Bildet inngår i albumet Eventyr -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger1434
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_73082} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Tor D.
Sensuelt og vakkert.
Mvh Tor
Amund O.
Fin rolig stemning, får følelsen av en som venter på noen. Samtidig gir de sprellende føttene en ''uro'' til personen.
Fin eksponering, liker godt at vinduet er fullstendig utbrent.

Amund
Rune Edvin H.
Enig med Tor og Amund.
Liker det at armen nesten forsvinner i lyset fra vinduet.
Rune
Eliza A.
Sart og romantisk.
Synes dette var virkelig nydelig.

Eliza
Christer B.
Veldig fint. Bildet får et artig preg takket være de uklare bena, gir uttrykk for utålmodighet. Fin følelse.
Bra.
Steinulf L.
Stemningsfullt og fint. Bra med føttene!
Vegard E.
Utålmodig ventende? Originalt selvportrett. Liker godt følelsen du lykkes med å formidle her. Bevegelsen i bena gjør mye for bildet.
Frank W. G.
Lengtende, ensom og et snev av ulykkelighet. Bør nødvendigvis ikke å være det, men det er det jeg griper fatt i idet jeg betrakter det for første gang.
Bra bilde som tiltaler meg ved å betrakte innholdet.
Liker strukturen og lyset i bildet. Det jeg ikke helt forstår er hvorfor beina er i bevegelse. Ville kanskje hatt de i hvilestilling. Men det skulle ikke forundre meg om jenta (du) er lengtende og utålmodig etter å komme ut.
Men i allefall, et bra bilde er det.

Frank
Tarjei Ekenes K.
pent komponert

flott motiv

kvinnen kan godt bli enda tydeligere markert

:-D ! son tarjeiav !
Christer J.
Pent bilde, men kanskje samtidig litt A4. Motivet er veldig «autofokus», men liker tankene og stemningen bildet gir. Gardinene er nok et must for å fortelle historien, men føler at de er litt forstyrrende slik de er nå.

christer
Sverre S.
Stemningsfullt og vakkert bilde. Enig med mye av det som er sagt her, (untatt kommentaren over...) Liker godt bevegelsen i føttene.
Sverre
Ulf R.
det ser ut som en liten jente som venter på pappan sin eller noe i den duren, i mine øyne. kul stemning. fint med bevegelsen i føttene. rutemønsteret i sofaen forstyrrer litt synes jeg.

/ulf
Tore U.
Deilig bilde. Fint utsnitt, men kunne tenke meg at kvinnen var skarpere.

mvh¨
Tore
Eli L.
Glad for at dere liker bildet mitt! Takk for kommentarer. Jenta venter iallefall ikke på pappan sin, det er helt klart. Men venting er et viktig ord her, og det er bra at mange nevner det. Hun venter bare på noe. Noe som kommer i full fart, noe veldig lyst som slettes ikke er lett å få tak på.
Birna R.
.. og ventingen kiler såpass i magen at beina slett ikke vil være i ro. godt skildret, ikke like godt komponert (hadde ønsket et mer gunstig standpunkt som løste problemet med at venstre side/gardiner ''faller inn i'' personen f.eks.), men et høyst akseptabelt sluttresultat, bevares.
Dag J.
Bortsett fra litt lite luft på venstre side, syns jeg dette var veldig flott. Drømmende og ventende ja!
Avsluttet .
Et bra fotografisk bilde, kan fint se at personen på det er en besøkende fra et parallelt univers, (som det står skrevet beskrivelsen) eller en annen dimensjon :o) Det at modellen nesten går i ett med lyset fra vinduet understreker bare uttrykket, fine kontraster og spennende komposisjon ellers. Snasent! Ikke at det sjenerer undertegnede nevneverdig, men den første fotograf jeg tenker på når jeg ser bildet, må bare være David Hamilton. ..Nevner det bare som en referanse her.

Pent gjort!

mvh

TEG
Daniel R.
Fötterna är en mycket fin ''touch''. Svårt att säga annat som inte redan har sagts. Sensuell och snygg bild.
Dag A.
Herlig formidlingsevne!
mvh Dag Altin.
Gaute H.
Utrolig vakkert bilde Eli. Er litt usikker på bevegelsen i beina. Skjønner hensikten med den. Men tror bildet ville vært penere uten.
Avsluttet .
Rått. Ser for meg en pike som venter i ekstrem spenning på noe. Dette er en av de stundene hvor jeg hater foto.no for at jeg ikke kan bokmerke med bronsemedlemskap. Får vel betale en dag...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu