Screw me!
Bildet inngår i albumet Diverse macrobilder. -
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • MP-E 65mm/2.8 1-5x
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger786
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_90798} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Christer B.

Knakende godt! Spissfindig motiv.
Nydelige farger. Ser litt ut som du har blurra i etterhånd, men et godt stykke foto/manipulasjon.
;)
Kay R.

Hei Frode...

Må si den makro linsa din gir dæ muligheten å komme nært!!! Kan se ut som en treskrue det hær og den e sikkert ikke stor heller... Kjempefine former inne på selve skruen. Dette e jo noe du ikke kan se av skruen med egen øyne, så makroen din var virkelig givende... Skarpt, klart, detaljert og fokus på rett plass som vanlig... Fett bilde...

MVH Kay:-)
Erlend J.

Har det virkelig gått 2 døgn uten at du har funnet et eneste lite kryp...? spøk til side, jeg synes dette bildet var stilig, skruen ser ukvass ut men bildet er knivskarpt og inponerende nært/Stort/macro. jeg visste ikke at en skrue hadde så mange dataljer og struktur. de andre Macrobildene dine er foresten også veldig inponerende gode.
Erlend.
Daniel S.

Häftigt! Hur stor förstoring är detta? Är spetsen på den skruven så skarp att man lätt sticker sig på den? Hade varit tufft med ett referensobjekt på toppen (som en del av ett finger t.ex, om det nu skulle vara praktiskt möjligt).
Frode A.

Takker :)

Bildet er tatt med 5:1 forstørrelse av toppen av en 16mm treskrue. Har brukt ringblitz og ei halogenlampe inn fra siden. Bakgrunnen er kortleseren :)
Det er ikke gjort noe bluring av bildet i ettertid.

Er det ingen som ser trollet som kommer frem i skinnet fra lampa? ;)

Mvh: Frode
Avsluttet .

Det svarte enøyde trollet ?

Treskruer har jo ganske skarpe gjenger, så her er det tydelig at vi snakker om en skikkelig forstørrelse, ja !

Skarpt og fint med en behagelig bakgrunn. Hadde vært artig å se skruen f.eks ved siden av en fyrstikk-eske for å få satt størrelsen litt i sammenheng.

mvh marius
a tse & s.

kule detaljer og motiv

ser ut som en blanding av olje og is

:-D ! son tarjeiav !
Lars A.

Jeg synes dette er dritkult jeg!!
Lenge leve macro`n....

mvh Lars.
Robin B.

God ide! Når du tar bilder av blanke gjenstander er det ikke gjenstanden selv du avbilder men refleksene. Her kan du godt jobbe mere med å sette ark/flater som igjen kan være belyste rundt gjenstanden for å lage flottere gradienter på skruen. Prøv også transparente ark som du belyser bakfra, husk å isåfall å bøye disse arkene rundt skruen for maks effekt. Artig at du er så ivrig med makroopptikken min ;) Linseelementene lider vel av grå stær før jeg får tid til å bruke den igjen.
Frode A.

Takk igjen :)

Macrooptikken og blitzen din er utrolig moro å jobbe med Robin :) Skal gjøre mitt beste for ikke å slite ut linsene i objektivet, men kan ikke garantere noe. hehe
Skal teste ut tipsene dine ang. ark/flater. Må ta meg en tur på Binders for å se etter transparente ark. Har noe farget plast som jeg også skal leke meg litt med etterhvert.

Skal få tatt et bilde (eller 2) som viser hvor vanvittig forstørrelsen er på 5x ;) Blir nok lagt ut om noen dager tenker jeg (jeg har en idé ;)

Mvh: Frode
Kay R.

Hei Frode...

Har prøvd å se etter trollet ditt mange ganger nu, men æ ser bare hode til slangen ''KA'' i jungelboken... he,he.. Kødder ikke, ser den vær gang æ åpner bildet ditt. Gjør ikke du?

MVH Kay:-)
Kristian S.

Høres jævlig vondt ut...
Rått bilde. Heftig.

KES
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu