Mann
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-03-05 22:09:57
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-03-05 22:11:17
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D100
  • Sigma 70-200 APO F2.8D HSM
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger369
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_79358} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Ketil P.

Altfor grått og kornete etter min smak. Motivet ellers er det ingen ting å utsette på. Liker holdningen til den eldre sliter'n.
-kep-
Eli L.

Er stort fan av korn, men dette ble ikke helt vellykket. For all del et supert motiv som sikkert kommer til sin rett uten denne typen korn og farger. Ville gjerne sett sorthvit og rent eller med en annen type korn og mer kontrast. Falt pladask for mannen her, og de digre sivene/strå/. Litt suser i sivet-stemning, mannen er liksom mulvarpen.
Kristoffer R.

Flott motiv, dessverre for kornete for meg. Helt enig med Eli.
John G.

Anne(samboeren) sier - hehe - at det til nå er FEIL personer som har sett på og kommentert bildet. Hun liker altså kornene mine!
Får håpe det kommer noen som liker MINE korn, også...
John :-)
John G.

Så glemte jeg i farta å takke for kommentarene deres, Ketil, Eli og Kristoffer...
John :-)
Jostein M.

Hei John,
Føler at du har ødelagt et kanonmotiv med kornene dine. Dette bilde har det meste ellers: toner, komp og spenning. La samboer være samboer og legg ut en ny versjon uten kornene:-)
Mvh
Jostein
Ståle E.

Jeg liker kornene..hehe...men du bør prøve Grain Surgery (PS plugin) som gir mer realistiske filmkorn om det brukes med kløkt. Jeg er ikke enig i at motivet er så veldig bra, det blir litt 'klisjé . Jeg like 'thumbnailen' bedre enn bildet...av en eller annen grunn fikk det meg til å tenke på Johnny Cash...
John G.

Takk til Jostein og Ståle!
Joda, smaken er som...
Legger ut en uten korn.
John :-)
Frank W. G.

Må nok medgi også jeg at kornene er litt for dominerende. Liker absolutt v3 best. Fint motiv av ''gubben'' som er på vei hjem fra jobb.

Frank
Tom B.

John,
Når jeg så thumbnailen så hadde jeg tenkt å påberope meg ''kameratskap'' og slakte deg litt for disse ''mennesker på vollane'' motivene dine. Jeg synes de er litt oppbrukte - det er jo laget tusenvis av dem siden 50 tallet.
MEN - når jeg fikk opp hele bildet så ble jeg likevel fasinert (er det sånn det staves ?) av historien du fortalte. Det er et flott lite hverdagsbilde som jeg ikke kan bruke øksa mi på.
Ja, det er litt rare ''korn'' på v1, men jeg ser heller ikke behovet for å lage ''realistiske korn''. Hvorfor skal vi etterape celluloid generasjonen nå som vi er i 2004 (signe deres minne) ?. Men, strukturen du har på bildet blir litt for påtrengende også i min mening. Kanskje det vil ble bedre dersom den effekten ble brukt bare på det som ikke var mann og tre ?
TomB.
Inger-Lise S.

Dette bilde likte jeg veldig godt. Liker best v#2,men kunne godt tenkt meg den blå med korneteffekten,jeg.Likte v#1 også.

Inger-Lise:)
Bjørn H.

Hei ...

Herlig motiv ... enkelt og stilfult ...

V3 er nok best for meg ...

Bjørn ;¤
Carsten S.

Kan ikke blir venner med denne korn, denne gang heller. V3 for meg da. Men det må være feil bilde for en Fredag. Han gå jo feil vei ;)

mvh, Carsten S.
Hege K.

Likte kornene jeg, men jeg ville kjørt opp kontrastene bittelitt. Versjon 3 er ikke dum den heller, men jeg tror faktisk jeg likte dette bildet best med korn.

Ellers så var det en flott komposisjon. Synes holdningen til mannen gjør mye av bildet.

:-) Hege
Thorfinn B.

jo, litt oppbrukt klisje, men denne fungerer bra nok til å overleve.
Avsluttet .

Versjon 3 er best etter min smak.

Fin komp.

Mvh

PMN:-)
Caroline M. S.

Jeg synes korningen på v1 er bra - ser ut som det snør. Men her er visst ingen andre enn din Anne fornøyde, for jeg har problemer med sepia'en. V2 synes jeg ser unaturlig blå ut og v3 kjedeligere enn v1 fordi kornene ikke er der.
Dag J.

V3 sier nå jeg. Vanligvis er jeg glad i korn, men her funker jo bildet ypperlig uten. Mannens holdning er herlig; Vil liksom så absolutt ikke på jobb - eventuelt så er han sliten og frustrert etter nok en kjedelig men hard dag på jobben...
Nathan W. L.

V1 for meg takk, tykkjer at både sepia og korn funker bra med motivet.

Helsing Nathan
Brita Helen E.

Et flott bilde med bra komposisjon.. :)
Likte versjon 3 best...

Mvh Brita...
Arne S.

Mannens kroppspråk 'gjør' dette bildet, i tillegg til en ryddig (men også litt kjedelig) komposisjon. Fordi bildet spiller på personens sinnstemning, er det enkle, direkte uttrykket best, altså versjon 3. Kornene er et feilgrep i dette tilfelle.
John G.

Takk til alle som stakk innom!
Først til de som tror gubben er på vei til eller fra jobb: Han her har nok sluttet seg til pensjonistenes rekker.
Tom(i følge CAPLEX skrives det FASCINERT)), ja, enig i at det blir oppbrukt. Dette er - i motsetning til mange av mine andre - en helt ''ekte'' hverdagssituasjon. Gubben kjenner jeg ikke. Jeg var egentlig på vei videre, så jeg rakk bare noe få eksponeringer før jeg måtte videre.
Ja, godt mulig det funker bedre med begrenset ''områdekorn''. Jeg vet bare ikke ennå.
Carsten: Feil vei???
John :-)
Carl Martin N.

herlig bilde. V#3!
Carsten S.

JG: jeg husket bilde 'Endelig helg'. Og da gikk mannen i andere rettning, hjem fra jobb. Siden du lagte denne ut på Fredag så jeg 'veil vei' (skulle har brukt rettning). Men siden dette er en annen person som er pensjonist må du bare glemme det ;)
Anne-Britt L. M.

Tror det må bli versjon 3 for meg. Sepia og korn passer godt til motivet, men stemningen kommer også frem i v 3. Det blir jo to helt forkjellige bilder, jeg liker begge. Herlig sett!

Anne-Britt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu