigvis for deg så står den i ro :-)
Du får mye ut av Olyen din.
Inga Helene J.

Heter han Jeltsin til etternavn eller? :-D

Spøk til side, fint og skarpt bilde med gode detaljer!

Inga
Vegard E.

Slettes ikke dumt. Finfine farger og skarphet! Tam komp; sidestilt, men hva med å bruke linjene i nettet for å få enda mer futt?
Are-Martin S.

Takk for kommentarer. Bildet er tatt i grått vært med antydninger til flatt lys, derfor skinner ikke eddekoppen slik den vil gjort i sollys. Jeg prøvde med andre vinkler, men da ble edderkoppen kjapp i steget og ville ikke være i ro. Og, den var faktisk ganske liten, det er intet problem å finne dem større.
Caroline M. S.

Et av de bedre edderkoppbildene jeg har sett. Liker gråfargene kjempegodt. Fin plassering av edderkoppen og selve nettet synes jeg er akkurat passe skarpt.

He, he - jeg trodde alle edderkopper het enten Eddy eller Edina. :-)
john-arne w.

ett klart og artig bilde dette her. edderkopper er jo veldig fotogene da. og samtidig spennende. artig navn, og joda jeg kjenner godt til navnet boris the spider. skrevet av den eminente bassisten i the who, john entwistle og kom først på lp-en a quick one i 66.


hilsen john
Erland P.

Hej
Fint skarpt fanget billede
Hilsen
erland
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu