Black Diamond
Jeg har Black Diamond-låta på hjernen! Argh! Jeg vil ikke høre om at magen og puppen er utbrent, det er med vilje. Tatt på internatet mitt, opprinnelig til oppgaven ''Min bedre halvdel''.
Bildet inngår i albumet HegeAhnimahCloseupberta - Selvportretter
Utstyr
  • Nikon Coolpix SQ
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHar lagt på støy i PS, gjort om til sepia, lagd en liten ramme. Og croppet litt :)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger1881
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_78347} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Alexander L.

Syntes det er ett kolt utsnitt! At det ikke er helt skarpt, gjøre det bare mere intr. Utbrendt heten er et must.
Mvh Alex
Carsten S.

Ser ut at noen har det trangt her. Sellom du ikke skal har kommentar til utbrennte puppen syns jeg at det gjør at bh står littegrann løs på din (bedere?) høyre halvdel.
Rammen er grei men jeg vet ikke helt om jeg liker effekten av det rundt munnen/nesen.

mvh, Carsten S.
Avsluttet .

Synes du har laget et veldig bra bilde av deg selv, passe med korn, fin farge, utbrentheten passer yppelig i bildet og ramma funker også bra. :)

T.A.S.
Ole Martin T.

Takk for sist:-) Synes bildet fungerer bra. Tøfft utsnitt og god bearbeiding. Liker særlig det litt røffe med bildet som du skaper ved å gjøre det kornete og med rammen.

mvh - Ole Martin
Hege S.

Takk for kjappe tilbakemeldinger. Tror dere har kommentert omtrent alt jeg ville at dere skulle kommentere, og sagt omtrent det jeg vil at dere skulle si :)

CS: BH-en sitter nok ikke løst, snarere tvert imot...

Takk, alle sammen, for oppløftende kommentarer :D
Espen P.

Pleier å like litt småfrekke bilder, men dette ser ut som de webcam-dame-bildene som man kan finne på nett. Veldig dårlig. Hadde ikke du vært så sexy som du er, ville jeg ikke skrevet dette engang. Det hjelper lite med fansy manipulering av støy og toner og stilig ramme. Selve posituren er gørr.
Hege S.

Hehe, det er bra du er ærlig. Vi må nok bare innse at vi har forskjellig smak - og meninger, Espen :)

Men takk for ærlig kommentar!
Nathan W. L.

web-cam?? nei dette har er mykje, mykje betre, likte komp, ramme, og utbrente delene er det som ''gjer'' fotoet, etter mi meining.
eit mjukt og behageleg foto.
Helsing, Nathan.
Hege S.

Takk, Nathan :D

Jeg håper det er litt mer avansert enn et webcam. Det er tross alt meningen, alt som er gjort, uskarpheten, støyen, rammen, utsnittet.

Som sagt, veldig ''meg''.
Jan Erik L.

Heisann. Du vil visst ikke ha kommentar på utbrentheten? Ikke ser det ut til at du vil ha kommentar på ramma heller?
Hva ønsker du deg? At alle sier:Dette er et j... bra bilde?

Tross dette gir jeg meg likevel ut på å kommentere bildet, for det er vel derfor du har lagt det ut?
Jeg må nok si meg enig med Carsten i at utbrentheten får det til å se ut som om BH'n henger i løse lufta. Litt antydning av kropp på undersiden av brystet ville avhjulpet det, tror jeg da. Korninga er jeg også usikker på, men kan til nød godta den. Ramma er jeg helt sikker på: synes ikke den tilfører bildet noe. Tvert i mot forstyrrer den en del.
Når det gjelder beskjæringen, så tror jeg at å ta en cm på hver side, samt å beskjære det ett par cm i underkant hadde gjort det hele litt mer spennende. Toningen syns jeg er OK.

mvh

Jan Erik
Avsluttet .

Syns selv av smykket og det du har i øret forstyrrer litt. Hold deg til piercing'en.
Ole Martin T.

Vil bare kommentere det enkelt sier om at BHen henger i løse luften. Jeg synes det er genialt. For i dens avgrensing og linje og der håret legger seg bak brystet blir det tegnet en usynelig form. Jeg digger den effekten av vi ser det forid vi vet det er der. Ikke fordi vi ser det.

Smykket synes jeg også fungerer bra, fordi bildet er i en så røff mode at det ikke blir merkbart forstyrret av den detaljen.

Jeg synes dette er et av dine beste bilder.

mvh - Ole Martin
Hege S.

Jeg blir veldig engasjert av kommentarene dere gir meg, og det er en bra ting :)

VS; når det gjelder smykket og det i øret, det er jo en del av meg. Det er noe jeg nesten ALDRI tar av meg, iallfall ikke ørepynten. Den har sittet der i nærmere ti år og kommer ganske sikkert aldri til å forandres. Det er en naturlig del av et selvportrett. En naturlig del av meg er mine smykker, deriblant mine piercinger, tatoveringer og ''vanlige'' smykker. Det er rett og slett ikke noe man kan ta bort hvis man skal lage en saklig presentasjon av meg. Piercingen på dette bildet er rett og slett en tilfeldighet som tydeligvis har fungert bra, til vanlig bærer jeg en ring i leppa som er mye mer ''meg''. Men dobben sklir på en måte bedre inn i ansiktet mitt.

Jeg synes det er veldig flott at folk liker dette bildet når jeg liker det så godt selv.

Mvh Hege.
Gaute H.

Nydelig selvportrett Hege.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu