morgenstemning i praha
Fotograf
Utstyr
  • milolta dimage 7 hi
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger193
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_75706} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Terje L.

Hei!

Et bilde med fint lys, og artig komp!

Men, bildet heller litt mot høyre (eller er det øl-brillene som spiller meg et puss?). Dette kunne med fordel ha vært rettet opp.

Ellers et godt bilde! Kar'n med krykka tilfører bildet noe!


-Terje :)
Hans Petter G.

Fin blanding av forskjellige lystoner. Enig med TL om oppreting. Jeg synes også at vandreren glir for mye inn i skyggen. Kanskje du skulle ventet til han hadde kommet frem til det gyldne partiet?
Richard F.

Likte bildet veldig godt, litt eventyraktig... Syntes utsnittet og fargene (er fargene manipulert??) er veldig bra, men som nevnt er det litt skeivt.
Avsluttet .

Utrolig fint lys og bysteming fra den gamle byen. To bemerkninger. Jeg synes bildet er litt skjeivt. Littegrann justering CCW, synes jeg. Dessuten kan bildet med hell kappes noe fra høyre kant.

-k
Caroline M. S.

Stilig med gult lys i trappen - den ser ser mer innbydende ut og går enda mer oppover når den står der gul i kontrast til det blå lyset på resten av bildet. Fint format. Synd du ikke fikk med hele benken til venstre. Eller .... kanskje det ikke er en benk, men en lang rekke med stoler som bare fortsetter og fortsetter?
Dag J.

Nydelig lys og stemning. Enig i at det heller og syns også at det både kan kuttes på høyre side og løftes. Det er litt mye stein i forkant og lite trapp i bakkant. Jeg får liksom lyst til å se mer av den nydelig opplyste trappa.
Rune S.

Fin gateskildring. Lyset var veldig bra. Mannen med krykka ble kanskje litt anonym der han står. Er enig i at det kunne rettes opp litt. Er bildet tatt i forbindelse med Karlsbroa. Trappene på motsatt side av elva, sett ifra gamlebyen? Mvh Rune
Tor A.

Takker for komentarer! etter å sett litt mere på bilde er jeg vel enig att skjevheten er der ...var litt vell ivrig etter hjemkomst kaskje ......og litt bakrus ,bilde ble tatt idet jeg gikk ut av hotellet jeg bodde på i kampe 15 ved karlsbroen ja...mannen sto der og jeg var lynkjapp med stativ og kamera derfor fikk jeg liten tid til å forberede bilde noe særlig like etter gikk mannen vekk fra det fine lyset som jeg ville han skulle gå imot og noen minutter etter att bilde ble tatt ble gatebelysningen skrudd av.....så stå tidlig opp hvis man skal få morgen lyset..
Marianne O.

*Marianne nesten på gråten og momre om Prahaaa* Praha e flott by!!!!

Eg likte ikkje heilt at det var skjeivt, og den personen i bakgrunnen burde kanskje ikkje hatt plassert lekamen sin der? Fint lys. Mjukt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu