Matriark m/barn
Mamma Katrine ser beskyttende ut på dette, etter min mening, gode bilde.....(?)
Bildet inngår i albumet Morskjærlighet - Katrine og barna.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-06-13 00:00:47
    Versjon #2
Utstyr
  • Sony DSC-F828
  • -
  • Brennvidde51mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker0,004s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger425
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_90454} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Espen P.

Nei... jeg får rett og slett lyst til å melde meg av denne dotten-greia.... Jeg bruker masse tid på å gi folk tilbakemeldinger på bilder, da særlig portrettbilder - fordi det er noe jeg også er opptatt av. Når jeg så legger ut et bilde som dette, som jeg VET har kvaliteter (fordi jeg har snakket med en proff fotograf) men ingen gidder å komme med positive/negative synspunkter, så føler jeg det hele litt meningsløst. Legger jeg derimot ut et dårlig nakenbilde, florerer det med meldinger. Nei. Tror det kanskje kan lønne seg å få SERIØSE tilbakemeldinger fra annet hold... eller?

Espen
Atle A.

Ah - deilig mor-datterportrett. De gode blikkene og den totalt avslappede posituren gjør hele dette porettet. Og selvfølgelig familielikheten. Passe eksponert og softet (?). Armen hennes til høyre blir litt malplassert her, men det er ingen stor innvending. Det skal mye til for å ta oppmerksomheten vekk fra de to fjesene.

Bra. Veldig, veldig bra!
Atle A.

Jeg skjønner frustrasjonen din. Jeg tror jeg personlig står for godt over halvparten av kommentarene dette døgnet. Og i dag har det faktisk vært en del bra bilder. Folk er slappe i dag, tror det må være pinsesløvheta.

Har ellers opplevd at det ikke er like greit å være ærlig alltid. Mener selv at jeg gir saklig og konstruktiv kritikk til eldre og/eller erfarne fotografer, og forsiktig oppmuntring til yngre og/eller uerfarne, så går jeg litt av skaftet av og til når jeg ser noe jeg virkelig liker. Men enkelte her inne tåler ikke kritikk, og da snakker jeg om hele miljøer. Spesielt skaterne, vær forsiktig med å bruke andre adjektiver enn KUUULT!!! og RÅSTILIIIG!!! og densags med versaler og hundre utropstegn hvis du ikke vil overøses med spø og stammeskjellsord. Antar at en del folk ikke gidder å kommentere når det kan komme sånne reaksjoner.

Vær så snill, ikke logg deg av. At pupper får flest treff er dessverre en realitet og og et bilde på volumfordelingen på nettet generelt. Jeg personlig gleder meg over at kommentarene på mine bilder er fåtallige, men konstruktive. Så får ryggpisserne holde hverandre våte.
Karianne H.

Hei. Som jeg har nevnt før til deg, så er vi enige i mye ang. det du har skrevet.
Jeg for min del synes bildet er helt topp, og stort bedre kan sikkert ikke et portrett bli..? Fortstår godt at du kan bli lei når få kommenterer bilder som er så bra. Andre igjen, med bilder som ikke er bra i det hele tatt, kan få massevis av kommentarer - bra kritikk faktisk!
Jeg kommenterer som regel bare bilder jeg liker, resten lar jeg være fordi jeg har ikke kunnskaper til å si om et bilde er av kvalitet eller ikke. Du også gjør vel kanskje det? Jeg har også hatt noen portretter, men ingen kommentar fra deg :-) Man kan ikke rekke over alt her inne.
Nå er det pinse, været er flott, og folk er på ferie! Merker at det er få bilder som blir lagt inn nå.
Prøv og legg ut bildet på nytt når du ser det er mange bilder som blir lagt ut, kanskje det kommer flere kommentarer da?
Lykke til og god pinse!

Karianne :-)
André M.

Situasjonen er godt fanget. Men bildet er overveiende for grått. Dette kan du med fordel forbedre ved hjelp av justeringslag (curves eller levels eller color balance). Øynene på Katrine kan med fordel lettes opp noe (lysere), mens øynene på datteren var svært godt eksponert.

Mvh. André
Knut M.

Hei
Har ikke oppdaget deg før nå, sorry!
Mener at det du tar opp angående nakenhet og kvalitet, bare beviser at det er ikke lenge siden vi hang i trærne.
Jeg er helt enig med deg der. Men jeg syns at på en plass som dette så burde kommetarene sittet løsere på bilder som Karate og dette. Det er de desidert beste bildene dine etter min menig. Liker å ta portretter selv. Men det er ikke enkelt å ta gode ansikts-portrett bilder da stemningen til den portretterte skinner lettere igjennom enn på helfigur.
Spesielt bilder som dette med to på, som jeg synes er nesten umulige å ta. Du skal ha litt flaks oppe i all jobbingen med ''ofrene'' for å få til det ønskede uttrykket på begge samtidig og knipse bilde av det i tillegg.
Jeg er heller ikke enig med Andre her som mener bilde er for grått, jeg liker, kansje som deg, litt ''mørke'' bilder som viser kontrastene lettere.
Dette fortjener en plass på kontorpulten, i glass å ramme!

:o)
Knut
Hege K.

Et nært og ærlig portrett. Liker blikkene deres, det er de som gjør dette bildet til noe mer enn bare et bilde av mor og datter. Øynene til mamma'n ville jeg forsøkt å lette opp litt, for å få blikket bedre frem. Tror også jeg ville kuttet en del mer på høyre side og litt mer i toppen.

:-) Hege
Inger-Lise S.

Godt bilde dette.V#1 er knallgodt.Dyktig presentert.

mvh Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu