Chick Corea
Utstyr
  • Contax AX
  • Carl Zeiss Sonnar 180mm f/2.8
  • Blenderf/4
  • Lukker1/180s
  • FilmtypeKodak TMZ P3200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger197
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_8878} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Marcus v.

Et fint portrett! Men tror samtidig at bildet hadde tjent på en bedre skille mellom motivets hode og bakgrunnen. Titelen forteller hva denne man gjør (spiller piano?), men det hadde vært enda bedre dersom bildet selv hadde fortallt dette. Fint lys forøvrig !
Magnus Knutsen B.

Enig med Marcus. Du er heldig med lyset, men det er lite som ellers sier at denne mannen holder en konsert i det bildet tas.

Jeg savner pianoet, scenelys og evt andre musikere, eller bare noe som viser at Corea faktisk holder en konsert.
Bjørn J.

Dessverre er det ikke jeg som styrer lysanlegget på Kulturhuset i Tromsø. Alt som var av lys på fyrn var en spot som pekte rett ned og hang noen meter over hodet på gubben.

Piano, ja - i enhver sammenheng et bilde av Chick Corea ville bli publisert ville det være så aldeles eksplisitt at vi har med verdens største jazzpianist å gjøre. Jeg synes for min del at det ville være overflødig å ha med pianoet. Posituren på hendene hans gir en indikasjon om hva han holder på med. Når man fotograferer er det ikke nødvendigvis av det gode å ''skrive med store bokstaver'', dvs. legge mulige betydninger for åpent. Det er ingen som tar skade av å sitte og studere et bilde en liten stund for å danne seg et inntrykk av det.

Personlig liker jeg bilder som ikke er så alt for ''selvuttømmende'' m.h.t. ''betydning'', eller hva man nå skal kalle det.

For meg er ''signified'' død og begravet, også i fotografisk sammenheng.
Torodd E.

Hvis man skal ta bilde av konserten så er det jo lurt med pianoer og andre musikere i bildet. Skal man derimot ta bildet av pianisten eller mer presist av Corea, så synes jeg ikke at pianoer og andre rekvisitter hører hjemme. Jeg mener at dette bildet er veldig bra. Man vet at Corea er pianist og man ser at han spiller. Hvis pianoet eller andre elementer hadde vært mer fremtredende, så hadde dette forstyrret bilde og gjort det dårlgere
Magnus Knutsen B.

BJ: Det er ok å dvele litt ved bilder,
men samme hvor lenge jeg studerer dette
føler jeg det er noe som mangler.
Intrykket jeg får skurrer.

Jeg greier ikke å bli enig med meg selv
om det utstnittet du har valgt. Jeg får
ikke presisert det mer enn det.

At Corea er jazzpianist er jeg fullstendig
klar over, men at dette er fra en konsert
var det i utgangspunktet bildekategorien
som fortalte meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu