- Chador -
Bildet inngår i albumet Persisk drøm og virkelighet - <br><p align=''center''>Fra fattige kurdiske landsbyer i nordvest, til estetiske nytelser i Esfahan; Iran byr på mye, og er langsomt på vei inn i en ny tid - åpnere, mindre tildekket. Og med en nysgjerrig vennlighet som slår det meste!</p>
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon AF Nikkor 28-85mm f3.5-4.5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger199
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_89640} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Synes du har vært litt for hard på kontrasten her - kunne tenkt meg litt mere struktur i det som ellers ser ut til å være et veldig godt motiv.
Stig S.
Hard kontrast er vel et understatement ;-) Gjort med fullt overlegg. Takk for kommentar!

--stig--
Nils B.
Det fungerer. Har sett på bildet opptil flere ganger nå å har kommet til nettopp det at det funker.
mvh Nils
Bjørn H.
Hei Stig ....

Først, tusen takk for koselig mail og fin info om objektivet ...
Skal snoke nærmere på det ...

Trivelig gjort av deg ...

Igjen så faller jeg for motivet og teknikken på denne serien din ...

Savner ingen ansikter her ... hehe :)

Kontrastbruken funker aldeles utmerket ...

Me like ...

God kveld ..

Bjørn ;¤



Stig S.
Takker, Nils & Bjørn.

Føler jeg sitter litt i vakum og jobber med disse bildene; godt å få noen tilbakemeldinger. Er litt på jakt etter nye uttrykk i bildene, både gjennom kamera og programvare. Og når jeg i tillegg er så heldig å få reise litt også senere på året, så har jeg lagt litt press på meg selv for å bli mer bevisst hva jeg ønsker å få ut av bildene. Spennende, men også litt slitsom prosess:-)

--stig--
Fred S.
Liker det mye, og liker også at nye inntrykk inspirerer til nye fotografiske uttrykk . Håper bildene dine blir å se regelmessig framover !

vh fred
Avsluttet .
Her melder jeg meg på Freds kommentar. Nydelig bilde dette, hvor det er mulig å ane din hånd/ditt øye. For oss her oppe i Nord gir den spennende sh-hv teknikken en understrekning av fremmed kultur og fremmed ''geografi''. Noe som synes å passe godt til hensikten din med bildet.

-k
Rune N.
Utfordrende bilder du presenterer nå, syns jeg. Blir i alle fall sittende og studere dem lenge, har tatt opp begge de to siste mange ganger, og det borger vel for at det er noe ved dem som engasjerer? De gir et godt inntrykk av noe fremmedartet, til tross for mangelen på detaljer.

mvh
Rune
Tom A. T.
Jeg syntes du er inne i en spennende gate med denne måten å presentere bildene på. Noe som gir bildet et flott særpreg og som i tillegg engasjerer meg som betrakter på en helt annen måte enn om bildet var presentert på mer tradisjonelt vis. Bra.
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu