switch stance fs boardslide
Kristian Nærland i en funky ss fs boardslide på et sykkeltativ med en ekte getto bump!
Bildet inngår i albumet Fjøl - Bilder av folk folk og deres fjøl, i forskjellige situasjoner...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-12-13 07:59:25
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus C 50-50
  • -
  • Brennvidde75mm
  • Blenderf/4.8
  • Lukker2s
  • Nei
  • Annetavslått blitz på huset, forlenger kabel til gammel analog blitz, og 2 eksterne FL-40 blitzer på slaver...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger874
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_70414} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Krister B.

Liker egentlig den gjennomsiktige feel'en litt, samt posituren oppå stålet. Ser man på dette alene, er det et riktig fett og godt komponert bilde. Men høylyset på fyren er alt for utbrent i hvitt, samt at det er for mye tullball i bakgrunnen. Røde, søte trehus har liksom ikke så mye med urbane Yo'ere på rullebrett å gjøre. Bildet har liksom ikke den stilen som gjør det minneverdig for særlig mange andre enn fotografen, skateboarderen og skateboarderens mamma. Bildet mangler altså dette litt uforklarlige som jeg kaller PANG! Og mye av dette skyldes for mange og rotete elementer i bildet. Men jeg lurer litt på hvordan blidet ville sett ut i sorthvitt. Kanskje du kan dra fordel av å ta med deg en grovere sorthvit film neste gang. Da vil nemlig mer kornstøy ta bort litt av fokuset på løv, park og husrot ved å skjule det i annet, mer homogent støy, samt at det utbrente høylyset vil se mye kulere ut. Dessuten blir du jo kvitt de fæle, blasse og brungrønsje nattlysefargene. Men fortsett for all del med blitz på bakre lukkergardin, eller hva det nå heter.
Øystein K.

hm... takker først og fremst for kommentar!
Sø... dem trehusene... hehehehahaha
De hadde jeg faktisk ALDRI lagt merke til selv... hehe.
Dette er mitt i Stavanger sentrum, så det er liksom ikke det man ser mest av, men om de har så mye å si for at skateren skal bli mer ''yo'' vet jeg ikke. hehe.
Enig i at det ble utbrendt, og gjennomsiktigheten var egentlig bare slurv...
Jeg skulle hat sterkere blitz bak, og opp ett hakk på blenderen.
Men det blir for dumt å be Kristian om å ta tricket på ntt liksom... hehe
Personlig syns jeg skateren fikk nok av lys på seg, og ble naturlig trukket frem fra bakgrunnen. det var i alle fall tanken når ejg tok deg.
Farge skjæret kan lett fjernes i PS, men jeg følte trærene og Kristians klær gjorde at det ble litt stemning...
Men takker for kritikk, og jeg tar det til meg!
Snakkes!
Simen R.

En av de beste skatebildene på foto.no!!

Fortsett slik, det er tøft når personen blir litt gjennomsiktig. Bildet blir mer spennende.


Simen
Marius Lysholm L.

Bildet er helt oppe å går det.. Ghetto bumps er veldig fotogent. Men er det så ghetto med trehus i bakgrunnen?hehe.. En annen ting er at bildet ikke er helt vannrett.
Legg deg tidligere!
Øystein K.

hehehehe
Trehus er gettho!
Men du hadde ikke lagt merke til det om hna ikke sa det!
Og det er ikke skjevt... det er nedoverbakke... viktig å få det frem... det er vadder på stativet mitt, så tro meg, kamera sto rett...
Avsluttet .

Ghetto love Øystein. Bilde var fett det, har ikke noe å utsette egentlig!

Mags
Avsluttet .

Drit stilig! Tar du bilder for noe skateblad? Så ikke kickern først så jeg lurte på hvordan inni hæ*** han kom seg opp, men fant det fort ut ; ) MVH Stian Hustad Håpnes
Øystein K.

tar litt bilder for SHIT skateboards, som igjen bruker bildene i ads... også tar jeg bilder av team-medlemmer til den lokale skatesjappa... men skal trolig få noen bilder i neste Fjøl Bibel... blir funky!
www.rullkristiansand.com
Atle A.

God plassering av blits, godt gjennomført. Det brenner ikke ut i høylyset på min skjerm.

Forslag: Bruk litt lenger lukkertid, 0,5-1 sekund, undereksponer omgivelsene 1-2 blendere og fyr av blitsen p bakrtegardin, som du antakelig også har gjort her. Prøv å skjerme lyset fra blitsen slik at omgivelsene får minst mulig strølys.

Eller: La skateren sjøl holde blitsen mens han utfører trikket. Trådløst, utløst av ir, ul eller fotocelle. DET kunne blitt tøft, det!
Øystein K.

takker for kommentar atle!
Jeg hadde allerede lang lukkertid, faktisk 2 sekunder.
Det var det som måtte til for å få med bakgrunnen...
og problemet med skatebilder og blitz på bakregardin, er egentlig at jeg da må gjette hva som er 2 sekunder før trickset er på sitt mest fotogene. og tricket er gjerne på akkurat det punktet i 1/20 dels sekund... så det blir praktisk talt umulig...
når det gjelder blitzer, så brukte jeg 2 stk som bare sto på helt vanlige blitz zlaver... dermed kan ejg ikke finne på å eksperimenter med slike finky forslag som du sier... hehe... slev om du har helt rett, det KUNNE bltt tøft om skateren holt blitzen selv! hehe
Atle A.

Jeg tror ikke du trenger så mye som to sekunder, ett bør holde i massevis for å få eksponert bakgrunnen sånn måtelig - en til to blendere mindre enn du har gjort her. Jeg skjønner problemet med at skateren beveger seg raskt. La oss si at du velger lukker 0,5 sekunder, så kan du fyre av en liten serie mens skateren sklir bortover rekkverket.

Dere samarbeider vel? Det kan da ikke være så dumt å be Kristian om å gjøre det en gang til, han er sikkert like interessert som deg i at dette blir knallbra. Dermed kan dere ta serien flere ganger. Da bør det være gode sjanser for at i hvertfall en eksponering sitter.

For ideen til motivet er knallbra. Kanskje dere kunne valgt et sted med litt mindre visuell uro i den nære bakgrunnen?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu