Ondt skal ondt fordrive
Dette forestiller Stalin som jager Hitler ut av Litauen. Orginalfiguren er å finne på Devil's Museum i Vilnius
Bildet inngår i albumet Litauen -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger327
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_68591} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Lars Teppan J.

Ingen kommentarer enda? Da skal jeg trå til å prøve å gi en konstruktiv vurdering av det jeg ser og tenker... ;-)

Det ser ut som om du har brukt en figur eller noe som modell. Jeg ser en foss, litt landskap og en del skjelleter i forgrunnen..

Jeg mener også å kan se et par filter fra eye-candy(fire & drip).

Du klarer deg stort sett fint i alle overganger og lag, men jeg synes ikke du klarer og få modellen til å flyte helt inn i omgivelsene. Bildet blir litt for lite for meg å betrakte ifm alle detaljene i billedflaten.(<EM>Jeg sitter på en knivskarp 19'' lcd (1280x1024)</EM>)

Du viser at du behersker en hel del med teknikker her, men det mangler noe på gjennomføringen denne gangen synes jeg...

Fortsett med denne<STRONG> innovative og kreative</STRONG> jobbingen!! Jeg synes det er morro å se flere her på ''dotten'' som driver litt i samme gata som meg selv!!

mvh
<h1>Lars</h1> ;-)



Hilde J.

Takk for konstruktiv kritikk. Du ser jammen godt... Det er ikke store dryppet ;-) Jeg forsøkte flere metoder for å få modellen mer ''inn'' i bildet, men det ble ikke helt bra.

Figuren som er modell her er utstilt på ''Devil Museum'' i Kaunas, og forestiller Stalin som jager Hitler ut av Litauen. Skjelettene i front er en del av det denne skulpturen står på. Landskapet i bakgrunnen er Vilnius sett fra en høyde rett utenfor byen, og fossen er tatt med for å illustrere det enorme tapet av menneskeliv disse to mennene tilsammen har forårsaket. Ilden rundt dem er ment å symbolisere deres endelikt og evige fortapelse. Den røde fargen for symbolikkens skyd.

Vet ikke helt om dette kanskje ble for klisjé-aktig, men jeg hadde en tanke bak de forskjellige elementene, selv om det kanskje ikke ble helt vellykket.

Jeg legger ikke ut noen ny versjon av dette bildet, da det egentlig begynner å gjøre meg litt kvalm... Tror turen til østeuropa er bearbeidet nå :-P


Hilde.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu