Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger213
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_88187} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Marianne M.

Hei Rune
Dette var herlig diffust....rett og slett.
Du tar noen aldeles vakre bilder!
Bare gode følelser her ved å se på denne vakre blomsten....

Mvh Marianne
Øyvind A.

Fint dette Rune, deilig diffust. Det blå nederst er svært viktig som kontrast til alt det gule.
Bekkeblom?
Ø.
Jan B.

Nydelig, nydelig og atter nydelig!
Har sett på de andre blomsterbildene dine og de skriker etter en plass på veggen i store forstørrelser. Aller helst i et eget rom.

Savner bare en ting i bildet; alle de andre blomsterbildene dine har noe, hvor enn lite det er, som er skikkelig i fokus, men ikke dette. Hadde noen av støvbærerne (er det det de kalles?) oppe i høyre hjørne vært i fokus, ville det ikke vært noe å klage på. Det ville vært nok et perfekt blomsterbilde i mine øyne

Mvh
Jan
Caroline M. S.

Deilig var det første superlativet som falt meg inn også. :-) Liker at det hele er så diffust og ytflytende. Enig i at det blå er viktig. Tror det hadde gjort seg med litt mer blått/klarere blått også til venstre i bildet. Ikke så mye/sterkt som i høyre hjørne, men noe mer blått enn det er nå. Fint også med det orange og de grønne og grå stripene i det gule.
Eliza A.

Du har fantastiske blomsterbilder.
Mykt og vakkert!!
Dette intet unntak.

Eliza
Venche J.

Drømmebilde.

Skulle gjerne hatt det over senga i kjempestort format.

Wenche.
Bjørn H.

Helt klart drømmende mykt og vakkert....

Men jeg er alikevel ikke 100% fortrolig med komposisjonen.

Kanskje jeg syns det blir vel abstrakt og utflytende...

Bjørn ;¤

Ann F.

Denne falt i smak hos meg. Passe abstrakt til at man kan la øyet følge linjer og former, samtidig ser man hva det ''er''.
Savner egentlig ikke noe fast sylskarpt punkt. Noe slikt har jeg ikke turd å prøve på tidligere, har alltid hatt noe som er skarpt. Tror jeg må revurdere den oppfatningen . .
:-)
Mvh Ann
Rune T.

Takk for gode kommentarer og fine ord! Alt settes stor pris på! Dettem er et av flere bilder fra forrige søndags bekkeblom seanse. Blått og orange synes jeg er farger som står godt i forhold til hverandre, så du har absolutt et poeng CMS. Ann, revurder både den oppfatningen og eventuelt andre ''må ivareta'' krav til hva som skal være inneholdt i et bilde. Sliter selv veldig med det siste...

Rune
Marit E.

Du verden, dette var akkurat i min gate!
Akkurat passe abstrakt og konkret på en gang. Også flotte farger, med det blå i høyre hjørnet som står godt til de andre fargetonene.
Likte dette, jeg!

Mvh
Marit
Avsluttet .

Det er ikke så ofte jeg liker ''helt difuse'' bilder, men når det gjelder dine bilder Rune! Som tidligere sagt, jeg har ikke ord! Hva skal jeg si? Som jeg tidligere ha spurt: Noen gang tengt på å selge bildene dine? Du ville bli en riiik man!!
Avsluttet .

Vakkert!
Tom A. T.

Spennende bilde. Linjer som fører blikket lukt inn i evigheten.
Bra.
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu