Dokument # 1
Utstyr
  • Canon EOS 500
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetfilmtype: Fujicolor professional 400 NPH
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger884
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_8003} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tina E.

Dersom noen synes de har sett dette før, så la jeg ut en lignende variant i april i fjor !
Robert D.

Sånn helt på analyseplanet oppfatter jeg dette som et abstrakt-akt bilde med ganske mørke undertoner, men likevel blir jeg ikke noe særlig grepet av det. Jeg har tenkt en stund, men veit faktisk ikke hva som gjør det. Kanskje er det fargetonene jeg ikke liker, eller så er det komposisjonen som ikke intuitivt ''stemmer''... Jeg får liksom ikke ''feelingen'' som fra noen av dine andre bilder.
Vel, det vart ikke så vettugt dette (men jeg la nå inn kommentaren til slutt, læll...)
Tina E.

Synes det var vettugt, jeg, og setter pris på kommentaren !
Gunnar R.

Noe weird bilde. Føler meg ikke helt komfortabel med det (skyldes vel muligens de store arrene), klarer ikke helt å bestemme meg for hva det egentlig uttrykker.

Ble ikke så veldig mye mer vettugt detta, men det er vel sånne kommentarer det blir når det er et såpass abstrakt bilde. Vanskelig å forklare.

Hejdåh!

-
Gunnar
Avsluttet .

Jeg roterte bildet 180 grader - og da syntes jeg det ble mye bedre!
Men, det er ikke til å komme unna: Arrene, parret med bildetittelen, gir et ganske erotikkfattig inntrykk - fordi det egentlig er ment som et vedlegg til en politianmeldelse (eller noe slikt).
Så, for meg, er ikke det kvinnelige i bildet så mykt og delikat som du kanskje hadde håpet det skulle være.
Jeg har sett på ALLE akt-bildene som er tatt av jenter her på FOTOdotNO (som altså ligger inne i dette øyeblikket), og jeg oppfatter disse som gjennomgående mer sarte og mer følsomme i sin utrykksform enn ''guttas'' tilsvarende versjoner. Så det kan godt være at dine ''jenteøyne'' ser noe mine ''mannsøyne'' ikke ser! :)
Vive la difference!
morgan s.

Jeg falt for dette bildet umiddelbart, og liker det fortsatt like godt etter å ha klikket innom flere ganger. Klarer ikke å sette fingern på hva det er og det er jo kanskje like godt det beste. Pluss for ekstra høyt hødeformat.

mvh morgan
Tina E.

Det er med interesse jeg leser kommentarene på dette bildet, som er noe ''weird'' som Gunnar treffende kalte det! Ser at en kommentator slår fast at det er noe ''erotikkfattig'', og det er i overensstemmelse med mine intensjoner. Jeg prøvde ikke å gi uttrykk for ''det kvinnelige'', myke eller delikate.
Derimot ville jeg gjerne uttrykke kontrasten mellom det vi vanligvis definerer som vakkert og det vi definerer som ''stygt''/ekkelt, fordi disse elementene sammen ofte vil gjøre det vanskelig å forholde seg til uttrykket/fenomenet. Ut fra kommentarene kan det se til at jeg ikke helt har lyktes i å gjøre uttrykket interessant nok. Selv liker jeg bildet veldig godt !
Aleksander J.

Fin flateinndeling. Fine fargetoner.
Birna R.

Dette bildet er ikke et ''vanlig'' bilde på mer enn en måte. Uttrykket er personlig og utradisjonelt, og det setter igang en betydelig tankevirksomhet når man ''jobber'' seg inn i bildet. Jeg har kikket igjennom autors portfolio her på fotodotno og må si meg virkelig imponert over hva hun har frembrakt.

Jeg har hatt endel problemer med å godta lyssettingen, siden jeg føler at den skyggelagte randen nederst (som egentlig kanskje skulle være øverst dersom bildet var mer konvensjonelt orientert) reduserer klarheten i hvordan flatens elementer spiller mot hverandre. Fordi bildet ellers er så uhyre bevisst, og smakfullt, laget, får jeg bare akseptere at det er slik autor ønsker at bildet skal være. Et meget flott bilde.
Knud N.

Et uerotisk men alligevel følsomt og tankevækkende aktbillede i en delikat farvetone.

/Knud
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu