Tankebadet
Bildet skal røre ved seeren ved at det skal virke provoserende. Provoserende fordi det skal gi en ''likstemning''. Bildet illutrerer hvor kort vei det kan være mellom liv & død for en liten kropp i det våte elementet.
Bildet inngår i albumet Et bad - En liten serie inspirert av en vanlig lørdagsaktivitet for småbarnsfamilier. Målet var å ta badebilder på en litt annen måte enn tidligere.
Utstyr
  • Canon EOS 300 D
  • medfølgende
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetAdobe Photoshop 7 brukt til bildebehandling
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger396
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_80398} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kenneth H.

Et veldig flott bilde. Jeg likte det, men selv da jeg hadde lest teksten som hørte til, fikk jeg meg ikke til å tenke på død. Gutten ser jo høyst levende ut, om enn litt åndsfraværende.

Forøvrig, før noen begynner å klage på utbrenthet (det er alltid noen som gjør det): Her synes jeg den kler bildet veldig godt. Supert.
Rune Edvin H.

Jeg fikk heller ikke helt følelsen av liv eller død, men mer en litt likegyldig, oppgitt stemning. Synes bildet funker veldig bra med det toneomfanget du har valgt. Komposisjonen sitter også godt inne. Litt lysere på skulderen, samt over øret, og det hadde vært perfekt. Får desverre ikke så mye ut av bildeteksten, men hadde kanskje gjort det hvis det ble sett i en større sammenheng.
RuneEdvin
Christer B.

Mens JEG derimot skulle til å kommentere at gutten ser jo dau ut, er det meningen? Det var før jeg leste underteksten. Så jeg synes du har kommet i mål hva gjelder uttrykk. Utsnittet er også fint, passer til sammenhengen og forsterker den litt bisarre stemningen. Vil heller ikke klage over utbrenthet, syens det kler bildet. Dette funker jevnt over veldig bra for meg.
godt jobba.
Anne Cecilie K.

Takk for positive kommentarer! Det varmer!
Noen av de som har sett bildet mener gutten ser veldig levende ut, mens andre får følelsen av død når de ser han. Målet var at bildet skulle vise den smale kniveggen mellom liv & død. Har brukt utbrenthet veldig lite tidligere da jeg mener det er få motiv som ''kler'' det, men syntes selv at det passet til stemningen i bildet her. Her er forsøket at utbrentheten skal være med på å forsterke og understreke budskapet i bildet. Så kanskje jeg prøver meg på dette senere? Forøvrig kjekt å prøve seg på litt spesielle utsnitt på portrett! Er INNMARI lei av å ta ''smilebilder''!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu