Utstyr
  • ContaxG1
  • 45mm
  • Brennvidde45mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/60s
  • Filmtypesensia 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger993
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_80445} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Erland P.

Hej
Elegant pige billede
erland
Avsluttet .

Sikkert nok bra utført teknisk, men må nok beklage at for meg blir ikke dette så mye mere enn et tradisjonelt pinup-bilde :-)
Avsluttet .

Stilig bilde. Fin balanse. Klart og tydelig. Avslappet blikk.
Litt pinup, men er på ingen måter ''billiig''. Du får frem det elegante.

-Emil
Lars L.

Fin tonefordeling og fin glans i huden. I det hele tatt rimelig bra lys. Komposisjonen synes jeg halter. Bl.a. for mye sentrert, og ellers ikke allverden av bidrag fra bakgrunn.
Posituren kan det vel sies mye om, men jeg synes kanskje ikke den i kombinasjon med blikket gir den lekne forføreriske følelsen som må være noe av poenget med et pinup bilde. Har det ikke det så faller det igjennom for meg.
Ivar D.

Takk for fine kommentarer igjen. Enten så liker man et bilde eller så føler en så som så. Når det gjelder blikket så tolker jeg det på min måte og andre på sin. Det er ikke så interessant. Derimot er det mer interessant å se hvor mye et dame bilde av denne art blir klikket på. Tror det er ganske tydelig at det finnes en hovedvekt av menn som vandrer i disse sphærer. Vel, menn er menn. Og altså, på noen ettermiddagstimer så har en klikket på et slikt bilde mer enn 300 ganger. Det sier jo noe. Joda visst er det et såkalt pin- up bilde og det er jo ikke noe galt i det. Det er heller ikke de mest spennende bildene jeg gjør, men det er ja kort sagt, ganske så morro da. Jeg hadde faktisk tenkt å legge bakgrunn i rosa, beholdt damen i sort - hvitt med rosa lepper. Kanskje kommer det siden. Ha en hyggelig uke folkens.
Nils L.

Bra lys og ellers teknisk, men kompet er ikke mega spennende..... Beina virker nesten litt vilkårlig kutte, samt rikelig med luft over hodet.....
Mvh Nils :-)
Irene J.

Kjempe fint bilde Ivar.
Tøft med den skyggen bak modellen. Det er ikke bare menn som liker slike bilder.
Irene J.

Kjempe fint bilde Ivar.
Tøft med den skyggen bak modellen. Det er ikke bare menn som liker slike bilder.
Knut M.

Enig med deg Ivar, trodde ikke at pinupbilder skulle fenge så mye her. (skuffet, men som du sier menn er menn)
Egentlig så er det vel de av bildene dine som er av mennesker i forskjellige situasjoner og rene ansiktsportrettene som jeg syns er best. Det er de som burde være mest besøkt.
Dette bilde gav meg ikke en brødel av det ''gutta på brygga'' gjorde. http://foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_bilde.cgi?id=99623
Mennesker er så mye mer enn pinup.

:o)
Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu