Alene 2
Dette er det andre bildet fra serien der jeg for første gang prøvde meg på lysmaling. Brukte en lommelykt fra Rema 1000 som kostet 10kr.
Bildet inngår i albumet Lysmaling -
Utstyr
  • Canon PowerShot S45
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1225
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_88037} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Stian G.

Liker dette bildet veldig godt. Stemningen og tittelen er veldig godt oppbygd av det mørke melankolske bildet. Dette er et bilde jeg godt kunne ønske meg å se på print. Jeg synes du skal være fornøyd med jobben du har gjort her jeg.
Andreas K.

Jeg er dessverre redd kvaliteten er for dårlig til å printes i noe særlig størrelse. Bildet er tatt med et kompaktkamera, og derfor er det som du ser ganske mye støy i bildet. Eksponeringstiden var på 30 sekunder, og det er i meste laget for et Canon PowerShot S45. Skulle ønske jeg hadde råd til et bedre kamera, men jeg er litt for amatør til å kunne ta meg råd til det.

-- Andreas
Thorfinn B.

Skikkelig bra gjennomført der du frembringer det mørke og ensomme på en overbevisende måte.

For øvrig har ikke ''status amatør'' noe som helst med at du ikke kan ta deg råd til f.eks DSLR.

Særdeles mange kjøper biler til 250-400 000 uten å være profesjonelle bilførere. Er man fotograf derimot ser folk rart på deg om du har lyst på en 1Ds til 60-70 000. Det er for øvrig summen du taper på en nybil FØR du har kommet deg hjem og vist frem gliset til naboen. Dyr kjøretur..!

300D og D70 er kjempekjøp, og dessuten får du brukte DSLR for en tre fire tusenlapper. Brukte objektiver med manuell fokus flommer det over til røverpriser og ikke trenger du mer en ET objektiv den første tiden heller......!

Følg hjertet...ikke fornuften. Du lever bare en gang!
Eliza A.

Til å bli trist av!
Spesiell stemning du formidler.
Tror jeg liker.

Eliza
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu