Redningsaksjon på Gaularfjellet
På påsketur til Johannesberg. Mens det var folk på toppen gikk det skred. Det var utrygt å gå ned igjen, så turfolket fekk seg ein helikoptertur.
Utstyr
  • Nikon CP5400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFeilinnstillt hvitbalanse ga merkelige farger. Prøvd å rette opp i PS, men resultatet er så som så..
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger359
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_87412} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Eliza A.

Fint bilde og flotte farge.
Tror jeg ville kuttet bort noe på høyre side der snøen er utbrent.

Eliza:)
Marion N.

Takker for tilbakemelding!

Den utbrente snøen skjemmer bildet, men eg hadde lite lyst å kutte meir. Då vil ikkje heile raset komme med lenger, skispora som viser veien opp ligger også helt i høgre kant slik utsnittet er no.
Tom H.

Dette er kanskje et ''engang i livet bilde''. Synes ikke fargene ødelegger, men heller gjør bildet spesielt. Lagret bildet på min maskin og fjernet det utbrente området ved å markere det med polygonal markering. Kopierte fargen like utenfor markeringen med eyedropper. Overførte den til fotofilter og la den inni markeringen. Brukte blurverktøy forsiktig i overgangene, og vips så er området ikke lenger utbrent og ingen detaljer borte. Blir selvfølgelig enda bedre med en større bildefil.

Mvh Tom H
Marina R.

Liker det...
Fargene er knall fine.
Jeg ville heller ikke kuttet bort noe her.

Marina
Marion N.

Takker igjen for tilbakemelding!

Skal prøve tipsa frå deg Tom. Hadde lyst å ta med meir i høgre bildekant, men valgte dette bort grunna dei lyse partia. No kan eg kanskje få med heile fjelltoppen!

Denne redningsaksjonen var ganske så udramatisk ettersom her var øyenvitne til å bekrefte at ingen var tatt av skredet. Så det var litt av en opplevelse å få med seg sjølve aksjonen (det var nok ikkje like kjekt for dei som var over raset). Tok mange bilder (alle med feilinnstillt hvitbalanse...), men dette er det som skildrer situasjonen best.
a tse & s.

kul komposisjon

ser ut som den flyr over en hval laget av is

litt mye hvitt på høyre side av fjellet mot høyre kant
(tar noe oppmerksomhet fra kopteret)

disse folka gjør en god jobb

:-D ! son tarjeiav !
Avsluttet .

super bra bildet, genialt fanget, skred heli og alt som hører med...håper ingen ble skadet alvorlig...nei ikke kutt bildet til høyre, da får du ikke med hele skredet. skulle jeg forandret på noe ville jeg hatt litt mer luft på høyre side under skredet...
Marion N.

Ingen blei skada. Grunnen til helikopterutrykkinga var at det var farlig å gå ned igjen (løypa går heilt til høgre i rasområdet), derfor måtte seks personer som var over skredområdet hentast ned med helikopteret. Midt på bildet i overgang mellom fjell og himmel står nokre av personane som vart flydd ned.
Inger Anne Maritsdotter V.

Syns det blei et flott og spesielt bilde , fargene passa godt til vintermotivet ; likte kompet her.
IAV
Janne L.

Nydelige farger. Nydeligt bilde.
Janne
Avsluttet .

Dette var fantastisk. Rettt og slett nydeleg. Hadde gjort seg utan helokopteret, men no blir det dramatisk i tilleg; dessutan er den røde fargen ein fin kontrast til det blå
Caroline M. S.

He, he - skjønner hva du mener Marion, men jeg synes faktisk det ble ganske kult med den turkise snøen her. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu