På tur i tareskogen
Bildet er tatt på Hustadvika. Jeg synes det gir bra stemingsintrykk fra denne typen dykking. Som på et par tidligere bilder er det vanskelig å ballansere mellom lys overflate og mørket nede.
Bildet inngår i albumet Nordvestlandet under vann -
Utstyr
  • Nikon 801s
  • Nikon 24 mm
  • Brennvidde24mm
  • Blender-
  • FilmtypeProvia 100F
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger308
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_79549} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Roy E.

Fint bilde. Hvor dykket dere? må si dykkelysten kommer bra når jeg kikker på bildet.
-Roy
Inge D.

Svært bra! Bildet gir en ekte dykkefølelse og god dybdevirkning. De fleste andre bruker for mye blitz på forgrunnen, noe som er ''unaturlig'' og etterhvert ganske uorginalt. Ideelt sett kunne hele dykkeren vert innenfor rammen.
Kjetil J.

Takk for komentarene. Dette er tatt i de ytre skjærene utenfor Strømsholmen på en fin høstdag vi kunne gå ut hvor vi ville. Tror det er et av favorittstedene for naturdykk i de ytre skjærene.

Ellers er praktisk talt hele dykkeren, men ikke svømmeføttene med i bildet. Har du riktig kalibrert skjerm ser du hele høyrefoten. Syntes det var litt artig å legge utsnittet slik at en kan lure på om det var fottur eller svømmetur, men det var det siste....
Tor Arne F.

Bare å ta av seg hatten for dette. Veldig flott bilde.
Ketil K.

Veldig god dykkingsfølelse her. Ville lysnet opp nedre del av bildet i PS ved bruk av layer-masking, for å få opp detaljering og balanse i bildet.
Kjetil N.

Flott undervannsbilde, har prøvd meg med engangskamera selv og vet at det ikke er enkelt å få gode resultater. Synes kontrasten mellom oppe og nede gjør seg.
Fred S.

En spennede verden, og tilsvarende bilde, med en grønnfarge som også estetisk hever motivet.
vh fred
Kjetil J.

Takk til alle for positive tilbakemeldinger. Det er alt dratt mye ut av bildet både på scanneren og med kurveverktøy.
Jeg skal prøve meg litt mer fram i PS, men er redd får at det ikke er stort mer å hente i skyggepartiene uten at det blir tydlig postrering.

Det jeg synes er virkelig artig er at det er mange komentarer fra de som ikke driver med undervannsfoto. Nomalt er vi en liten snever menighet her på dotten.
Vegard H J.

Veldig flott bilde ! Utrolig hvor bra du har klart å formidle stemningen her :-) Vakkert

Mvh
Vegard
Anders S.

Herlig stemning. Får skikkelig abstinenser av å se dette. Jeg må nok bare ut en tur i morgen ja. Syns du har gjort en god jobb med lyset her. Vinterhalvåret egner seg jo egentlig best til undervannsfotografering. Dårlige tider for oss uten blitz nå.

AS :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu