Trommeslageren...
Thomas Strønmen er jazzmusiker og holder på med et soloprosjekt (!) ...bildet skal benyttes i markedsføring av dette i UK. Jeg er ikke helt ferdig, og er åpen for innspill....
Bildet inngår i albumet Jazzmusikere - Disse bildene blir ofte benyttet til plakater, CD og som pressebilder.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger1495
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_86006} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jon-Petter T.

Han har et ærlig og litt sårbart uttrykk.
Jeg får litt ''stå med hatten i hånda'' feeling. Om det er bra når man skal Presentere seg i UK vet jeg ikke.
Men, uttrykket er bra det. Det jeg savner er noe av et landskap i bakgrunnen. noe som berettiger hans positur. Det er ingenting som forteller meg at han er trommeslager slik jeg ser ham nå, men en trommeslager har jo selvfølgelig mange sider av seg selv.

Blir spennende å se det ferdige resultatet!

MVH
J-P
Lars-Anders M.

Meget bra. Stå på.
frank robert b.

Liker linjeføringen i himmelen, siden de treffer i øye høyde.Syntes de hvite strekene rundt skinnene blir litt for skarpe.Syntes det var litt heftig med den tomheten i bakgrunnen og hånden på brystet. Det ble litt ''religiøst'' Du er på god vei. FRank RObert.
Christina N.

Likte fargene og lyset godt. Jazz...blå... Synes bakgrunnen var grei, tar ikke fokuset vekk fra han som hovedperson.

Lykke til :-)

Christina
Avsluttet .

hm, eneste jeg ikke likte så godt med dette bilde var bakgrunnen egentlig. Gir ikke noen asosiasjoner med jazz, ikke at det må det heller, men det ble liksom så veldig ''aqua'' vis du skjønner. Kanskje litt mørkere farger, men behold den rolige looken du har nå.

blir sikkert kanon!
Inger-Lise S.

Ved første blikk,kan det virke som han står ydmykt med hatten i hånden,men man ser raskt at han har en stolt og bestemt holdning.Samtidig virker ansiktet åpent og følsomt.
Jeg forbinder ikke bildet med musikk,men syns ikke det er nødvendig i markedsføringen.Jeg likte bakgrunnen med dens fargenyanser.

mvh Inger-Lise
Avsluttet .

Veldig pent som det er dette. Selv om bakgrunnen er ''tom'', setter bildet i gang tankene, mest pga. uttrykket til personen. Vanskelig å forklare, men dette likte jeg!
Karianne H.

Skikkelig stilig bilde + modell!!! Bakgrunnen synes jeg er helt ok som den er. Flott med de nydelige blåfargene i himmel og hav, og gutten er jo den som skal være i fokus her.
Tøft bilde som jeg likte godt!
Karianne :-)
stian w.

ok positur, men den rosa fargen gjør meg kvalm.
finn en annen bakgrunn.
hipphipp
Tarjei Ekenes K.

fet posering

ville fått bort beltet

:-D son tarjeiav !
Einar E.

Flott positur, og fin fin komposisjon. Jeg liker også bakgrunnen veldig godt. Alt i alt er bildet tilnærmet perfekt.

Men, ja for det er jo alltid et men, selv om bildet ser perfekt ut synes jeg ikke det passer perfekt til temaet jazz. Thomas Strønmen i bar overkropp med hatt i hånd gjør kanskje det men ikke bakgrunnen.

Bakgrunnen minner meg om et mørkt utested, men det er bare det at den minner mer om et fjortisdiskotek heller enn en nattklubb med litt varmere og koslig stemning. Jeg tror kanskje litt gulere, rødere farger kunne ha passet fint.

Helt tilslutt ser jeg at det også kan minne om et hav, er det det du har prøvd å immitere?
Ishi K.

bildet er jo flott, mye mer spennende enn han/musikken hans egentlig er (fotograferte ham under årets Nattjazz i Bergen) :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu