Dead Bird Sing
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger551
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_73868} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Tore U.
Flott bilde! Hardt for småtassene i disse tider. Komposisjonsmessig ville jeg gjerne hatt med hele stjerten på stakkaren til venstre. Ellers veldig bra.

mvh
Tore
Eskil O.
Fint utsnitt som passa bra til en tragisk historie, harde tider.

Eskil.
Janne Cesilie J.
Nydelig og trist på samme tid!
Digger utsnittet!
Kanskje en smule usm å gå på her!!?
Hvertfall i fjærdrakten!
Mvh janne
Arne S.
Poetisk, flott bilde som avslører et betydelig talent.

:) arne
Eli L.
Takker!!!!

Skal prøve å usme litt i vingepartiene som Janne foreslår. Å se hva som skjer, men jeg er redd det kan bli for hardt! Ser det greit ut, legger jeg det ut i ny v.
Dag A.
Nå er det 8. gangen jeg ser på dette bildet i dag, og det begynner å demre hvorfor. Først så var det noe med den tomme delen øverst som skurret litt. Når jeg ser på det nå, så *må* det bare være sånn. Så var det toneomfanget i bildet som plaget meg litt. Nå har jeg kommet fram til samme konklusjon på det også. Så kikket jeg på dine andre bilder for å prøve å finne forklaringen der. Da lysnet det litt mer. Dette bildet er gjennomført bra i mine øyne. Kan sikkert gjøres annerledes, but who cares... Du kan bare føye til navnet på undertegnede til navnelista i fanklubben din!
mvh Dag Altin.
Eli L.
Tusen takk Dag, så hyggelig da. Skulle gjerne skrytet litt tilbake, men det er litt vanskelig siden du ikke har lagt ut noen bilder.
Rolf S.
Poetisk og trist - i positiv betydning.
M.v.h. Rolf
Ioannis L.
Et sted i mellom tristhet og lykke... Ligger skjønheten i livet.
Fordi fugler er egentlig et mirakel...
Sterkt og vakkert bilde! ;D
Christer B.
Fin beskjæring.
Et bilde til ettertanke.
Bra.
Vegard E.
soulmates? Måten du beskjærer på her, får meg til å tenke i de baner...spesiell beskjæring, men her har den en hensikt; og den fungerer aldeles ypperlig. Noe mer skarphet, hadde nok forsterket bildet ytterligere. Men du jobber svært godt med feel, og det liker jeg :)
Eli L.
Bra du liker feel Vegard! Det er det som er spennende i bilder synes jeg. Sjelefrender beskriver de to små veldig bra, fint du nevnte det. Det var en ganske sterk historie med fuglene, jeg var ute og gikk som vanlig på en helt fin, blå, lys dag. Langs en veg uten noen døde fugler. Etter fem minutter snudde jeg og gikk tilbake for det var noe jeg hadde glemt. Da lå disse plutselig midt vegen. Slik. Lurer veldig på hva som skjedde med dem, men nå ligger de uansett beggravet i hagen vår.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu