Liseth, Kalvåg i romjula -03
Bildet inngår i albumet Kystlandskap -
-Bilder fra Kalvåg og Bremanger.
Utstyr
  • Nokon CP5400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger315
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_79636} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Espen G.

Noe som skurrer her. Synes nok huset/nausetet blir for mørkt. Den mørke flekken til høyre for fjellet samt stripen rett til høyre for taket kunne vært klonet bort.

eg
Marion N.

Ja, det var dette med å klone vekk gjenstander. Har ikkje klart dette med velykka resultat. Er det noen som har tips......
Inger Anne Maritsdotter V.

Stemningsfullt og vakkert , der du har fått med deg akkurat det nødvendigste for å skape en god komposisjon.
Likte utsnittet og formatet.
-IAV-
Turid G.

Fin stemning, men skulle ønske det hadde vært noe lysere ved huset.


mvh
Turid
Jan N.

Du er absolutt inne på noe her, Lyset er flott, og huset likeså. Synes ikke du har helt lyktes med komposisjonen.

Ville forsøkt å fått med hele huset i bakkant og lysnet det noe. Tenkte først å foreslå en beskjæring nede, men tror faktisk det blir best med å ta litt i toppen, omtrent ned til der skyene får mere ''struktur''.
Stå på! Det er godt sett, mangler bare finpussen ;-)

JanJ
Marion N.

Takker for tilbakemeldinger! Valgte denne komposisjonen fordi det var fleire naust og buer like til venstre. Det såg litt rotete ut når desse kom sånn halveis med i bildet, derfor har eg valgt å kutte litt av buene. Ser at buene blir for mørke, men syns det er vanskelig når bildet består av både mørke og lyse partier.... Syns ikkje himmelen og sjøen bør vere lysere, då forsvinner dei fine fargane....
Mvh Marion
Fred S.

Enig med jan J. i alt her; det er tilløp til mye bra i dette bildet; ikke minst fordi selve motivet både er spennende og variert. Enig med han i at hele huset burde ha vært med, kuttingen helt i ytterkant er ikke helt heldig her. men du forteller jo selv hvorfor du valgte den løsningen. Jeg ville faktisk også ha beskåret nede, over de tre steinene i hjørnet. De er for små og for lite ''strategisk'' plassert , og tilfører ikke bildet noe. tror faktisk jeg ville ha kuttet litt oppe også; da begynner vi nesten å nærme oss et kvadratisk format.
Vel, på langt nær så kritisk til bildet ditt som det kanskje kan høres ut; det er et flott motiv, fint lys, og gode tilløp i komposisjonen. Smårusket er ikke så farlig, men å klone vekk dette er svært enkelt, så fremt du har et billedprogram med det nødvendige verktøyet.
vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu