Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger224
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_86732} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Bård Lauris H.

Veldig behaglig å se på... man kunne sikkert hatt denne på veggen... fint!
Odd Eirik S.

Sjekk bilde nr. 112022 v2. Utrolig likt bilde. Men du har vel neppe sett det før og artig å se hvordan tilfeldighetene råder.

Flott macrobilde. Behagelig komposisjon.
Skarpe fine støvbærere.

Formen på disse støvbærerene gir meg assosiasjoner til andre former for ''befruktnings bærere''.

mvh
Odd Eirik
Bård L.

Vakkert! Godt jobba. Det finnes veldig mange bilder som er veldig like, men det er vel greit nok å ta bilder av det man har lyst til selvom det er ''dusinvare''? Teknikken din sitter, og det gjør at jeg liker dette bildet. Det er godt å se på.
Hilsen fra Bård.
Frode A.

Peeeent!!

Ligner nok litt på mitt bilde, men dette er lysere og penere synes jeg :)
Mvh: Frode
Odd Eirik S.

Må bare presisere at min henvisning til bilde nr. 112022 ikke er ment som noen som helst form for kritikk. Hvis det på noen som helst måte kan misoppfattes så håper jeg all tvil er ryddet av veien.
Jeg var mer opptatt/imponert over tilfeldighetene spesielt rundt det kreative der to bilder tatt av to forskjellige personer kommer ut med et såpass likt resultat.

Men hvitveis er jo et yndet og fint motiv. Så det å lage sin egen variant/vri med sjel blir vanskeligere og vanskeligere.

Å tilføre bildet sjel er en utfrodring. Noe jeg synes du Rune er flink til i dine bilder. Spesielt i blomsterbildene.

mvh
Odd Eirik
Geir Helge S.

Bra Rune! Er bildet helt skarpt? Tenker på støvbærerne oppe til venstre...kan se ut som bevegelsesuskarphet. Ikke noe å bry seg om egentlig, for bildet er bra uansett.
Geir
Jarle W.

Det er ofte kronbladene på hvitveis får et fargestikk pga reflektere farger fra omgivelsene. Jeg likte derfor godt at bildet ditt er så monokromt og rent i bakgrunnen, og at utkantene får lov til å ha med noen svarte områder som sørger for å samle interessen om støvbærerne. Teknisk solid.

mvh Jarle
Øyvind A.

Pent og godt gjennomført. Men ikke særlig originalt.
mvh Øyvind
Rune T.

Takk for kommentarer alle sammen! Odd Erik, overhodet ingen misforståelser. Med et såpass ofte fotografert motiv som hvitveisen skal det svært godt gjøres å komme opp med en vinkling som ikke andre allerede har fotografert n+1 ganger før! BÅde jeg og Frode nærmer oss gjerne motivet på tilsvarende måter, men med noe ulikt sluttresultat. Smigrende forøvrig å bli sammenlignet med FAA :)
Det tekniske ved fotograferingen er ofte noe jeg forsøker både å tenke på men samtidig ikke tenke på. Samtidig skulle jeg svært gjerne tatt et veldig orginalt hvitveisbilde som ikke er den klokkeklare, teknisk perfekte blomsterbilde som svært mange andre enn meg allerede har fotografert utallige ganger, eller det helt urskarpe og varianter mellom disse. Utfordringen blir å benytte hvitveisen som motiv eller plattform/utgangspunkt for noe annet! JEg leter fortsatt og forsøker å være orginal. SOm ØA riktig påpeker, et vakkert bilde, men ikke særlig orginalt! Forhåpentligvis ender jeg opp med noe en eller annen gang som kan sies å være orginalt! Planlagt eller som et resultat av tilfeldighetene.
Nok en gang takk for kommentarer - de settes stor pris på!
Caroline M. S.

Pent, men ikke like spennende som de mer abstrakte blomsterbildene dine. God komposisjon her og fine farger og absolutt av de bedre i sin sjanger (hvitveis med støvbærere).
Rune N.

Et pent og delikat bilde, men liiit for ordinært...

mvh
Rune
Bjørn H.

Beautiful bilde, og en spennnende komposisjon -

Teknisk knall -

Bjørn ;¤
Avsluttet .

Flott bilde! Fantastisk nærgrense på kameraet ditt?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu