Burnin' Love
En opprørsk erklæring til støtte for de Forviste her på fotoDOTno. Flere passive brukere av denne siden satte faktisk pris på flere av verkene til de Forviste, og ser på generaliseringen av urokråkene som infiserte denne siden for noen uker siden med skuffelse.

Bildet er en hyllest til flere av de Forvistes' verker, og den humoren/selvironien de formidlet med nihilistisk selvforherligelse.

Den avbildede Ford Granada tilhører en av disse Forviste, og er tatt, brukt og manipulert med tillatelse. Nummerplaten er sladdet for å skjerme den Forviste.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • ja
  • AnnetEt ekte amatørfotografi tatt på frihand. Bildet er deretter manipulert i photoshop på en av de Forvistes' PC.

    Jeg vil IKKE komme til å legge inn flere bilder av den enkle grunn at jeg ikke ønsker å delta i et lukket forum som tar i bruk kraftig sensur, generalisering og føydalisme som styreprinsipper.

    Dette er en støtteerklæring til de følgende Forviste:

    Vidar Fjæran
    Erik Jansen
    Vidar Jansen
    &
    Terje Jansen

    Kneble meg gjerne.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger1536
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_9040} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (59)
Torbjørn V.

Bra veigrep...
Harald Elias A.


Tommel opp.
Espen K.

Synd man skal gå glipp av flere av disse gummikonsumentene. Brum, brum...... Eldflames
Thore G.

Dette er ikke min ide, men jeg har tillatt meg å låne konseptet til Erik Jansen's geniale ''Veg-grep'' bilde i denne protestaksjonen.

Jeg synest definitivt det var på tide at noen ga beskjed om hvor urettferdig noen ble behandlet under den Store oppvasken for en stund siden.

Ikke nok med det, men de samme som var ansvarlige for å få fjernet de Forviste fra foto.no bruker fremdeles indirekte trusler mot personer som kommer med åpen kritikk rettet mot 'feil' person. At ikke alle brukere er likestilte finner jeg bemerkelsesverdig.

Kneble meg gjerne.

Ellers takk for positiv kritikk på bildet, jeg tar ingen som helst ære for konseptet, men det gleder meg å se at det er noen som fremdeles kan dra på smilebandet når vi tenker tilbake på de psykotisk/humoristiske mesterverkene til de Forviste.
Avsluttet .

Må bare si at jeg støtter Thore Panteren
Gritbakk.Håper det ikke stopper med dette bildet.Det var mer show på foto.no da de Forviste opererte som verst.
Stå på Panteren.
Andy N.

Hva er galt med dette det er ikke så lett å tegne flammer på PCen.
Hei!(meg med de frekke bildene)
Sender mail personlig til deg.Endelig en som har forstått det.
Jeg sender inn disse bildene bare for å provosere .Jeg har hundrevis av bilder som er bedre ,men jeg synes det er så morsomt å se alle de teite bemerkningene.Se på treffen på disse bildene tre ganger mere en nattbilder med lang lukkertid og slike bilder jeg hadde tid til å ta da jeg begynte med dette.
Andreas
Trine S.

Det er merkelig hvordan enkelte tror at de har all verdens rett til å herje å spy edder og galle overalt hvor de ferdes.

At noen bruker mye av sin tid og sine ressurser på å lage et nettsted hvor folk med like interesser kan møtes og dele erfaringer, har ingen av dere respekt for tydligvis.

Hvis det irriterer dere så vanvittig som det kan virke som(ut fra stadig nyinnmeldinger under forskjellige navn osv), hvorfor da ikke heller bruke tiden deres på å lage et nettsted etter deres egen smak??

Som dere oppfører dere nå, gir dere inntrykk av å være noen tiltaksløse unger som ikke har vett på å finne på noe selv, og må derfor la dette gå ut over alle andre.

Her er et sted dere kan lage egen diskusjonsgruppe, helt gratis.
http://www.communities.msn.com/home
Her kan dere lage deres egen bildekritikk, laste opp bildene deres og samle alle Jansen brødre og deres like. Dere kan dyrke deres egne interesser, og slippe å bruke tiden deres på å irritere(dere over) andre.
Tips for navn: DeForviste

;-)Trine

Trine S.

Sorry, feil link. Her er den korrekte:
http://communities.msn.com/home
Dag T.

Joda Trine, det er noe kjent med den furtent forulempede stilen her. Det forbauser meg at dette nettstedet er så viktig for noen som sier så mye stygt om de som er der. For noen er negativ oppmerksomhet bedre enn ingen oppmerksomhet, jeg tror ikke de vil gidde å opprette et eget sted for å fornærme hverandre.

Thore og Dag Jonni (eller hvem dere nå er, ingen av epostadressene deres virker): Takhøyden er ganske stor her. Jeg tror ingen vil kneble dere så lenge ikke sklir ut i drittslengingen som Jansen-klanen begynte med.
Thore G.

Vil først av alt takke de som støtter protestaksjonen på vegne av de Forviste. Det er tydeligvis flere enn meg som mener at den Store oppvasken drog med seg uskyldige i dragsuget, noe som kan og bør rettes opp ved å gjenåpne kontoene til de Forviste.

Trine Sirnes:
Jeg beklager viss du ser på min protestaksjon som herjing og spredning av eder og galle, dette er ikke meningen i det hele tatt. Som en likeverdig bruker av FOTOdotNO, gjør jeg kun mitt syn gjeldende og ser ikke noe galt i det. Jeg er FOR at de Forviste skal få returnere, ettersom de ble forvist på meget tynt grunnlag, PLUSS at jeg satte pris på de friske innslagene av kreativitet de representerte. Det overrasker meg at du er såpass skarp i din utblåsning, vi har da ingen konflikt på gang bortsett fra en meningsforskjell. En tiltaksløs unge er jeg absolutt ikke, og setter pris på om du tar tilbake det personangrepet, du får ikke provosert meg til å gjøre protestaksjonen om til en absurd drittslengingskonkurranse igangsatt av deg.

Dag Thrane:
Om det er noe kjent med stilen min, kan det være på grunn av at jeg har kontakt med flere av de Forviste via epost (den alternative adressen min..) og får inspill derfra. De Forviste er jo som kjent allerede kneblet, uten mulighet til å kunne gjøre rede for seg, så jeg tar saken opp på vegne av dem.

FOTOdotNO er et flott tiltak, der flere kan få muligheten til å vise fram sine fotografiske kreasjoner. Jeg skal vedde mye på at viss de konservative ville latt de Forviste i fred, ville de Forviste kunne brukt tiden og energien på å skape, istedet for å bli provosert av kommentarer som den Trine Sirnes produserte, og dermed bli kastet ut i en verbal konflikt som skaper uro og misnøye med hverandre.

Kneble meg gjerne.
Dag T.

Jaja, men dropp nå den martyr-rollen, den er ikke fortjent.

De forviste ble ikke kneblet for deres fotografiske kreasjoner men for mindre fine uttalelser om andre mennesker og muligens også for tyveri av andres bilder. Du kan legge ut hva du vil her så lenge du ikke begynner å diskutere folks legning eller andre ting som er totalt irrelevant for bildet eller temaet som blir diskutert.

Om ikke oppdragelsen holder et minstemål har de ingenting her å gjøre. FOTOdotNO er ikke en menneskerett, men et frivillig tilbud fra en gruppe mennesker som faktisk kan bestemme ganske fritt hvem som skal slippe til.
Torbjørn V.

Thore: Problemet var vel ikke at det var de 'konservative'--som du tydeligvis mener er ensbetydende med noe negativt--som ikke lot de 'Forviste'--martyrene (hehehe) dine--være i fred. Problemet var jo rett og slett at de 'Forviste' ikke var tørre bak ørene og hadde problemer med å takle kontakt med voksne mennesker. Dersom de 'Forviste' hadde fulgt spillereglene ville de fortsatt vært her, og kunne lagt ut bildene sine (dersom det var deres da, vel og merke) til allmenn beskuelse.

Jeg håper at min første kommentar ikke ble oppfattet som en støtte til din 'Protestaksjon,' for det var det ikke! Jeg mener det var rettferdig at de personene du listet opp som de 'Forviste' ble kastet ut fra FOTOdotNO!

Jeg syns derimot ikke at denne 'aksjonen' din virker særlig opprørsk--som du vil ha det til i kommentaren til bildet. Enhver har rett til å ha sin egen mening--også du--uten at det er opprørsk i noen som helst form.

For min del syns jeg ikke 'the Jansens' fortjener en ny sjanse ennå--de har allerede brukt opp flere!!

At ikke alle brukerne er likestilte er i grunnen bare spekulerende sprøyt som ikke hører hjemme her--vi er da ikke Fremskrittspartiet heller!!!!!!!

Forøvrig så hadde det vært hyggelig om du la ut flere av dine egne bilder som kunne fått skikkelige kommentarer--kanskje du da forstår hvorfor så mange ikke vil la noen få personer få ødelegge FOTOdotNO...?!?!??!???

Nå er jeg så trøtt at jeg ikke gidder å skrive mer nå!
Mats N.

DT & TV, era sista kommentarer : Enig.
TG : Du behöver inte göra en hjältegloria till kompisarna dina.
''de Forviste'', låter som de blivit en klubb som borde ses opp till...?
Granada´n din har jag inte så mycket emot, den är väl litt kul, men resten av Saken din tycks mej en god del överdriven.Du kanske inte vet vad som pågick här ett tag? Det borde du göra om du känner dem som bar sej åt, och då borde du också förstå varför det slutade som det gjorde.
Kul och annerledes bilder har alltid en plats, men var och en som lägger in bilder må också tåla om de inte gillas av någon.Inget mer med det.
Att bära sej åt som om ''man inte är torr bak öronen'' är ju helt onödigt, ingen mening med det.

Thore G.

Takker for tilbakemeldinger, selv om de ikke støtter min protestaksjon, og setter pris på at vi klarer å holde diskusjonen fri for drittslenging. Jeg har ingen intensjoner om å bli provosert ihvertfall.

Skal komme med grundigere tilbakemelding senere, men må forte meg å smøre langrennskia, for det er sol ute, og naturen venter..

En ting er da uansett klart, motstanderne til de Forviste er mye mer verbale og aktive enn de som faktisk støtter dem, sånn har det alltid vært. Jeg har vært passiv bruker inntil videre, og akter å forbli passiv inntil de Forviste blir ønsket tilbake. Det som skjedde var rett og slett urettferdig, jeg fulgte med!!, og bør rettes opp fortest mulig.

Nå skal panteren skøyte seg over nysnøen!
Torbjørn V.

God tur! :-)
Jeanette L.

Nå må det vel være nok av dette barnslige tullet snart?!
Endelig et nettsted hvor fotointresserte kan lære av andre og lære bort, hvor man kan diskutere og se på hverandres bilder.
Så kommer det noen useriøse tullinger og krever at de har rett til å ødelegge så mye de vil?! Ikke skjønner jeg at dere gidder å bruke tiden deres på dette.
Det finnes sikkert et nettsted for dere, også!
Jeanette.
Thore G.

Useriøs tulling?!? Det er jeg da absolutt ikke, og hvis du vil klassifisere meg som en useriøs tulling på grunn av at jeg støtter de Forviste og ønsker dem tilbake, må jeg si at det minner meg sterkt om ignoranse. En mann må da få lov til å ha egne meninger og gi uttrykk for disse hvis man gjør det på akseptabelt vis?

Ingen har krevd retten til å ødelegge så mye man vil, og jeg så helst at vi slapp å gi de Forviste en martyrstatus. De var mye bedre i levende live!

Når man diskuterer utestengelsen til de Forviste kommer temaet oppførsel alltid på banen. Greit at majoriteten av drittslengingen kom fra de Forviste, men gnisten som satte fyr på huset kom som regel fra andre. En kjapp gjennomgang av portfoliene til de Forviste sier meg dette, kansje det er andre enn de Forviste som hadde hatt godt av å tenke seg litt om?
Thore G.

PS! Været på fjellet var toppers i dag, men skia mine klabbet og jeg fikk dermed ikke praktisert min myke og lett henslengte skøytestil. Noen som vet hvilken smørning som er best når tempen ligger på rundt 7.3 minus?
Jeanette L.

Du har helt rett, Thore, når du sier: '' En mann må da få lov til å ha egne meninger og gi uttrykk for disse hvis man gjør det på akseptabelt vis''.
Men det er jo akkurat dette de forviste ikke har gjort! Da er vi egentlig enige, da?!
Jeanette:-)
Dag T.

Vel, så for å holde dette på et seriøst nivå: Hva er det du mener disse personene egentlig hadde å bidra med?

''Anti-bilder'' er velkjent og har vært gjort bedre, ironisering er i ferd med å gå av moten (jeg er en del av ''Generasjon X'' og nærmer meg 40), dårlige bilder ser man nok av og tyveri av andres bilder har vært ulovlig i 100 år, særlig når du henger ut andre mennesker. Diskusjonsnivået deres har vært nevnt før. Hva i all verden er det du savner?
Avsluttet .

Ja ja Tranen nå har du begynt igjen.Du går til angrep på alle uten å argumentere for det.Du Tranen er altfor gammel og konservativ
til å operere på denne siden.Hva er det du egentlig savner?.
Thore G.

Så har da folket talt ved å 'treffe' Burning Love over 600 ganger. Tusen hjertelig for den totalt fabelaktige responsen på min ydmyke men opprørske aksjon til støtte for de Forviste.

Dag Jonni Estad:
Har etterhvert skjønt at du støtter meg i min protestaksjon, men ser helst at du ikke blir for entusiastisk og verbal i dine innlegg, da jeg gjerne ville sett deg aktiv her på FOTOdotNo, og ikke utestengt som enda en kreativ Forvist. Ditt siste innlagte bilde var i seg selv genialt, selv om trikset med å sensurere thumbnailen nok er litt på kanten.

Jeanette:
De Forviste ble veldig ofte provosert først, og etterhvert som drittslengingen tok av, var det selvsagt de Forviste som fikk hoveddelen av, hvis ikke hele, skylden. Dette hovedsaklig på grunn av at en majoritet av FOTOdotNO's brukere i bunn og grunn avskydde de Forvistes stil og egenartede genialitet! Er det ikke plass for en minoritet som uttrykker sine artistiske kreasjoner annerledes??

Dag:
Du sier at 'anti-bilder' har vært gjort bedre enn det de Forviste presterte. Kan hende det, men dette vil forbli en påstand helt til du har bekreftet det ved å vise meg et 'anti-bilde' som overgår de mest psykotiske av de Forvistes klare 'anti-bilder'. Jeg tviler på at du klarer å produsere et sådan bilde!!
Du fortsetter så med å si at ironisering er i ferd med å gå av moten. Kansje det, men uansett er det da lov å legge ut bilder som er noe av det mest ironiske jeg har sett på noen nettside overhodet! At ironi er i ferd å gå av moten er ikke et godt nok argument for ikke å savne de Forviste, ikke alle følger tidens trend til punkt og prikke.
Tyveri av andres materiale bør unngås, og ikke alle de Forviste gjorde seg skyldig i dette. De som gjorde det, var kjapt på pletten og fjernet disse. Det ble forklart som en spøk, om en særdeles usmaklig men morsom en, og løfte gitt om ikke å gjenta feiltrinnet. Det skjedde ikke flere ganger, bortsett fra et halvpsykotisk bilde tatt av min favoritt Forviste, Vidar Jansen, som presterte å forville seg inn i en dobbel garage for å knipse en gammel utslitt poster med et engangskamera for deretter å digitalisere mesterverket på en særdeles elendig måte og så legge det inn her med en formidabelt syk historie tilknyttet. Jeg lo i timesvis av dette opptrinnet.

Det er ikke bare galskapen jeg savner, men også de enkelte glimt av genialitet som kan konkurrere med de mest profilerte fotografene som er her på FOTOdotNO. Bilder som ''Mako - Haienes venn'' . . ''Veg-grep'' . . ''Fisking i svartestenene'' . . ''Julepølsa'' & ''Erik Jansen - Bestigaren'' er eksempel på kontroversielle bilder som ikke kan beskrives som noe annet enn genialt. Punktum.

Til slutt vil jeg takke for meg, jeg har oppnådd det jeg logget meg inn for, nemlig å gi de mange brukerne av FOTOdotNO en annen vinkling på temaet de Forviste. Kan hende jeg tar meg den frihet å legge inn en kommentar i ny og ne, men ettersom jeg skal på en treukers skitur i Jotunheimen, vil jeg nok være opptatt på andre fronter i den nærmeste fremtid. Fikk forresten oppklart smørningsproblemet mitt, så nå skal skøytestilen perfeksjoneres.

Ha det flott, og gi de Forviste en sjanse!
Torbjørn V.

'Så har da folket talt ved å 'treffe' Burning Love over 600 ganger.'' --Hvor mange timer satt du og trykket? Hehehhe...
Lars-Anders M.

Jeg skønner ikke vad som forsigår. Men bilen er oppner.
Carsten A.

Bilen står som biler flest den, det er bildet som vises oppned. Som kunstnerisk uttrykksmiddel ikke det mest avanserte, kan en vel si.
MVH CA
Avsluttet .

Jeg er en ny bruker av FOTOdotNO OG har ikke full oversikt over hva som foregår men dette skremmer.
La oss heller alle sammen se på bilder og gi hverendre kritikk med respekt.
KEEP UP THE GOOD WORK EVERYBODY!
MVH Roy.
Dag T.

Vel, siden du takker for deg får jeg bare ønske lykke til videre, og så får du hilse den gjengen og si at de fremdeles ville vært her om de hadde holdt ditt nivå på diskusjonen. De får skylde seg sjøl for at de fjernet.
Thore G.

Kalt på fjellet, så min skitur ble en uke kortere enn planlagt. Ser at det har kommet en del innlegg som jeg må prøve å besvare på beste måte, noen interessante synspunkt har også kommet frem.

Torbjørn:
Jeg har kansje klikket meg inn på dette bildet rundt 20-30 ganger, for å lese kommentarer og besvare disse. Ikke uvanlig det vel, når et bilde får såpass mange treff. Jeg velger å tro at temaet 'de Forviste' skaper interesse, ikke minst fra de passive brukerne. Å sitte i timesvis for å øke antall treff tror jeg ingen gidder, ihvertfall ikke jeg.

Lars-Anders:
Bilen er oppned ja. I dette tilfellet mangler bildet den briljante underteksten som akkompanierte Erik Jansen's mesterverk, og det blir da litt uklart hva temaet er. Gå til 'Veg-grep'bilde nr. 9839 for dypere innsikt i dette utrolige bildet's bakgrunn. Da tar du nok poenget også!

Carsten:
Ser med interesse at du har valgt å delta i denne diskusjonen rundt de Forviste, og synes det er positivt. Nå må jeg si meg litt forundret over din holdning når det gjelder 'Veg-grep' og den humoren bildet representerer. Her har jo den Forviste bevisst laget et kåseri rundt rånekulturen og det den står for. Det er derfor litt merkelig at en slik kommentar kommer fra en som, etter hva jeg leste på hovedsiden en stund tilbake, holder fotokvelder og kåserer rundt fotografi. Dette bør jo være midt i blinken for deg, Carsten!

Roy:
Jeg lurer litt på hva som skremmer deg. Er det selve protestaksjonen mot utestengelsen av de Forviste? Eller er det rett og slett bildet som ikke når frem? Hvis du klikker på linken ovenfor, vil du få et mer helhetlig inntrykk av bildet, og grunnen til at jeg valgte å bruke dette som symbol for protestaksjonen. Enig med din avsluttende kommentar; Keep up the good work folkens!

Dag:
Må igjenn presisere at de Forviste som oftest ble provosert frem til sine språklige overskridelser, og de var ikke alene når det kom til degenerering av vanlig skikk og bruk. Jeg mener de Forviste ble urettferdig anklaget og pålagt skylden for herjingene til 3xGetz og fake Carsten Arnholm. De bedyret sin uskyld, men det falt på døve ører. Ikke fikk de en sjanse til å forsvare seg selv offentlig her på FOTOdotNO heller, en urett som bør rettes opp snarest.

Til slutt vil jeg spørre de som styrer siden, David spesielt, om ikke uretten har pågått lenge nok? Om ikke noe annet bør vel kansje jeg som talsmann for de Forviste få vite hvor lang straff de fire får, og grunn til utestengelse?




Carsten A.

TG:
1) Jeg har pekt på at bildet står opp ned, det er alt.

2) Som humoristisk, ennsi kunsterisk innslag, er dette heller labert.

3) Rånekultur høres ikke bra ut.

MVH CA
Dag T.

Vel, de fleste kriger begynner vel med at ''de andre provoserte''. Det er en dårlig unskyldning. De fleste siviliserte mennesker forstår at det er en dårlig løsning å ta igjen hardere enn angrepet var. Jeg kommer ikke til å tillate sønnen min å slå med hammer fordi kameraten slo med neven.
Thore G.

Din personlige mening er uaktuell, Carsten. Det originale veg-grep bildet har flere treff enn det du har oppnådd overhodet. Kansje du er fossilisert? Din type humor kan diverre ikke engang aspirere til de høyder de Forviste har ført oss til. Til ettertanke Carsten.

Enig, Dag.

Øye for øye kulturen kan ikke få slå rot her på FOTOdotNO. Vi må alle ta ansvar og forberede oss på de Forvistes tilbakevending.

I Luv U
Torbjørn V.

Thore: det var ikke ment alvorlig.

Dessuten virker det som om ett eller annet allerede har sneket seg inn på f.no de siste dagene.
Dag T.

Nettopp Thore, det er det vi må unngå. Derfor må det lukes en gang imellom. De Utlukede fikk alle sjanser og utviklet tydeligvis for gode røtter. Som en velutvilket løvetann kan noen finne kortvarig glede ved den, men på sikt blir den en plage som kveler all annen virksomhet.

Men nå har denne ironiske ordleken foregått lenge nok, siden jeg hverken liker ukritisk heltedyrkelse eller De Utlukedes ordbruk og konfliktopptrapping (du kaller det vel bare erting) setter jeg strek for min del.

Ta deg en skitur til, så skal jeg misunne deg frihetsfølelsen i kald vintervind over urørte sneflater....
Thore G.

De Utlukede.. Hehe. Ja, du viser i det minste at du har sans for humor, Dag. De Forviste er nok mer dekkende fra mitt ståsted.

Ellers må jeg unnskylde min noe provoserende kommentar til Carsten i mitt forrige innlegg, jeg tar tilbake den påstanden uten forbehold og beklager så mye. Viss jeg ikke tar helt feil, ble innlegget sendt via bærbar PC på fjellet, etter en heller fuktig aften i selskap med en av de Forviste. Dette skal ikke gjenta seg, som Talsmann må jeg i det minste fremstå som diplomatisk, om ikke alt for seriøs.

Greit at du vil avslutte diskusjonen Dag, vi har vel også stagnert når det gjelder meningsutvekslinger, og står på vårt. Ja, det er feil å bruke hammer på en som slår med handa, men forvent ikke at alle bare skal snu det annet kinn til. Det er særdeles få av brukerne her på FOTOdotNO som sverger til de bibelske prinsipp, og litt ris må alle tåle. Litt småknuffing må være tillatt, det er absolutt ikke til å unngå når aktørene står på vidt forskjellige prinsipper, men det er ingen grunn til å fjerne den ene faktoren. Det blir i mine øyne som å fjerne et øye, fordi det ser noe du ikke vil se.

Vinterfjellet er forresten fritt for alle, også deg Dag. Ta deg en tur, så skal jeg heller gi deg noen rutetips.

Til Thorbjørn:
Jeg ble ikke det minste provosert, ville bare presisere for at ingen skulle misforstå.

Og til slutt, Carsten.
Rånekultur er ikke akkurat noe vi assosierer med positive følelser, men det er et aktuellt tema, både på landet og i byen, og derfor også et kurant emne å harselere med. Om du ikke likte 'veg-grep', så greit det, men hva med 'Mako: Haienes Venn?'

Takker igjen for interessen og engasjementet rundt protestaksjonen, vi får se hva som skjer med de Forviste. Får de noen gang returnere?
Torbjørn V.

ok!
Dag T.

Jeg skal til Folldal i påsken, med telt :-D

Retur av de Utlukede? Neppe, men det visste du jeg skulle si. Ha forøvrig et godt liv.
Thore G.

La oss se litt mer på det syltynne forvisningsgrunnlaget ledelsen, samt det såkalte AKSJONSUTVALGET (sic), brukte mot følgende personer. Noe som tilsynelatende har ført til permanent forvisning.


Vidar Fjæran:

-Forvist på grunn av legningshets mot Carsten Arnholm. Greit nok, men for en førstegangsforbrytelse må det være rom for tilgivelse. Dette var første gang jeg personlig har sett Vidar Fjæran gå over streken. Permanent forvisning må da være en altfor streng straff! 3 måneder hadde vært akseptabelt.


Vidar Jansen:

-Den av de Forviste som ble utestengt sist, og dette etter seriøse forsøk på å ta avstand fra herjingene til 3xGetz/Fake Arnholm. Utestengingsgrunnlag ukjent! At Vidar Jansen i det hele tatt er forvist skuffer meg. Utestengelsen bør omgjøres med det samme. Burde aldri havnet i de Forviste's rekker.


Erik Jansen:

-Forvist for andre gang, denne gang fordi han DELVIS støttet Vidar Fjæran's utsagn angående Carsten Arnholm. Erik Jansen fikk også beskjed om at det svada han belemret FOTOdotNO med, var noe av det værste ledelsen hadde sett. Denne kommentaren kommer en uke etter innleggelsen av det geniale 'Erik Jansen: Bestigaren'. Det er fremdeles uvisst hvilken del av Vidar Fjæran's uttalelse Erik Jansen DELVIS støttet, og han burde vært gitt sjansen til å forklare seg før en eventuell utestengelse. 3 måneder bør være maks straff, og da tas det hensyn til den tidligere utestengelsen.


Terje Jansen:

-Enda en Forvist som aldri burde vært utestengt. Ble rett og slett utestengt på grunn av hans relasjoner til de andre Forviste. En forferdelig avgjørelse som bør gjøres om med det samme! Dette var absolutt den minst akseptable utestengelsen av dem alle. Ledelsen, samt aksjonsutvalget, skylder Terje Jansen en unnskyldning for den behandling han har måttet tåle!


NÅR dette er sagt, vil jeg også kommentere den nylige fjerningen av portfoliene til noen av de Forviste. Skammelig. At ikke engang de kreative skapelsene til de Forviste skal være tilgjengelig for oss som sitter på sidelinjen og ser på, er helt uforståelig. Jeg var under det inntrykket at de Forviste var utestengt pga sin manglende evne til å diskutere innenfor de normene som er satt her på FOTOdotNO, og IKKE pga sine billedmessige kreasjoner!!?! Dette lukter det råttent av, og jeg tar full avstand.

Viss ikke disse portfoliene blir åpnet for alle igjen, er det en falitterklæring fra ledelsen her på FOTOdotNO. Sensur hører ikke til på en side som dette!
Avsluttet .

Må bare si meg enig i ytringene til Panteren.Han er en mann som står for sine meninger og det er positivt.Tre måneders utestenging er mer enn nok.Mange er forvist på tynt grunnlag-mange ble skåret over en kamm.Det er kanskje på tide att Dag Thrane tar over foto.no.Han er ute etter å sverte alle de forviste og går inn i alle diskusjoner med nebb og klør.Hadde Thrane fått kommandoen på denne siden hadde det ikke vert igjen brukere.Derfor vil jeg rette en takk til David og Carsten.Jeg vet dere er fornuftige nok til å vurdere gjenoppretting av kontoene til noen av de forviste.
På forhand takk
Dag T.

Sur DJE?

Her har Thore og jeg en sivilisert og hyggelig diskusjon, og så kommer du. Jaja, vi var vel egentlig ferdige. Jeg vil bare tilføye at folk som ikke står frem under eget navn gir inntrykk av å være ganske feige.

Ellers ser det ut som om Thore ikke har lest annet enn de innleggene som ikke har blitt slettet. Det var nok litt værre enn du legger det frem, men det er gjemt i Davids eventuelle backupsamling.

Torbjørn V.

Thore: Etter å ha lest igjennom din oppsummering virker det som om du har et noe 'rosa' inntrykk av 'de Utlukede.'

At FOTOdotNO fjerner materiale som ikke passer inn i dens profil er forøvrig en selvfølge! FOTOdotNO sitter med redaktøransvar og kan følgelig fjerne alt den ikke vil stå ansvarlig for--spesielt når 'de Utlukede' gang på gang presterte å publisere ulovlig materiale!

Dag Jonni: Hæ? Jeg skjønner bare ikke hvor du tar det i fra!
Thore G.

Alle sammen!

Vil for siste gang takke for all oppmerksomhet Dere har viet min protestaksjon, og komme med en konkluderende uttalelse. At mitt forsøk på å omgjøre den urettferdige utestengelsen av de Utlukede til slutt var mislykket, er det ingen tvil om. Jeg føyer derfor meg selv til de Utlukedes rekker på udefinert tid, og akter ikke å returnere før urett har blitt omgjort til rettferdighet.

Vil ta meg tid til å dele noen tanker jeg gjorde meg forleden dag, med Dere andre brukere av dette sensurerte forumet.

---
Vinden blåste kald over vinterfjellet, og etter den siste kneika var jeg tom for krefter. På tide med en pause, tenkte jeg, og så meg rundt etter et le-sted der jeg kunne nyte en kaffe og kvikk-lunch i fred for Kong vinters innpåslitne bastardvinder. I det jeg snur meg rundt, drar jeg helt uten videre på smilebandet, mens en smule ærefrykt siger inn i min fjellvante sjel. Over den neste bakketoppen stiger de fryktinngytende Hurrungene opp mot himmelen, som majestetiske troll fra en svunnen æra.
20 minutter senere har jeg konstruert en provisiorisk le-vegg ved hjelp av min trofaste turspade, og jeg skjenker meg selv en kopp kaffe i det jeg sender enda et blikk mot Hurrungene. Hurrungene er vår tids korrupte versjon av navnet denne fjellformasjonen ble gitt, det originale navnet har aner helt tilbake til den tid de første fjellklatrerne våget seg opp på disse svimlende toppene. De døpte fjellformasjonen Horungene, og det med rette. Helt fra den majestetiske Storen, og de to andre skagadølstindene, via Styggedalstindene, bort til den karakteristiske Jervasstind, ruver disse gigantene over alle. Så 'stygge' er de, at jeg har ingen problemer med å skjønne hvordan de ble døpt Horungene.

Det er da jeg enda en gang må passe meg for ikke å få kaffen i vrangstrupen. Et bilde av to brødre sniker seg inn via underbevisstheten. Den ene bevæpnet med et engangskamera og visjoner om storhet, den andre slitende hundre meter bak med en svær blitz og tilhørende utstyr, samt visjoner om perfekt lyssetting på en krystallklar dag. Jeg tar en bit kvikk-lunsj, og ser opp på Jervasstinden. Fremdeles sitter jeg alene med Kong vinter og ler så smått for meg selv, men i ånden er mine gode venner med meg.

Siden Kong vinter tydeligvis ble provosert av mitt gode humør, og blokkerer synet av Hurrungene ved hjelp av et snøfall, pakker jeg sammen og tar på meg skiene. Turen fortsetter innover fjellheimen, målet er fremdeles timesvis unna. Bra jeg valgte rett smørning til min pantermyke skøytestil, ikke alltid et lett valg. Ingen valg er lette.
---

Hva var poenget mitt? Viss dere enda ikke har tatt det, skal jeg forklare, siden dette er mitt siste innlegg.
Det de Utlukede (Det navn som blir gitt av urett skal adopteres med stolthet og bæres som en fane, til den dag urett er omgjort til rettferdighet!) gav denne siden, var bilder av en helt annen natur enn det brukere flest var vant med. Siden en stor majoritet av disse brukerne, inkludert de mest profilerte, ikke har noe til overs for en annen type holdning til fotografi enn deres egen perfeksjonistiske stil, voks det hurtigt opp en konflikt mellom de Utlukede og deres argeste motstandere.
Så entret 3xGetz/fake Arnholm scenen, og disse argeste motstanderne fikk overtalt ledelsen til å øyeblikkelig utestenge et stort antall brukere. Noen av disse brukerne ble utestengt KUN pga sin tilsynelatende assosiasjon med de Utlukede, og omtalt som 'skyggemenn' og 'klakører' av AKSJONSUTVALGET i en mail som har blitt vist meg av de Utlukede.
De Utlukede ble selvsagt sett på som hovedmenn bak denne uforskammelige hendelsen, og forvist på grunnlag av AKSJONSUTVALGET's meget dyktige detektivarbeid. Ingen skyld ble bevist, men her er man tydelig skyldig til dagers ende hvis AKSJONSUTVALGET sier du er det.

Nok med det. Jeg er ikke bitter på egne vegne, men på vegne av de som ikke får oppleve disse mystiske kreasjonene pga et fåtall perfeksjonister som ikke tåler en teknisk standard som er lavere enn sin egen. En bruker uttalte faktisk at, ''Bildene til /de Utlukede/ får overdreven og upassende stor oppmerksomhet'', etter de Utlukede tronet på toppen av De 30 mest sette bilder listen.

Neste gang jeg tar meg en skitur skal jeg ha med meg melkesjokolade. Et lite stykke Norge i lomma, og enda et lite stykke Norge i minnet, noe jeg beklager at Dere ikke får oppleve igjen.

Jeg takker med dette for meg, og håper at Dere viser såpass respekt for min protestaksjon at Dere lar dette innlegget bli det siste. Det neste innlegget er reservert de Utlukede, den dag de blir renvasket og ønsket tilbake. Håper ledelsen også er i stand til å ta det rette valget med etterpåklokskapen som veiviser.

Thore
Torbjørn V.

Beklager, men vi vil ikke ha den slags sensur på hvem som skal skrive hva og hvor...
Thore G.

Bra! Du begynner å ta poenget, Thorbjørn.

Over og ut.
Avsluttet .

Takk for alt Thore.Du la inn ett bilde på foto.no og oppnådde ditt mål.Nå er det bare opp til utvalget få de forviste inn igjen.
So long Panteren
Torbjørn V.

Regnet ikke med at du tok ironien...
Carsten A.

Først nå blir jeg oppmerksom på at den person som kaller seg ''Dag Jonni Estad'' mener at David og jeg skal være ''fornuftige nok til å vurdere gjenoppretting av kontoene til noen av de forviste'', dette såvidt forstås i motsetning til Dag Thrane. Det er naturligvis pølsesnakk at jeg er uenig med Dag T. i noe han har skrevet her (og lite ellers). De beslutninger som i sin tid ble tatt var etter min personlige vurdering godt begrunnet, og jeg kan for min del ikke se at det er noen saklig grunn til en revurdering.
MVH CA
Dag T.

Takker Carsten!

Det er kanskje urettferdig med en liten oppsummering når hovedpersonen har gått, men det slår meg at hans tilstedeværelse er det beste argumentet mot ham.

Ironien er jo at bildet har blitt liggende. Forskjellen på Thore Gritbakk og de Utlukede er ikke bildet, det ligner på E.Jansens bilde, men oppførselen.
Thore G.

Hei igjen, føler meg tvungen til å returnere for nå, ettersom den siste tids hendelser har resultert i et mindre skred med mailer til min epostadresse.

De personene som nylig har blitt forvist har fått svar av meg, og blitt oppfordret til å starte en egen webside for sin type foto. Det er vel på det rene at FOTOdotNO ikke har plass til alle. Som talsmann for disse forviste vet jeg at en slik side er påbegynt, og når den åpner skal jeg gi ut webadressen. Alle er vel selvsagt velkomne til å bidra, tror jeg!

Noen av de Forviste har også skiftet beite til photocritique.net, der de merkelig nok har høstet stor ros for sine underlige kreasjoner. Kansje vi skulle ha byttet navn til de Landsforviste??

Uansett. Flere av de Forviste er også rystet over den uvilje og intoleranse de møter her på FOTOdotNO, og har til meg hardnakket påstått at de er ferdige med denne siden.

I den anledning har jeg fått tillatelse til å legge ut noen av bildene de har tatt, som et slags minnemerke over de personene som ikke passet inn, men som av noen var godt likt.

Hadde forresten en nydelig påske, med kjempevær og glimrende føre. Håper dere alle hadde det likedan!
Thore G.

Pga en uheldig misforståelse kan jeg desverre ikke fortsette min billedserie rundt de Utlukede/Forviste.

Beklager.

Thore
Thore G.

1400++++ klikk på mitt opprørske bilde!?!?

Det er fint å se at protestaksjonen engasjerer.

Stå på for et sensurfritt FOTOdotNO!

MVH
Thore
Torbjørn V.

Hehehe...du er stadig innom og gir lyd, ser jeg. Betyr det at du egentlig trives her?
Thore G.

Joda Torbjørn, trives godt her jeg, masse hyggelige folk og flotte bilder å se på.

Håper alle blir med meg på å gjøre 2002 til et hyggeligere år her på FOTOdotNO, og vil bare si at jeg vurderer nå å bruke ''Burnin' Love'' som et symbol på tilgivelse, der vi legger gamle konflikter bak oss og ser fremover.

Alle vil til slutt tjene på et konstruktivt og positivt samarbeid!

-Thore
Carsten A.

Tja, dette var jo andre - og bedre - toner. Vi som er aktive her, har jo felles interesser - foto og bilder - og har glede av å vise fram og vurdere/kritiseres hverandres bilder. Alle som vil delta i det bør regne seg som velkommen!
MVH CA
Thore G.

For et mesterlig verk! Godt å se at kvalitet som dette lever videre i FOTOdotNO's arkiver!

mvh
Thore
Thore G.

Kjære fotoelskere og resten av røkla! :)

Lurer på om brødrene Jansen kan få lov til å komme tilbake nå?

De lover pent å oppføre seg.

Helt sant!!!!
paal h.

eeh... Har jeg gått glipp av noe?
Thore G.

Hei! Kan brødrene Jansen få lov å komme tilbake nå?
Thore G.

Fantastosch om jai må så si det selv
Torbjørn V.

Hehehe...det er morro å se at du kommer innom med dine årlige kommentarer, men hva hendte egentlig med adressen til det alternative nettstedet?

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu