Rype
Utstyr
  • Nikon Nikon D1
  • Nikon Nikkor AF 180mm f/2.8D IF-ED
  • Blenderf/4
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger209
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_86448} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kjartan T.

Fjellrypesteggen gjør seg godt der den sitter i sitt typiske hjem. En flott komposisjon i et tiltalende og kaldt bilde, men jeg synes dette blir litt for lyst.

Synes du har bommet en smule med eksponeringen når du her viser store hvite flater der skyggene og tegningene nesten ikke finnes.

Kunne vel også tenkt meg en stein som enten var mer uskarp i bakgrunnen...eller som framsto skarpere. Her blir det en litt uheldig mellomløsning.

Thomas R.

På den skjermen jeg sitter på nå (ukorrigert LCD) er det slik du beskriver, litt utbrent og for mye hvitt uten detaljer. På min gammakorrigerte CRT skjerm ser jeg imidlertid alle detaljene i snøen slik du etterlyser. Bildet er ikke overeksponert, men helt avhengig av en godt justert skjerm for at det skal komme til sin rett (gitt at jeg har justert min skjerm korrekt da).
Avsluttet .

Bildet er helt fint på min skjerm også..

Et flott bilde av en vakker fugel..
Rypa er den barske urfuglen. Det kommer fint til uttrykk her. Liker komposisjon

Bra

Thomas
Kent G.

Dette syntes jeg var et kjempebra bilde, jeg syntes steinen i bakgrunnen må være slik den er, man ser hva det er, og det er likevel diffus nok til at fuglen får den oppmerksomheten som den skal ha. Detaljene er helt grei på min skjerm, men det blir uansett et tap av detaljer med den komprimeringen vi er nødt til å ha for å få vist dem her på dotten.

Kjempebra bilde rett og slett.

Hilsen Kent
Arthur O. A.

Godt bilde!! Som jæger syns jeg ikke man skal skyte rypa før den letter... Men du har jo skutt blink her så da er det greit.

Deilig med diffus bakgrunn, men kanskje litt mye av den. Tok litt tid før jeg så rypa på bildet.

Arthur
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu