Stairway to heaven.....or hell?
Var en tur i Ytre-Arna (ja, det er der vårt World-Idol Kurt bor) i høst og mimret fra barndommen. Ikke mye igjen av fordums glans der, men trappen er den samme. Bare litt forfallen.
Bildet inngår i albumet Gaia -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-01-10 19:40:24
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger290
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_72895} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Steinulf L.

Fint utsnitt, men kunne tenkt meg litt mer smell i fargene.
Eskil O.

To heaven, kunne også tenke meg liiiitt mer smell i fargene.

Eskil.
Nils B.

Heia, likte også godt utsnittet, men som påpekt av de to andre så mangler det noe sånt rent fargemessig. Bildet virker en smule hardt. Dette gjør jo at i dette tilfelle så tar det lyse kraften fra fargene. Sender deg en mail.
mvh Nils
Hans Olav S.

Du er visst glad i å ta bilder av arkitektur og menneskeskapte saker :)
Fine linjer her som leder en inn i bildet. God komposisjon, men kunne som de andre herrene gjerne tenkt meg noe mere smell i fargene. Håper rådene til Nils hjelper :)

Tror også at bildet hadde gjort seg godt i kvadratisk utsnitt, hvor du kuttet av noe av toppen.

Ser alle trappene i Bergen like ut mon tro? Jeg gikk i en lignende trapp ved Møhlenpris litt utenfor Bergen i sommer. Neste gang skal jeg jammen fotografere den ;)

MVH
Hans Olav
May-Lise L.

Ble ikke v.2 bedre, heller? :(
Dette har sikkert med å gjøre at skjermen min er mørkere enn den skal være. Jeg har prøvd å gjøre noe med det, men får ikke skjermen bedre. Så jeg har funnet ut at det ikke er noen vits i å legge ut bilder her lenger.

Jaja...

Takker for kommentarer :) De setter jeg pris på, for jeg vet at dere vil meg vel!

Ps:
Hans Olav, Møhlenpris ligger I Bergen, ikke utenfor. Jeg har bodd der også! Ytre-Arna ligger utenfor, ca. 2 mil. (Litt geografi på tampen!)
Kjersti E. T.

fin ide.
liker trapper/veier innrammet av trær.
tror bildet ville gjort seg bedre i sort/hvitt.

kjersti
Caroline M. S.

V2 ble bedre. Spesielle farger på det også - jeg liker fargene - turkis gelender og nesten rosa/fersken busker. Rester av fordums glans, som du skriver. Det før sikkert så stilige ser nå slitt og gjengrodd ut. Sånn sett liker jeg at du har med så mye busker på bildet. Men det er spennende form og farger på trappen/gelenderet. Bor du i nærheten av trappen? Hva med å forsøke noen bilder med mer trapp og færre trær og busker?

Fint å se deg her med bilder igjen! Godt nyttår og takk for det gamle. :-)
May-Lise L.

Takk til Kjersti og Caroline :)
Caroline, dette er fra stedet jeg bodde som barn og er en dagsreise fra Sunnmøre. Ikke mye sjangs å ta flere bilder derfra på en stund. Området hvor denne trappen er fra, var svært vakkert for 40 år siden. Beplantet hovedsaklig med Rhododendron. Trebenker til å sitte og kline med kjæresten på plassert flere steder (mimre-mimre, sukk!) En steinbenk med tak av Rhododendron hvor det pleide å sitte to fylliker lørdagskvelden. Vi var litt redde for å passere dem! Jeg var i Ytre-Arna i -95 og var lettere sjokkert over forfallet der, så jeg skrev et helsides innlegg i lokalavisen der nede. Det hjalp ikke ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu