bror
Tatt istudio. Lærte jo fort at de ikke er lett å ta bilde mot speilglass... Menmen, alle kommentarer mottas med takk!! Og jeg vet allerede at belysningen er kjedelig!!
Utstyr
  • Nikon D100
  • 16mm
  • Brennvidde16mm
  • Blender-
  • Nei
  • Annetikke behandlet i ps, kun croppet!!!!!!!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger354
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_70877} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Pål S.

hehe...syns dette var litt kult jeg. Ville kjørt opp kontrastene en smule. Var litt synd at genseren var utbrent på høyre erme.
-pål-
Daniel H.

Bare han får skiene på beina og kommer seg ut i bakken, kan det bli bra det her.... :)
Espen V.

Takk for kommentarer. Dette var en skoleoppgave der jeg i utgangspunktet ikke ville bruke ps i det hele tatt. Skal legge ut en versjon der jeg har gjort det jeg vil ordne. Kommer snart flere bilder i samme serie!!
-espen-
Avsluttet .

' Se jeg har to softbokser tilgjengelig...ædabæda..''

Når skal vi i studio da, minsten...?
Espen V.

Jeg har egentlig mange flere... hehehe!! Vi tar det rett over nyttår?? eller??
Caroline R.

Finnes det et ord som ''softboks(ER)''?? wow.. I should be so lucky. Prøv med 1 type bakgrunnslerret å velge mellom, 1 reflektor, 1 softboks og ett baklys. Til sammen på hele skolen. Må selvfølgelig stappe det alt inn på 2x2 Kvadrat i storefri.. Pheew.

Synd hånden hans er uklar, men likte lyssettingen. Eksprimenterer med ulike settinger nå, så får vel snart se noe annerledes fra meg:)

På dette bildet kunne det vært skarpere konstraster og strekere, mer knæshe farger grunnet motivet. Som Daniel sier, få han ut i løypa! Selv om fotosessions i snø er det mest drittale på denne jord. Bortsett fra hår på linsa man oppdager dagen derpå....

Du er flink, sthaaa paa (c:
Avsluttet .

Står man på ski barbeint?
Vet ikke helt om jeg likte dette. Kanskje om det hadde vært litt sterkere farger og større kontraster. Bakgrunnen burde vært hvit, det ville fremhevet motivet mye bedre. Prøv med baklys neste gang.
Tror jeg ville ha plassert en lyskilde på den venstre siden av han, slik at skia også fikk litt lys på seg. Eller han kunne hatt skia på venstresiden vent mot softboksen.


Ellers er det bra komp og uttrykk=)

Telemark er kewlere enn slalom!
Espen V.

Bare for å ha en ting klart... Telemark er for de som trenger stor plass i fjellet.. men ja, det fett å se på flinke folk.
En anne ting, bildet er tatt i oktober, i bergen, med ingen snø. Det var også til en spesifikk oppgave som satte sine kriterier til lysbruk. Men jeg er på langt vei enig i det du sier. At han står barbeint syns jeg ikke er relevant for bildet. Tittelen på artikkelen omm gutten heter da også ''Pudderprins i Studio'', syns mangelen på fullt utstyr gir assosiasjoner om et ønske om store fjell med mye pudder. (var forresten og kjørte i 40cm helt urørt pudder i går!!!) Takk for alle kommentarer!! Lærer mye av det!!
-espen-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu