I drømmeland
Bildet inngår i albumet Drar'n helt ut... - ...med PS som verktøy...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-11-30 08:55:05
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-11-30 09:04:20
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Kodak DC260
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger360
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_69084} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Sondre V.

Kul manipulasjon, men eg føler at det er noko som ikkje stemmer over høgre handa og heilt oppe på hovudet... ?
Kaare Jarl G.

Kjempefin idé synes jeg. Du har fått til et morsomt og vellykket bilde. Slik montasje er sikkert ikke enkel å få til. Jeg synes du har gjort en bra jobb.
Mvh Kaare Jarl
Avsluttet .

Synes desverre det ser litt ''billig'' ut. Førstogfremst fordi man tydelig kan se ''klippingen'' rundt gutten, og lyset blir feil, men også fordi jeg ikke liker slike manipulasjoner. Ser ikke poenget. En manipulasjon bør etter min mening heve kvaliteten på bildet for å ha noen mening. Her tror jeg det hadde vært vel så interresant med kun den sovende gutten. Men dette er jo bare min mening!

Mvh
Jan Erik
Knut M.

Syns vel stort sett ikke noe om manipulering, men denne likte jeg. Synes også jobben med ''klippingen'' er ok nok i massevis, for idéen din er kommet godt frem. Ikke skjemmer det gutten heller (hovedpoenget med at jeg ikke liker manipulering).
Skulle noen komme å si at de kan se klippingen, så er det bare å svare: ''du trodde vel ikke det var ekte?'' :o) Fin idé!
Hilde J.

Dette er egentlig et bilde jeg gjorde i fjor, men jeg liker det selv, og syntes det ville vært morsomt å høre hva andre mente om det.

På komplekse ting som f.eks hår (og skyer), er extract-kommandoen i photoshop fin. Men den forutsetter en viss kontrast mellom forgrunn og bakgrunn.
Sondre: Jeg så det ikke før du sa det, men det er faktisk litt av sofaen som synes øverst på hodet. Huff....
Jan Erik: Synes du sofabildet er bedre? Jeg synes ikke hverken bakgrunn eller farge var noe særlig, men jeg likte gutten og katten (som forøvrig fikk blå øyne på manipulasjonen). I mine øyne ble bildet bedre, men det er jo ikke sikkert at det ble det fordi om jeg synes det.
Ellers må jeg si takk for fine kommentarer.

Hilsen Hilde.
Avsluttet .

Dette ser ikke billig ut i det hele tatt, meget profft gjennomført, flott! 5stjerner av 5 mulige!
Tarjei Ekenes K.

uansett
et veldig sjarmerende bilde
og en sprek idè

:-D ! son tarjeiav !
Lars Teppan J.

Hei Hilde!
Slett ikke værst dette!
Morsom ide og bra gjennomført på mange måter... Extract-kommandoen er som du sier et meget fint verktøy i mange situasjoner.

Det eneste som ikke funker for meg(i tillegg til sofabiten) er den relativt ''skarpe'' overgangen mellom undersiden av hodet og skyen. Det ser ut som hodet er kuttet...

Morsomt å følge deg og dine ideer!

mvh
<STRONG> Lars </STRONG>

Hans Olav S.

Det må da være mykt å bruke en sky til seng :)

Fin og kreativ idé, og ikke så aller verst gjennomført. Selv om jeg personlig foretrekker å gjøre dypetsning helt manuellt, slik at den blir nøyaktig. Ved å legge bildet som skal dypetses på en ny layer og viske ut bakgrunnen sånn at den blir transparent. Så er det bare å hive på ny bakgrunn i layeren under, og eventuelt noen forgrunns elementer i layeren over.

Keep up the good work.

MVH
Hans Olav
Nils L.

Fin ide og søtt motiv. Lyset på gutt og pus blir vel hardt til drøm å være samt at skyen blir i tynneste laget... Hodet er klippet halvveis av. En ''feitere'' sky ville nok forhindret at det vistes. Dersom en har muligheten kan det lønne seg å jobbe med et dokument med en god del større oppløsning en det en har behov for i sluttproduktet. Ting og tang blir ikke så godt visende når en da slår sammen alle lag og skalerer bildet ned til bruksstørrelsen.
Mvh Nils :-)
***
Kate L.

Kjempe flott bilde. Utrolig proft gjennomført!

Mvh kate
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu