Fredrik Nærland
Fredrik nærland med en bs noseblunt ned dette picnicbordet på musikkskolen i Samdnes!

Blidet er tatt til en checkout Fredrik og broren Kristian skal ha i Bibelen, skateboard blad.

(er klar over at det er litt uskarpt, men det ser ut til at alle bildene jeg tar med dette kameraet blir slik...)
Bildet inngår i albumet Nikon FM2 - Løpt rundt med gammelt Nikon cam med Provia filer i!
Utstyr
  • Nikon FM2
  • Nikon 50mm
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.4
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeFuji Provia 100
  • Nei
  • Annetcrossprocessa
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger985
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_90375} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Even E.

Ja dette var jo bare et helt fantastisk bilde!!!!
mangeler kanskje litt metneng.... hehehe... NEIDA!
le bild es flåttings... eh.. *bitch slap*
Avsluttet .

Kult bilde, rått tricks!
Andreas E.

fett det her!
sikkert lettare å få det skarpt om du bruke litt mindre blender. 1.4 gir minimalt med dybdeskarphet...

skal sikkert til stryn imorra for å ta skatebilder :) opning av park, og konkurranse der!

-andy
Atle A.

Rotete, uskarpt, kjedelig skatebilde. Umotivert kutt av hand.

Du bør ta mer bilder av ting som interesserer deg midt i ryggen. Da blir du ikke blendet av kjærligheten til motivet, men får konsentrert deg om det visuelle. Dette bildet kommuniserer null med meg som ikke-skater. Og det kan vel ikke være meningen?
Øystein K.

atle, atle, atle...
Du ser ut til å ha noe drit å si om hvert jævla bilde som ligger her på dotten...
Et skatebilde er et skatebilde og skal nå frem til akkurat de som liker det... liker du ikke skating, får du trolig ikke noe ut av NOEN skatebilder... hva gjelder komposisjonsprinsipper, farger, og andre tekniske duppeditter så er alt slikt ganske noe for seg selv når det kommer til skatebilder... du vil ikke forstå dem, så du trenger ikke prøve heller...

''Dette bildet kommuniserer null med meg som ikke-skater''
Hvordan kan du da kalle det et ''kjedeligt skatebilde''?
Du vet tydelig vis ikke forskjellen på et interesant og kjedelig skatebilde...
Et skatebilde handler 100% om å få frem tricket.
Utover det, så er alt opp til fotografen... gjøre tricket mer interesant, se bedre ut, og alt slikt...
Jeg jobber med et analogt kamera som er godt over min egen alder, og en fast 50mm...
Jeg gjør det jeg kan, og prøver å få tricket til å tale for seg selv, i stedet for å slenge på en masse ting og tang som drar oppmerksomheten derfra...
Kan du skate, så ser dua t dette er en backsiden noseblunt ned et picnicbord som står ned en 5 trinns trapp, og kan du skate, vet du at det er et SÆRDELES bra trick!
Bildet er til et skateblad, og ikke til et galleri... men men... for all del... fortsett med kritikken, men abre ro kritikken på de tinga du ikke kan...

- takk til dere andre forresten!
Øystein K.

hm... mente backside noseblunt...
Atle A.

Oioioi ... så sår, ung mann...

Du har helt rett i at jeg ikke veit filla om skating, men jeg skreiv ingen ting om skating i kommentaren min. At jeg ''har noe drit å si om hvert jævla bilde som ligger her på dotten'' er bare tull, hvis du gidder å se hva jeg har kommentert om både dine og andres bilder. Jeg har til og med gitt deg overveiende gode og konstruktive kritikker på flere av dine bilder, og ikke bare pissa deg nedetter ryggen som de fleste andre gjør ''her på dotten''. Du kan være sikker på at jeg mener det jeg skriver.

Jeg kan ikke forstå at du tar min kommentar så personlig ille opp. ''Vil ha seriøse tilbakemeldinger, men også hjelp'' har du satt ditt kritikknivå til. Det får du av meg, og da forventer jeg at du er like seriøs i dine tilbakemeldinger, og ikke bare spyr edder og galle som du gjør her.

Hvis du ikke tåler kritikk, får du la være å legge ut bildene dine. Hvis du tror at skatebilder fungerer visuelt annerledes enn andre bilder, så ... jaja. Da er foto.no ikke din arena. Da bør du holde deg til nettsider eller blader elle hva f**n du vil som bare de innvidde har tilgang til.
Øystein K.

jess.... en super stoka kar har vi her i alle fall...
Du har selvsagt dine øyeblikk med konstruktiv kritikk du også... men jeg og flere likesinnede (dvs. skatefotografer) har opplevd dine kommentarer som bare sure, grinete og hovne... men for alle del... fortsett med det du driver med, du syns tydeligvis at du selv er flink i alle fall, og det holder vel kanskje?
Avsluttet .

hehe... Du er inne på noe her!:) Bilde er sinnsykt fett, litt synd med hånda til Fredrik, men veldig bra..har ikke noe og utsette... bortsett fra at dette bildet kommuniserer fullt for meg som skater...;)
Caroline M. S.

Fint at du har klart å forevige trikset, men bildet i seg selv suger. Jeg er enig med Atle - rotete, uskarpt, umotivert kutt av hånden... og i tillegg slappe farger, muligens utbrent i det hvite og for mørkt/udetaljert i de mørke partiene.

Godt tips du har fått om å ta bilder av ting du ikke er interessert i - da er det nok lettere å se kvaliteter og svakheter i selve bildet/fototeknikken og ikke la seg blende av handlingen i bildet.

Jeg synes normalt motiv og fortelling i bildet er viktigere enn om bildet er teknisk perfekt, men her synes jeg bildet er såpass teknisk og komposisjonsmessig svakt at det forstyrrer handlingen/fortellingen i bildet. Det er mulig bildet ditt er interessant for skatere, men for meg fortoner det seg kun som et dårlig skate-bilde.
Knut Ådne F.

atle har mange bra poenger, dette bildet oppfatter jeg også som; Rotete, uskarpt, kjedelig skatebilde.

Knut
Kjell Ruben S.

Hva kan man si, det er et fett triks, men bildet er alt fra fett... Noe kan sikkert reddes i photoshop, prøv s/h og skarp det opp litt, hvis det ikke fungerer, blur det å prøv å lag en uskarp effekt som ''skal være der''. Men må si meg enig med den eldre garde, er ikke noe bra bilde. Du må tåle kritikken!

Vennlig Hilsen Kjell Ruben Strøm
Axel P.

Det finnes endel forum og slikt for de som er spesielt interessert i både fotografi og skating, f.eks:

http://www.skateboardphotography.com

MVH Axel.
Trond H.

Bare så det er sagt, KVA skateren egentlig gjør akkurat i dette bildet er vel heller uvesentlig (havner litt på nivå med de som legger ut bilde av pus fordi den er så søt, ikkje nødvendigvis fordi det er et bra bilde) Bildet mangler tekniske kvaliteter, og dette bemerker AA. Hører ikkje heime å gyve løs tilbake på den måten.

Som dokumentasjon funker dette kanskje greitt nok, fototeknisk er det ein god del som mangler, synes eg... Det meste har allereie blitt nevnt.

MVH TH
Atle A.

Du fikk en del ekstra visninger pga en ''stroka kar'', hva nå enn det er... Og oppmerksomhet er jo det vi alle vil ha når vi legger bildene våre ut på denne sida?

Jeg vil klargjøre et par ting, om det har vært til å misforstå:

1. Jeg synes du er en dugelig fotograf. Sjøl om jeg synes dette bildet suger, håper jeg at jeg gjennom andre kommentarer til deg har latt det skinne gjennom.

2 Du har attitude, temeprament og baller. Det er bare bra. Jeg liker det, og liker at folk tar igjen med samme mynt. Det kan imidlertid være et problem for ''sarte kunstnersjeler''. Du mangler bare litt sjøkritikk, men hvem gjør vel ikke det iblant? Og at du er ''ung'' må vel sies å være en forbigående ''svakhet''?

Fortsett å legge ut skaterbilder. Spesielt bilde nr. 92845 hadde tilløp til noe knallbra, noe jeg også ga uttrykk for i mine kommentarer. Men fokuser det visuelle, og ikke om trikket er bra eller ei.
Avsluttet .

her var det mye fram og tilbake i kometarene ja ;-)

Jeg likte bildet jeg. Syns ikke det er rotete, synd med hånda, men sånt skjer. Kompen er helt okay, og du får jo fram det freshe trickset.


Mags
Bjørnar E.

tricket er fett. vis man ser bort fra det, syntes jeg ikke bilde fungerer. kompen fungerer ikke det er rotette som sagt 14 ganger før oppi her. har troa på noe bedre en det her.
vh Bjørnar
marius n.

denne mr. abelsen vet nok ikke helt hva han snakker om, for skatebilder tolkes best av dem som vet hva det handler som.

bs.noseblunt på dette bordet er ikke det letteste tricket å sette og mr. abelsen hadde ikke løst oppgaven på noen bedre måte selv.

ening i deler av kommentarene her, om uskaphet og bakgrunnosv, men med den gitte beskrivelsen av kamera, og det faktum at dette ikke er verdens mest fotogene skatespot, så er bildet i seg selv meget godt.

du er en bra fyr øystein, støtter deg i deler av tilbake meldingene.

dette gir meg masse som skater, masse faktisk.

marius
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu