Siste avgang, OsloS
Jobbet natta og hadde pause på OsloS, før siste avgang til Lillestrøm. For å holde meg våken tok jeg rulletrappa opp og ned og prøvde forskjellige ting med kamera :) (godt det ikke er så mye folk der seint på søndagskvelden, for så sikkert ikke så lur ut..) Kamera satt jeg på ''rekkverket'' på rulletrappa og knipset ivei. Dette er tatt uten blitz,med innstilling på iso 50, ellers på auto.
Bildet inngår i albumet På skinner - Bilder fra min hverdag i NSB. Siden kundene sikkert ikke er så glad for å bli tatt bilder av, blir det mye togskinner og fart da.. ;)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-03-03 22:28:35
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Ixus400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger540
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_79109} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Øyvind L.

Tar toget fra spor 9 mot lillestrøm HVER dag, og har prøvd meg en del på å ta bilder i de rulletrappene... uten hell.. :( Men dette derimot var virkelig bra! Fine refleksjoner, skarpt og ikke minst fin dybde og linjer! Dette var utrolig bra! Well done! :)

Øyvind
Anniken S.

Jeg blir stadig imponert over alle de fine bildene jeg ser her på foto.no. Dette bildet kommer helt klart blant mine top 10 favoritter. Og ja, jeg ville nok ha lurt litt dersom jeg hadde sett deg der i rulletrappen en sen søndagskveld.
Gratulerer med et flott bilde!
martin t.

Ja jeg var fakrisk med øivind for å ta bilde i rulletrappa. Dette bildet har noen av de samme kjente trekkene. Det er ganske stor dybde i trappa. Jeg synes du også burde legge inn eller prøve å ta et i liggende for mat for dette er noe av det jeg har sett mindre av!

Mt :)
Frøydis A.

Ojda.. nå rødmer jeg her.. ;) Tusen takk for kommentarer, begge to! Det var hyggelig! :) Håper å se flere togbilder fra deg også, Øyvind. Ser du en gal konduktør som flakser rundt med kamera på jobb, så er det meg.. ;) Har ofte togene til Lillestrøm..
Forøvrig har Stian Wiik noen vanvittig bra rulletrappbilder, han går meg nok en god gang der eks:bilde nr. 94629
Dette er mitt første rulletrappbilde, men det blir nok flere. Har litt dilla på linjer om dagen, men går forøvrig mest i toglinjer..
:¤ -Frøydis
Ps. Martin rakk å snike inn en kommentar før jeg fikk lagt ut min.. Har etpar i liggende format også, men de ble ikke så vellykkede. Men kanskje de finner veien til dotten etterhvert de også :) Og kanskje jeg kan fikse litt på dette..
Hm.. Be right back!
Espen G.

genialt bilde.. veldig bra dybdefølelse. godt komp og utsnitt.
tommelen opp ifra meg..

-Espen-
Steinulf L.

Fint bilde av et velkjent motiv. Gjør seg nok best i Sv/Hv
Frøydis A.

Takker igjen for kommentarer! Prøvde å beskjære originalen litt og laget et ''liggende'' bilde av det. Hva syns du Martin? ;)
(til ære for deg..hehe)
:¤ -Frøydis
Lars B.

Hei Frøydis

Long time no see. Har sans for togbildene dine.
''Vi høres''
L.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu