Hebron, Palestina. Et av mine favorittbilder fra reisen.
Bildet inngår i albumet Midtøsten, Våren 2004 - Bilder fra en reise jeg var på gjennom skolen min (Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole). Jeg ble valgt ut til en gruppe som reiste nedover for å kurse Palestinske flyktninger i Beirut i å lage avis. Etter tre uker med dette reiste gruppa rundt i Midtøsten i en uke med lærerne som guider.
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon AF NIKKOR 28-80mm 1:3,5-5,6 D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger277
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_81598} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tina J, B.

Lyset i vinduet er litt forstyrrende, men ellers et veldig bra bilde! Veldig bra kontraster, syns det sier en del om hvordan den vestlige verden preger hele verden. Blonde jenter med åpne skjorter er ikke det jeg forbinder med midtøsten akkurat..
Sagt det før sier det igjen, jeg er så imponert over at du legger merke til ting som ingen andre ser og får til helt geniale bilder av det!! Flinke Egil Aslak!
Egil H.

Tusen takk for kommentar. Morsomt at folk ser symbolikken og tar seg tid til å undre litt. Alltid gøy når forarbeid lønner seg! :o)
Thor B.

Se og røre, men ikke kjøpe? :) Dette bildet sier en hel del. Knall as usual!
Stian G.

God story, OK komponert men kanskje en anelse mer lys på den som klår på utstillingsdukken hadde gjort seg. Bildet gror liksom litt igjen. Sånt rent visuelt hadde nok også det holdt med en av jentene med skaut men i og med at dette er et ''snapshot'' skal jeg ikke terpe på slike detaljer. Har du foresten vurdert å teste bildet i sort/hvitt?
Egil H.

Helt enig i at det kunne vært en anelse lysere, men det var veldig mørkt i utgangspunktet, og jeg har shoppet mye for å få det såpass. Tror ikke jeg kan tyne det stort mer uten at det sprekker... Sort/Hvitt? Kanskje det? MEn nå synes jeg fargene er med på å underbygge kontrasten, og forteller en del om hvor dette er...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu