Bildet inngår i albumet Gatelangs - En liten titt på mennesker og dyr i Oslos gater.
Utstyr
  • Nikon Nikon F100
  • Nikon 70-200 VR
  • Blender-
  • FilmtypeT-MAX 400
  • Nei
  • AnnetOrange kontrastfilter.
    Fremkalt i Rodinal 1:49 i 9 minutter
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger381
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_84225} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .

Herregud hvor flott. Enten er hun lei eller så tenker hun. På et paradoksalt vis kler tomheten på høyre side godt bildet, selv om man vil kunne si at det skaper ubalanse. Jeg synes at tomheten i blikket får høyresiden til å balansere godt.

-k
Anniken S.

Der sitter hun med hele livet foran seg.
Det ser ikke ut til at hun tar lett på oppgaven :-)
Komposisjonen er veldig bra. Tankene til denne vesle frk får god plass....og det skaper så mye ettertanke for oss andre også. Et godt motiv og godt utført.
Bjørn H.

Nydelig komposisjon.... og flott bruk av dybdeskarpheten ..

Bjørn :)
Amy Ø.

kjempeflott! :)
Liker bruken av dybdeskarpheten jeg også, pluss at hovedmotivet er veldig flott. Man begynner å lure på hvorfor den lille jenta sitter der helt aleine. Om hun er lei, eller om hun bare tenker, eller er hun lei seg? hmm.. Liker også komposisjonen som de andre sier. Det gir rom og plass til tanker! :) Bra! :)

ha en flotters dag.
mvh Amy.
Marit Anne S.

oooooo...............æ e forelska i dette bildet!!! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..................................sukk!!!

ma
Amund Blix A.

Takker for flott respons!

Dette bildet er mitt første møte med ''the decisive moment''
Jeg satt på trappa ved Egertorvet og nøt en kaffe, og registerte i øykroken at hun satte seg ned der. Fikk kastet opp kameraet, og ventet på at hun skulle se opp. Så satte hun albuene på fanget og ansiktet i hendene, og da ''visste'' jeg at nå gjaldt det! Fikk kun tatt dette ene bildet, da masse mennesker kom tråkkende 1/2 sekund senere....
KG S.

Instämmer i hyllningskören. Riktigt bra bild med innehåll som får betraktaren att tänka till. Var det ett spontant skott är det bara att gratulera. Är det en planerad bild är det genialt. Stå på!
Inge-Martin F.

Meget flott bilde som har ein tidløs og klassisk filing.Det å kombinera film som gir fin kornstruktur med liten dybdesarphet er ein fin effekt.Viss eg ville gjort noke med bilde måte det vært å kutta oppe i bilde rett under skilte på veggen bak jenta,ein ville då fått mindre husvegg i bakgrunnen om menneskene då ville kunne blitt reppensentert med beina,men linjene skaper då ein fin dynamikk.Men uansett er dette eit flott bilde med fin komposisjon som står seg godt.Grattulere. Mvh. I.M.F
Avsluttet .

Blinkskudd!
Inger-Lise S.

Dette var bare topp! Uttrykket og stillingen til jenta er jo ubetalelig!

Mvh Inger-Lise
Julie K.

vanvittig skjønn jente! hadde jeg vært mammaen hennes ville jeg dødd av stolthet :) veldig fint bilde!
Aase Marit W.

Hei,

Det er jo litt sent å kommentere dette, men jeg kan bare ikke la være... Falt pladask for dette bildet (for mange andre av dine bilder også!)... Jeg synes jenta ser skikkelig oppgitt ut. Som om hun nettopp har kommet med et langt sukk, og synes at noen er fryktelig teite fordi de bare ikke forstår noenting av noe hun føler sterkt for. Som om hun føler seg fullstendig misforstått! Kanskje iblandet litt kjedsomhet også? Vel, for et engasjert barn, kan jo (for oss voksne) ganske så små ting føre til slike sterke følelser... Ikke minst hvis en er på en spennende bytur... ;) Det er spennende hvordan vår oppfattelse av sinnsstemningen i et bilde er så forskjellig... Og hvordan det er så mange fantastiske bilder her på dotten som rører ved så mye forskjellig i oss...

Synes forøvrig du har mange flotte barnebilder. For noen linselus de kan være, det er også så utrolig hvordan de er så frie og ærlige foran kamera, i en helt annen grad enn de fleste voksne (inkl. meg selv!)... Det er så gøy å se hvor stor stas noe så enkelt som å bli tatt bilde av kan være og hvordan deres følelser skinner så tydelig gjennom (selv om vi kan se dem forskjellig)... Siden jeg fikk mitt nye kamera tidligere i sommer, har jeg fått veldig lyst til å ta masse bilder av barn...

Uansett, tusen takk for opplevelsen(e), Amund! Du er selvsagt bokmerket for lengst, men siden jeg har brukt 3 forskjellige datamaskiner de siste par månedene, måtte jeg legge til et ekstra bokmerke nå, bare sånn for sikkerhets skyld... :)

Mvh,
AaseM. :)

Avsluttet .

Nydelig! Liker dua (?) i bakgrunnen .. ser nesten ut som om den ser mot jenta.. fint forhold mellom de to.. Veldig god komposisjon!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu