Utstøping av Silicium, Lilleby Smelteverk
Utstøping av Silicium på Lilleby Smelteverk
Utstyr
  • Kodak EasyShare4200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_88915} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tom T.

Hmm, stilig bilde, men den datoen ødelegger alt! Det er ingen problem å få fjernet denne i photoshop dersom du ikke har en versjon uten!
Avsluttet .

VARMT! Jeg og var nylig innom Hydro Aluminium... 1 km lang industrihall. Det var veldig inspirerende med så store ovner og maskiner. Fikk litt assoiasjoner til droide factoryen i Star Wars. Ellers et ''effektivt'' bilde eller hva jeg skal kalle det. Er ikke noe flink bildekritiker:) enda. Eneste var at den store gule datoteksten var litt plagsom, men det har forsåvidt ikke noe med bilde å gjøre.
Magnus I.

Råd: Fjern den gule teksten.
Atle A.

Jeg liker ikke skrift på bilder. Medmindre det er et spesielt poeng at det er der, for eksempel om dette blei tatt 11.9.2001 hvis det hadde hatt en relevans. Ellers tar det bare fullstendig oppmerksomheten vekk fra motivet.

Ellers er bildet greit eksponert med stativ. Skarpt på det som står stille, fin bevegelse i det andre. Du føler varmen her.

Men jeg savner noe som kunne gitt spenning i bildet. En figur eller klatt som riktig plassert kunne brutt opp den monotone fargen. Eller en litt dristigere kameraplassering/vinkel. Det siste er vanskelig i en smeltehall, veit jeg.

Prøv likevel å zoome inn et utsnitt som rydder vekk mer av det uspennende i utkanten av bildet.

Prøv igjen!
Atle A.

PS Kan ikke dy meg: Silisium med s
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu